Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za plecami papieża Franciszka. W cieniu ŚDM Andrzej Duda podpisał ustawę demolującą Trybunał Konstytucyjny |
Dzięki za wszystkie informacje. Nie ukrywam iż stawiam dopiero pierwsze kroki w tej dziedzinie pracy, gry a dla nie których poprostu adrenaliny. Jakie mądre książki możecie polecić które waszym zdaniem sa najbardziej czytelne dla początjujących. Kupiłem wczoraj książkę p/t : "zawód inwestor giełdowy" nie ukrywam iż wiele ciekawych rzeczy mozna się dowiedzieć ogólnie mówiąc im dalej czytam tym bardziej zaczyna mnie to kręcić. Pozdrawiam wszystkich graczy i życzę powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za plecami papieża Franciszka. W cieniu ŚDM Andrzej Duda podpisał ustawę demolującą Trybunał Konstytucyjny |
właśnie leci na tvn 24 o tym
|
|
Re: Za plecami papieża Franciszka. W cieniu ŚDM Andrzej Duda podpisał ustawę demolującą Trybunał Konstytucyjny |
Wszyscy tylko o psich kupach a może tak porozmawiajmy o kotach co załatwiają się w piaskownicach, nie sądzicie, że przy kociej kupie, psia to perfuma??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
he, a teraz o naszym kochanych władcach Łomżyńskich pokazują i ich przekrętach, a temu naszemu śmiesznemu redaktorkowi dali tylko coś bąknąć, nawet chyba sekundy nie było tak się zamotał, hahaha myślał, że może wybije się jak orzeł
|
|
za 100 zl sprzedam 1 ;d
|
|
dla każdego widok psiej kupy bądź psa właśnie ja robiącego przyprawia o mdłości . ...miasto wystawiło tabliczki gdzie psu nie można zrobić, wiec niech wyznaczy miejsca gdzie będzie mogło zwierze załatwić swoja potrzebę
|
|
Ogolnie wydaje sie ze praca nie jest zla. Z regoly kurier czy dostawca nie wyrabia sie w czasie i nie ma znaczenie ze bylo wiecej towary czy slabe warunki pogodowe. Kiedys tez odpowiadalem na to ogloszenie ale sie nie odezwali. Jednak jezeli jest 3 miesieczny okres probny to dyskfalifikacja! Chyba ze ten okres to umowa zlecenie. Potwierdzam Pania sekretarke i miejsce rozmow ;]
|
|
PS basienka_0312 - teraz doczytałem, sprawę zakładałaś rok temu, czyli "już po ptakach". Chyba, że możesz po takim czasie ponownie ubiegać się o zwrot, w sprawie cywilnej, tego nie wiem.
|
|
Jak ja chodziłam to były tam tylko 4 kobiety.. a teraz w ogole podobno nie ma żadnej.. Treningi odbywają się 2 razy w tygodniu i koszt miesięcznego uczęszczania wynosi 100 zł. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To jak ma ktoś 'naprawde' do sprzedania jakieś bilety ;>
|
|
A ja nie idę, nawet nie myślałam o tym żeby tam iść i jestem z tego dumna, chociaż uwielbiam muzykę Reggae. :-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Kto oglądał program Uwaga w TVN 8 marca o nauczycielce ze szkoły drzewnej, dowiedział się o jej nieszczęściu w osobie sadystycznego zwyrodnialca, jakim ma być jej ślubny. Osobiście nie bardzo jestem do takiej wersji sprawy przekonany. Wydaje mi się, że chodzi raczej o puszczenie chłopa w skarpetach tak, żeby mu poszło w pięty.
|
|
i grubo się mylisz w tym rozumowaniu .Trochę bliżej znam sprawę i wiem , że sadysta i tak delikatnie został opisany.
|
|
wydaje mi sie ze starczy juz prania brudów, patryku tak jak pisze dg przyznałes sie publicznie do tego ze okradłeś właściciela... z tego co sie dowiedziałem byłeś jego najbliższym kolega wiec dziwie sie ze jeszcze masz czelność wypisywać jakieś oszczerstwa i szantażować go na publicznym forum, różne ludzie grzechy popełniają ale okraść swojego przyjaciela i do tego póżniej jeszcze robic mu koło dupy przerasta wszystkie możliwe normy, łomżyńska policja napewno czyta te forum wiec uważaj zeby sami sie za ciebie nie wzieli, nie znam cie ale jezeli spotkal bym cie na ulicy sam napluł bym ci w twarz takich ludzi jak ty powinno sie zamykac na długie lata, dużo firm było opisanych negatywnie na forum i dotknęło to nie jedna publiczna osobe zazwyczaj bezpodstawnie ale oczywiscie kazdy oszczerca wypowiada sie tutaj anonimowo a ty jestes za granica to o czyms swiadczy.
|
|
spiesz się pulki jeszcze śnieg jeszcze leży
|
|
ja polecam Roberta Reczek , kancelarię ma w budynku tam gdzie Orange tylko się od tyłu tak wchodzi Al. Legionów 16 --> http://www.notariusz-cennik.pl/Bialystok/Notariusz-Robert-Reczek.html wcześniej korzystałam z usług B.Pełny ale Reczek okazał się bardziej konkretny i pomocny
|
|
polecam się :)
|
|
a może o stronę internetową by się owa hurtownia pokusiła?
|
|
Gołaszewski przyjmuje prywatnie na Kazańskiej 26, tam gdzie jest gabinet ginekologiczny i radiolog, wejście od szczytu polecam pierwszą wizytę prywatną, raz że na kolejne w szpitalu już tyle czekać nie trzeba, dwa jest się już zupełnie inaczej traktowanym.
|
|
Jako ciekawostkę z praktyki dodam, jeżeli kolizja i uszkodzenie autobusu nastąpiło w przedniej połowie busa to winny jest jego kierowca ( wymusił pierszeństwo). A jeżeli uderzenie nastąpiło od połowy do tylnej części busa to policja traktuje jako sprawcę drugiego kierowcę ( nie ustąpił pierwszeństwa).
|
|
@ErPeEm No tak, "osobiście nie jesteś przekonany/-a". To może nie wypowiadaj się na temat swoich wątpliwości, bo ja jestem osobiście przekonana, że możesz wyrządzić krzywdę kobiecie takimi tekstami. Piszę, że możesz, bo sama nie znam sprawy. Ale w odróżnieniu od Ciebie, daleka jestem od wygłaszania swoich sądów na ten temat. Nie wiem - nie wypowiadam się w kwestii prawdy bądź nie. Bardzo współczuję kobiecie, jeśli jest tak, jak mówi. Nie ma chyba nic gorszego niż wieczny strach o własne dziecko.
|
|
wy wszyscy gówno wiecie o sprzedaży węgla. każdy chce zaoszczędzic. a tu gnojki jeżdżą i kradną legalnie. byłem na policji i wiem że już nie jednego okradli. trzeba ich już powstrzymac bo to co oni robią to przesada. ludzie mają renty po 600 zł odkładają na opał cały rok a tu są wydymani przeż takich łobuzów. ostrzegam zielone reno magnum!!! jest w necie ich ogłoszenie!!! zajebisty, tani, węgiel:(
|
|
Kazdy czlowiek ma sumienie, wie, jak bardzo ciezko jest zyc, gdy jest ono mocno obciążone, wiec ów Pan (Patryk), ktory przyznal sie, ze jest zlodziejem napewno ma bardzo przykre i smutne zycie i nie ma sensu prac brudow, wyzywac sie, straszyc czy szantazowac - czekanie na sprawiedliwośc czasem moze trwac dlugie lata, ale warto na nią czekać, uwierzcie - wiem cos o tym:))) pozdrawiam
|
|
Przecież nie mają jeszcze pozwolenia na budowę, więc jak mogło coś ruszyć???
|
|
jeszcze dopowiem to co ona wyprawia w sobotnie i piątkowe poranki to do cyrku nie musisz iść
|
|
Ja niestety ze względu na cene chyba nie będe tam chodzić, zresztą nie tylko cene ale i ludzi którzy tam przychodzą... jak sępy!!! Przepychają się, wyzywają, a nawet ukradna ci z koszyka jak sobie znajdziesz coś ciekawego, ale jak sie czlowiek szybko zorientuje ze też trzeba się pchać to każdy spod byka patrzy... oni mogą należne ~ TY NIE!!! Co do obsługi anka o kogo Ci chodzi??? Kiedyś była tam taka jedna bardzo nie miła NAWET BARDZO ale chyba ją przenieśli , jest mowa o niej w powyższych postach... A tak to obsługa ok, dziewczyny miłe, a o jakiej mister blondi mowa to nie wiem a Wy wiecie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |