Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nieudany pucz to prawodpodobnie dzieło samego Erdogana |
Ten wskaźnik to procent głosów oddanych na dane miasto względem wszystkich głosów. Teraz twórcy strony zmienili jego wyświetlanie z dokładnością 2 miejsc po przecinku. Obecnie mamy 0,70%
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nieudany pucz to prawodpodobnie dzieło samego Erdogana |
Autor: maniaxxx dojeżdżam codziennie (25 km) i jest tragicznie, śliczne wzorki lodowe na szybach... szkoda, że od wewnątrz. Te bardziej dalekobieżne, jak np. do Białegostoku właśnie są jeszcze znośne pod tym względem, ale takie linie to tragedia. Zachowanie kierowców? Gdy jakaś pani 200 kilo blokowała przejście w autobusie (kupowała bilet), przeszedłem pod rurą do trzymania rąk na pierwszym miejscu (kto jeździ Mercedesami, wie, o co chodzi). Efekt? Groził wyrzuceniem z autobusu, dorzucił parę ch*jów i k*rew. Zresztą nie tylko do mnie ten iście pozytywnie nastawiony się tak odnosił, nawet dzisiaj miałem okazję posłuchać, jak do kogoś, kto po prostu nie wiedział dokąd autobus jechał zaczął się sapać. A samochodem jeździć niestety nie mogę.
|
|
Wielki pan z miasta się odezwał, ***** ...
|
|
noze, maczety, miecze samurajskie itp. na bernatowicza szukaj
|
|
Walduś ty uspokój się cycu jeden "Zenit"
|
|
http://download.chip.eu/pl/Realtek-AC_97_1002939.html pobierz - zainstaluj. Powinno pomóc.
|
|
Mój znajomy może Ci sprzedac pitbulla.jak chcesz to podaj gg.
|
|
Mój e-mail kryna1985@o2.pl odezwij sie przeslij mi zdjecie jak mozesz felg ok...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |