Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apel Smoleński. |
mam ta gre i dziala mi bez problemu,znasz taka strone jak chomikuj.pl ?? moge pozniej wrzucic to sobie sciagniesz. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apel Smoleński. |
żelixy już nigdzie nie ma, bo ja dawno wycofali !!!! Nie nabierajcie sie na oszustow!! a jak jestescie latwowierni to placcie za nic, albo za jakies marne tabletki
|
|
Ja ostatnio jechałam do Białegostoku - normalnie, cieplutko aż musiałam kurtkę zdjąć.. nie wiem o co wam chodzi...bzdury piszecie.Jeżdzę co tydzień i nie mam żadnych zastrzeżeń, nie wiem skąd te dziwne wnioski.. Ponadto kierowcy w porzadku, zawsze pozytywnie nastawieni, wszystko ok. Jak komuś nie pasuje to moze przecież jeździć samochodem..jaki problem..? Bez przesady, naprawdę..
|
|
dlaczego wciąż mamy 0%? oddałam mnóstwo głosów, znajomi też...
|
|
Zgadzam się co do zachowania kierowców. Ogrzewania w ogole nie włączaja. Sa chamscy i to mało powiedziane. Może nie wszyscy, ale naprawdę większość. Palą w autobusach , że smierdzi okropnie ale nie widzą w tym nic złego. Odnoszą się do ludzi z pogardą i potrafią bez powodu kogoś wyzwać czy nawet wyprosic z autobusu jak się wejdzie z nimi w normalna dyskusję. Widziałam raz schorowana kobiete o kulach która poprosiła kierowcę, żeby sie dalej zatrzymał to została zbesztana, aż sie prawie popłakała. Dużo by wymieniac tego typu sytuacji. KIEROWCY troche zrozumienia, pasażerownie to też ludzie i nie róbcie z siebie wielkich bossów autobusów i panow wszystkiego. Szkoda gadać, Łomzynski PKS to chamstwo jakiego nie doswiadczyłam w innych linniach.
|
|
no ten Master też nówka i ma trójkąt na dachu "UWAGA WYPADEK"
|
|
ktos odzyskal karty?
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
4lomza4 (201.59.191.---) 4lomza4 (---.hsd1.pa.comcast.net) 4lomza4 (---.eu-west-1.compute.amazonaws.com) No teraz już jesteś trochę mniej anonimowy :)
|
|
Szukać dalej?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |