Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bułgaria. Propagowanie radykalnego islamu będzie karane WIĘZIENIEM! |
umnie dwoch chlopakow robilo ladnie solidnie cena przyzwoita tel 512647644
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bułgaria. Propagowanie radykalnego islamu będzie karane WIĘZIENIEM! |
a z skąd wicie że zrobiono dobrze?
|
|
Autor: Łomżyniak33 (---.play-internet.pl) Data: 13-03-11 20:47 dzieki alize. ja nie chce zadnego ofe. chce miec gwarantowano przez panstwo emeryture. to smutne ze pozbawiono mnie prawa wyboru a czesc zarobionej kasy idzie nie wiadomo dokad - w rece jakich biznesmenow zza 7 morz, ktorzy maja odpowiednie mozliwosci - których ja nie mam. pozdrawiam ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Państwo żadnej emerytury ci nie zagwarantuje:) A jeżeli już, to w wysokości 40% twoich ostatnich poborów:):) Takie są założenia kolejnych rządów i wcześniej czy później któryś z nich to wprowadzi. Czy taka emerytura będzie cię satysfakcjonowała???? Czy za ileś tam lat będziesz na 4lomza żalił sie że całe życie płaciłeś składki do ZUS a teraz masz głodową emeryturę.
|
|
podbija? ok 70 wejsc to raczej nie ma sie czym podniecac
|
|
polecam sylwka zawadzkiego
|
|
2152... masz całkowitą rację, wyświetlacze wewnątrz autobusów naprawdę są słabo czytelne, a tablica na której podświetlane są kolejne przystanki na trasie nie są na bieżąco przełączane w trakcie jazdy, więc po co w ogóle są?? bo jeśli ktoś nie zna miasta to i tak nie wie jaki przystanek jest następny i kiedy powinien wysiąść. Tak samo z głosową zapowiedzią przystanków, w autobusach Volvo była i zniknęła, a teraz co, na nowo była montowana? A skoro tak to przeszkadza kierowcom to trzeba było się na samym początku zastanowić czy to w ogóle jest potrzebne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |