poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budowanie!!!!!!!!!!!!!

Myślałem że nazywa się Powiatowa Szkoła Wyższa - tak jak Państwowa szkoła podst. nr. 8.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budowanie!!!!!!!!!!!!!

pomijąc już fakt, ze według informacji zamieszczonej przez 4lomza był to 11 maraton, a według elomza - 9 :P

Pozdrawiam

gdzie mozna kupic książki szkolne i je sprzedać? mam na myśli internet. Może by tak osobny post z ogłoszeniami założyć? co wy na to?

ktos sie orietuje i wie czy jest w lomzy jakes miejsce co maja laserowa drukarke i mozna cos wydrukowac ??

ja nie lubię Jagielloni - za to że mają grupę wypierdków którzy demolują wszystko.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
rolnictwo
Sprzedam konstrukcje, namioty foliowe 30x7 m - 2 sztuki. Piec nadmuchowy do folii 50 kW, ciągnik C60 i maszyny rolnicze.
tel. 518362475
nieruchomości
Sprzedam atrakcyjną działkę budowlaną 8,5 a + droga dojazdowa, z warunkami zabudowy w Piątnicy, ul. Polna (góra Kondeja), pięknie położona, z widokiem na panoramę Łomży. Cena 120 000 zł.
tel. 600268344
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org