wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolejna lipa.

Przez 2 stare babska musimy wszyscy cierpić i gdzie tu sprawiedliwość ? Jebane ....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolejna lipa.

ALe super gadżety!!!! ...

nie

a skad masz takie informacje? :)

Juwenalia w Lipcu to nie Juwenalia.... chyba masz jakieś zle info i nie siej plotek wiecej

najgorsi to na warszawskich blachach bo sie wpier..lają na chama.ostatnio mi wyjechał bez kierunku na rondzie i się jeszcze produkował a jak się zatrzymałem to spier..dolił

Witam wszystkich.
Chciałbym zaoferować pewną opcje. Nie zmieściła mi się ona w ogłoszeniu więc spróbuje tutaj. Mam 15 lat i właśnie odkryłem pomysł jak zarobić trochę pieniędzy ale nie wiem czy to mi się uda. Tym pomysłem jest wirtualne malowanie samochodów czyli zmienianie ich kolorów. Wiele osób chciało by sprawdzić jak wygląda ich cudo w innym kolorze więc mogę im to ułatwić. Za niewielką cenę mogę zmieniać kolory samochodów na zdjęciach, wystarczy tylko podać markę, rok produkcji, typ nadwozia i kolory w jakich auto ma wyglądać. Może się to komuś przydać gdy chce np: zmienić naprawdę kolor swojego auta. Cena takiej przeróbki wynosi 10zł za 5 kolorów w kilku odcieniach (jasny,ciemny). Za każdy następny symboliczna "złotówka" dopłaty, samochód może być pomalowany np: w dwa kolory na raz, bardzo ładnie wygląda to na Oplu Vectrze B (wiem bo sprawdzałem). To dość dziwny sposób na próbę zarobienia pieniędzy ale proszę nie krytykować mojego pomysłu, wkońcu mam 15 lat a w tym wieku jest niewiele sposobów na zarobienie pieniędzy, które często są potrzebne.

a kto mowi ze bedzie kino? bo chyba nie echo investment czy jak się to tam nazywa?????????????????????????
_________________________________-

z balonami, ahhaaahah z linijeczka i z dlugopisem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org