wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wojny wam trzeba prawicowi populiści?

Wzajemnie!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wojny wam trzeba prawicowi populiści?

Autor: dg (---.play-internet.pl)
Data: 09-03-11 23:55

(...)po czwarte, "malutki" pokazuje swój poziom intelektualny wypowiadając się na temat swojego pracodawcy wulgarnymi epitetami (nie ważne jaki był Twoj pracodawca, dzięki niemu miałeś środki do życia, smutne jest, że takich rzeczy nie potrafimy doceniać)

No za darmo to nie pracował. Miał środki do życia, a pracodawca miał świadczona pracę więc nie mój tak jednostronnie, jakby za darmo dostawał.

Nieładnie jest się podszywać.

ok kolego ale niech gość doceni to, że miał możliwość pracy a nie klepał bide i siedzial na kuroniu w UP !! wielu mogłoby wtedy byc na jego miejscu, ale jak widać gość sie okazał złodziejem

Przecież napisał, że praca dla firmy kurierskiej OPEK.

kto żyje dostatecznie długo w Łomży to zna familię Poredów,

Spółdzielnia socjalna pod nazwą "Awans" to kolejna firma oszukująca ludzi. Poprzednio te same osoby prowadziły Call Center na ul. Poznańskiej.
Jak wiadomo wielu ludzi zostało oszukanych i nie dostało wynagrodzenia za przepracowany ciężko czas.
teraz chcą na tej samej zasadzie oszukiwać!
NIE ODPOWIADAJCIE na ogłoszenia typu: obsługa Klienta przez telefon:
(ogłoszenie z 4lomza.pl)

"Zatrudnię 4 osoby do pracy na zasadzie obsługi klienta przez telefon. proszę przesyłać CV
e-mail: awansrekrutacja@biznespoczta.pl "
ogłoszenie dodane 2011-03-01

Dlaczego normalne osoby starające się o dotacje, pomoc w założeniu firmy ma duże problemy z dostaniem ich, a tacy OSZUŚCI dostają je bez najmniejszego problemu?
GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ???
Urzędy, które dały im te dotacje tys zł! niewiele z tym robią...
Na szczęście Prokuratura i Policja wszczęła już postępowanie w tej sprawie, miejmy nadzieję, ze wszystko szybko się skończy.

ja kiedyś reż od nich brałem ze dwa razy są tacy cwani że chcą nosić od razu do piwnicy ale nie przeszedł ten numer i już nie przyjeżdżają

tej synku, gałe opier..lac to Ty powinieneś do końca życia i jeszcze byś się nie wypłacił, z pełną odpowiedzialnością to mówię bo znam sprawę :] !!!
a co do konta to nie lubię komentować beznadziejnych postów na tym regionalnym portalu (które swoją drogą w większości są Twojego poziomu),
szczerze mówiąc to nie myślałem, że będę musiał to znów pisać, ale widocznie nie rozumiesz tekstu pisanego więc powtórzę ...
"jesteś inwalidą intelektualnym decydując się jeszcze na zabieranie głosu w tej kwestii"
nadal nie rozumiesz ?!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

von chrupka, uważaj, bo Cię zaraz pewna zaciążona "dama" zmasakruje swoją wypowiedzią, tak jak mnie w watku o Cosmeo :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org