Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SONDA na portalu MANIPULACJA |
Mariusz wszystko fajnie, tylko na przyszłość pamiętaj o znakach interpunkcyjnych bo źle się to czyta.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SONDA na portalu MANIPULACJA |
Zatrudnię kierowcę z doświadczeniem na busa, mile widziana znajomość miasta Ostrołęka - umowa o procę. telefon: 504116377 ogłoszenie dodane 2011-03-09 Zapewne chodzi o to ogłoszenie.Niezle "kwiatki" z tego co pisze Mariusz 26.W dodatku umowa o "proce".
|
|
Ściągnij program ccleaner http://www.piriform.com/ccleaner Sprawdź dysk narzędziami systemowymi. Jeżeli nie pomoże, przeinstaluj system
|
|
To pewnie członkini jakiegoś gangu... analog
|
|
ta babcia z tymi jajkami to z Pniewa jest
|
|
nie miły???? to najbardziej równy chłop pod słońcem. ZERO JAKICHKOLWIEK ŁAPÓWEK!!! Wszystko robi tak jak powinien. Dzięki Bogu i niemu właśnie, żyje moja córka i co ważne jest zdrowa!!! I nie było mowy o żadnych łapówkach!!! Damusia wpadnie na ginekologię i myśli, że wszyscy mają jej usługiwać, a jak usłyszy kilka zwykłych słów to już ''on jest niemiły''.
|
|
Głupków dających się nabrać na tani węgiel trzeba potępiać a nie cwaniaczków :):) Wiesz dlaczego są cwaniaczki ?? Bo są naiwniacy którym wydaje sie że sa cwańsi od cwaniaczków:):) Nie widział ile i co mu przywieźli ??? Nie płacę za coś czego nie widzę :):) Przecież to jest takie proste:):):) Nie kupuję ziemniaków na rynku tylko , kupuję tylko i wyłącznie u sprawdzonych dostawców :):) I nigdy żaden z nich mnie nie wydymałi nie wydyma :):) Nie znosisz ludzi takich jak ja????? Tylko dlatego że nie daję wydymać się jakiemuś cwaniaczkowi ???? Nic na to nie poradzę :):) Będziesz musiała mnie niestety tolerować na tym forum :):) A póki co to miłego dnia życzę :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |