piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czubka na forum zrozumiem!!!!!!!!!!!!!

Do annamira: Sama widzisz moje przypuszczenia mogą być wyssane z palca, podobnie jak wasze, ze szkoła upada (nie mówiąc o innych plotkach!!). Tylko, że ja wyraźnie napisałam, że są to moje wątpliwości:)

Zgadzam się z tym, że nad wyborem uczelni trzeba się bardzo zastanowić, i że lepiej jest wybrać szkołę z renomą, ale nie wszystkich stać na studiowanie nawet w państwowej uczelni, ale w warszawie czy w białymstoku. Dlatego istnienie takiej uczelni ma sens, a renomę uczelnia buduje latami, a nie przez rok. Zniechęcanie studentów do podejmowania tam nauki w tym nie pomaga. Dajmy tej uczelni jeszcze parę lat i wtedy porozmawiamy na ten temat.

Ale tematem wątku jest likwidacja uczelni, a gdzie dowody?! Mówicie, że uczelnia upada, że zmarnotrawiono pieniądze, ale na jakiej podstawie?Denerwuje mnie to strasznie. To nie jest krytyka, ale krytykanctwo (a nawet oszczerstwo). Tak nie pomożemy łomżyńskiej uczelni.
Pozdrawiam i życzę wszytskiego najlepszego tej szkole.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czubka na forum zrozumiem!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam i zyczę wszystkiego najlepszego ALE NIE SZKOLE, TYLKO STUDENTOM
Matyldo, twierdzenie, że nas jeszcze wtedy nie było, może być przesadzone.

Przepraszam, Crazy frog miało być.

ściemka wszystkim

czesc czy jest ktos kto mogby mi podac numery to łomzanskich auto komisów, bardzo was prosze jest mi to niezwykle konieczne prosze o kilka i jakby nie bylo problemu to takze nazwy przy numerach z gory wam dziekuje i prosze pomozcie mi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org