Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wydajność podatkowa między rokiem 2007 a 2014 spadła aż o 3,2 proc. PKB. W skali roku to kwota ponad 50 mld zł! |
tylko ze tutaj nie ma takiej opcji dopasuj do ekranu tylko jakis glupi prostokacik i tyle...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wydajność podatkowa między rokiem 2007 a 2014 spadła aż o 3,2 proc. PKB. W skali roku to kwota ponad 50 mld zł! |
Witam serdecznie. Najbliższe spotkanie lesbijek odbędzie się w sobotę 18.03.2011 w Yamie godz. 20,oo. homoseksualistów w niedzielę 19.03.2011 w Yamie godz. 20,oo. Wstęp 10 zł. w tym szklaneczka piwa. Zapraszamy.
|
|
Re: Wydajność podatkowa między rokiem 2007 a 2014 spadła aż o 3,2 proc. PKB. W skali roku to kwota ponad 50 mld zł! |
w Łomży nie ma dobrego kebabu
|
|
ja ostatnio byłem na chrzcinach w Złotym Smoku, plusem jest to że można się dogadać co do dań np. 2 dania orientalne i jedno polskie czy jak tam się chce, no a minusem to że mało miejsca tak maksymalnie na około 25 osób
|
|
Abcd dzieki - jedyny normalny się trafił ;) Poprosze o wasze zdanie - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 ;)
|
|
Jak dla mnie słabe... Ale zależy co się komu podoba. Poprosze o wasze zdanie - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 ;)
|
|
była pokazana Łomża i niejaki radny B. który podobno nie dopuści ..... ha ha ha ale ktoś zrobił materiał na życzenie pewnych osób zapewne z ratusza i znowu się szkaluje dobre imię mieszkańców a prawdy jak zwykle się nie pokazuje niech żyje Rada Miasta wraz z jej prezesem bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ja równiez czekam ;) Jak powiedziala poprzedniczka nieco wyżej - Czesław górą! ;)
|
|
freestyle224 "Jeśli chodzi o przyjęcie reklamacji telefonu, to żaden salon łaski nie robi, powinien przyjąć i tyle. Trochę dziwne, że jedni gadają bzdury i odmawiają, a inni nie robią problemów." A co byś zrobił, gdyby po prostu, zwyczajnie facet powiedział: nie i już? Ty mu na to:łaski pan nie robisz, a on dalej swoje: nie i już. I co dalej robisz? Benny: mnie skusił niski abonament. nigdzie indziej nie było za 29zł, nawet w Play. lauracrow obiecują przez telefon super pakiety minut, darmowe numer, a potem przy rachunku zdziwienie... Chcecie podpisywac umowe na usługi- idzcie do salonu sprzedaży. Ja więcej nie popełnię już tego błędu, chocby obiecywali złote góry. Zaznaczam, że od bardzo dawna jesteśmy stałymi klientami. Tak się traktuje klientów w Orange
|
|
misiamarcinka@wp.pl
|
|
interesujesz sie tyM? a moze masz po prostu pecha, tak tez bywa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |