Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KACZOLANDIA : śmieci,chwasty, brudna tablica w Smoleńsku, tak PiS dba o miejsce tragedii |
Jadę autem do Łomży w piątek i mam wolne miejsca. Chętni ? Jestem pod gg 8105733
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KACZOLANDIA : śmieci,chwasty, brudna tablica w Smoleńsku, tak PiS dba o miejsce tragedii |
tak byłem tam badziewny ten sklep chyba właściciel ze wsi jakiej konkretnej przybył KTO TO W TAKIE SZMATY BEDZIE SIE UBIERAŁ A DROGO JAK U ZARY PORAŻKA JAK ZAWSZE
|
|
Re: KACZOLANDIA : śmieci,chwasty, brudna tablica w Smoleńsku, tak PiS dba o miejsce tragedii |
tuskolndia???? spójrzmy prawdzie w oczy, a może poprostu pracownicy budowlańcy złodzieje. W okolicach Wyszkowa gdzie była budowana obwodnica co trzecie podwórko wysypane jest materiałem który mial być zastosowany pod asfalt, jak myślicie kiedy zacznie się sypać? Jak przeciwdziałać takim występkom? moim zdaniem policja/straż miejska powinna kntrolować takie podwóreczka, jesli właściciel nie jest wstanie udowodnić pochodzenia materialu to karac tak zeby piąty wiedzial że się nie opłaci, wówczas złodzieje z budowy nie mieliby gdzie tego sprzedawać. Ot polska....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |