poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czerwono-czerwoni

A jezeli Ci chodzi o prawdziwą restaurację to polecam Restauracje "Pod Łosiem" wzdłóż al. legionów na przeciwko banku PKO sa. kuchnia jak w matysiakach, swojska i świeża. Dzwonisz wcześniej mówisz ile osób przyjdzie i na co macie ochotę, no i że chcesz na sali bankietowej (tzw. sala mysliwska). wszyscy beda napewno zadowoleni

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czerwono-czerwoni

I co najważniejsze: trza ich tak wychować, żeby im się chciało chcieć i nie zrażali się tym co wokół... A jak się słyszy, że ktoś czegoś nie wie, bo o coś pyta, nie gadać:"Błłłeee, tego nie wiedzieć!" - bo ón taki mundry, że wie, tylko trza się dzielić swą mądrością i być dalekim od szyderstwa. Wtedy młodzi naprawdę będą nastawieni na zdobywanie wiedzy i rzeczywiście będziemy mieć mądrzejsze społeczeństwo.
Trudne. Tym bardziej, że wciąż za mało autorytetów. Ale młodość ponoć ma to do siebie, że wierzy w naprawę świata..:)

jerry

Po co ta kłótnia. Tam gdzie są szerokie chodniki trzeba je przedzielić linią, może słupkami, oznakować, namalować przejazdy na ulicach i po kłopocie. Trzeba tylko chcieć. A w magistracie wszyscy jeżdzą samochodami albo chodzą na piechotę. Więc nikomu tak naprawdę nie zależy na rowerzystach.
A może ktoś mi podpowie jak mam jeżdzić z moim 7 - letnim synkiem? Po chodniku nie można, a po ulicy nie będę z nim jeżdził, bo boję się o moją latorośl. Tam jeżdzą samochody i traktują rowerzastów jak nikomu niepotrzebny problem. Pozdrawiam wszystkich jednośladowców bez motorka.

Autor: p.kruszczynski (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 01-08-05 14:33

gówno prawda

Niezbyt często kupuję je dla siebie. W mojej rodzinie jest osoba chora na raka oraz druga na Alzheimera, więc jestem częstym bywalcem aptek, ale rzadko w swojej sprawie.

Nie ma $KASY$

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org