Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejna lipa. |
Przez 2 stare babska musimy wszyscy cierpić i gdzie tu sprawiedliwość ? Jebane ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejna lipa. |
ALe super gadżety!!!! ...
|
|
nie
|
|
a skad masz takie informacje? :)
|
|
Juwenalia w Lipcu to nie Juwenalia.... chyba masz jakieś zle info i nie siej plotek wiecej
|
|
najgorsi to na warszawskich blachach bo sie wpier..lają na chama.ostatnio mi wyjechał bez kierunku na rondzie i się jeszcze produkował a jak się zatrzymałem to spier..dolił
|
|
Witam wszystkich. Chciałbym zaoferować pewną opcje. Nie zmieściła mi się ona w ogłoszeniu więc spróbuje tutaj. Mam 15 lat i właśnie odkryłem pomysł jak zarobić trochę pieniędzy ale nie wiem czy to mi się uda. Tym pomysłem jest wirtualne malowanie samochodów czyli zmienianie ich kolorów. Wiele osób chciało by sprawdzić jak wygląda ich cudo w innym kolorze więc mogę im to ułatwić. Za niewielką cenę mogę zmieniać kolory samochodów na zdjęciach, wystarczy tylko podać markę, rok produkcji, typ nadwozia i kolory w jakich auto ma wyglądać. Może się to komuś przydać gdy chce np: zmienić naprawdę kolor swojego auta. Cena takiej przeróbki wynosi 10zł za 5 kolorów w kilku odcieniach (jasny,ciemny). Za każdy następny symboliczna "złotówka" dopłaty, samochód może być pomalowany np: w dwa kolory na raz, bardzo ładnie wygląda to na Oplu Vectrze B (wiem bo sprawdzałem). To dość dziwny sposób na próbę zarobienia pieniędzy ale proszę nie krytykować mojego pomysłu, wkońcu mam 15 lat a w tym wieku jest niewiele sposobów na zarobienie pieniędzy, które często są potrzebne.
|
|
a kto mowi ze bedzie kino? bo chyba nie echo investment czy jak się to tam nazywa????????????????????????? _________________________________-
|
|
z balonami, ahhaaahah z linijeczka i z dlugopisem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |