Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A wiecie co było pryczyną zamachów we Francji? Błaszczak wyjaśnił, że pedały. |
Ja bym chciał kupić kable od Avili ,jak byś mogła podaj E-maila,Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A wiecie co było pryczyną zamachów we Francji? Błaszczak wyjaśnił, że pedały. |
To jego żonę też mają pokarać? A to za co?
|
|
Re: A wiecie co było pryczyną zamachów we Francji? Błaszczak wyjaśnił, że pedały. |
Marudo,gdzie się podziewasz???Czyżbyś o tej porze leżał w becie??;-)
|
|
Witam Mam 3-4 wolne miejsca do Olsztyna na niedzielę 6 marca. tel. 665 381 530
|
|
Pobudka maruuuuuuuuudddddddddooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Fazzi, to że ty nie masz 30 zl na kino, to nie znaczy że inni też nie mają. We wiosce to może ty mieszkasz, bo ja w Łomży. Skoro stać mieszkańców jeździć do wa-wy, białego do kina, to tym bardziej pójdą jak będzie na miejscu. Po za tym może z "wiosek" tez przyjadą ? A hipermarket to dla ciebie UFO ? Chyba normalna rzecz, mamy chyba z 5 biedronek, stokrote kaufland polo i wszędzie ludzi pełno, więc i hipermarket się sprawdzi. Ale oczywiście ty tam nie pójdziesz ...:p
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Treść jest ukryta
|
|
najlepiej ogłosić na forum ,że masz dla nich duzą ofiarę, sami CIĘ odnajdą proboszcz i kilku mu podwladnych z workami po kasę
|
|
ha ha czarnymi chcećie zostać . Nie mieliscie wójka w sb cioci w milicji ojca w policji. Daremny wasz trud dostania się do policji. Jak to komendant powiedział to jest budżetówka na 500 osób dostaną się 2 osoby...
|
|
http://newsbar.pl/353/z-ksiazki-skarg-i-zazalen[url/]
|
|
13 największych kłamstw i zagrożeń network marketing. Wstęp. (Prześlę każdemu zainteresowanemu na adres e-mail pełną wersję) Napisałem ten raport z myślą o osobach, które pracują w MLM i przez lata nie osiągają sukcesów pomimo tego, że robią wszystko dokładnie według zaleceń sponsorów i firmy. Jeżeli możesz o sobie powiedzieć dokładnie to samo, to ten poradnik jest właśnie dla ciebie. Czy nie zastanawiałeś się chwilami nad tym, że muszą być łatwiejsze i bardziej skuteczne metody budowania biznesu w MLM? Ja się zastanawiałem... Z MLM zetknąłem się około 14 lat temu. Zafascynowała mnie idea budowania własnego biznesu w oparciu o sukces moich współpracowników w sieci oraz możliwość stworzenia źródła pokaźnego, pasywnego dochodu w perspektywie czasu bez konieczności inwestowania dużych kwot pieniędzy. To, co mnie zraziło, była forma, w jakiej ten biznes był „uprawiany” – i w 99,9% przypadków w Polsce jest nadal. Mam na myśli kompletny brak profesjonalizmu. Na pierwszej prezentacji znalazłem się przymuszony przez mamę – jej znajoma miała do pokazania „jakiś fajny produkt”. Spodziewałem się „normalnej” wizyty, gdy tymczasem owa znajoma pojawiła się w towarzystwie innej osoby – sponsora, który miał przeprowadzić pokaz. Wszystko odbywało się w domu, więc spodziewałem się niezobowiązującego spotkania, a tutaj nagle pseudobiznesowa prezentacja: formalne stroje, typowa sprzedażowa gadka, zachwalanie produktów, zachwalanie systemu, wykorzystywanie psychologicznych technik zamykania sprzedaży. Czułem się bardzo nieswojo, tym bardziej że moja mama kupiła produkt wyłącznie z grzeczności, ze względu na znajomą, ponieważ go nie potrzebowała. Mimo wszystko idea network marketingu tak do mnie przemówiła, że postanowiłem spróbować swoich szans. Oczywiście poniosłem porażkę po kilku miesiącach, boleśnie doświadczając na sobie szkodliwości niektórych technik marketingowych, jakich byłem uczony (patrz „Kłamstwo Dziewiąte” s. 25). Odpuściłem ten biznes na parę lat tylko po to, aby ponownie dać się „wciągnąć” w kolejny. Myślałem, że ta konkretna firma i jej produkt to zupełnie coś innego i będzie mi dużo łatwiej przekonać do produktu moich znajomych. Chociaż broniłem się przed sprzedawaniem (było dla mnie oczywiste od początku, że w tym biznesie, jakiego byłem uczony, trzeba było sprzedawać), to jednak zostałem wprowadzony w błąd. Powiedziano mi, że absolutnie nie trzeba sprzedawać, tylko „dzielić się” (patrz „Kłamstwo Piąte” s. 17). Oczywiście znowu zostałem wprowadzony w błąd. Poniosłem kolejną porażkę po paru miesiącach – poddałem się. W tym czasie zauważyłem potencjał internetu i zrobiłem jak dotąd na jwiększy błąd – postanowiłem stworzyć własny MLM! Pracowałem nad oprogramowaniem sklepu internetowego, który miał wszystko obsługiwać, przez 3 lata pełne wyrzeczeń, a gdy końca nie było widać, a wspólnicy zaczęli przykręcać kurek z pieniędzmi – poddałem się po raz kolejny. Zawiedziony i rozczarowany powędrowałem jak zbity pies pracować na etacie. Nie przestałem jednak myśleć o własnym biznesie w internecie. Przez kolejne dwa lata pracowałem na etacie i dodatkowo, zaraz po pracy , siadałem do komputera i uczyłem się działać w internecie. Widzisz, jestem informatykiem z wykształcenia, ale o biznesie nie miałem zielonego poj ęcia. Uczyłem się marketingu, czytałem dziesiątki książek, obserwowałem trendy, kupowałem drogie szkolenia za granicą. Dosłownie wydałem tysiące złotych na własną edukację. Stąd wiem, że... Większość z tego, czego uczą firmy MLM swoich dystrybutorów na temat budowania biznesu, to czyste brednie. W tym biznesie można zaobserwować typowy przypadek „prowadzenia ślepego przez ślepego”. Dlaczego? Bo osoby pracujące w MLM nie mają pojęcia o marketingu. Typowy dystrybutor zaczynając pracę słyszy: „Zrób listę znajomych, umów ich na prezentację, my załatwimy resztę. Potrzebujesz tylko trzech osób, żebyś mógł zacząć zarabiać poważne pieniądze”. Akurat! Jak dowiesz się z tego raportu czytając dalej, nowy dystrybutor spotyka się z takim modelem biznesu, który gwarantuje porażkę w 97 przypadkach na 100. To większe prawdopodobieństwo klęski niż w klasycznym biznesie! To wszystko ma niestety bardzo niekorzystny wpływ na całą branżę MLM. Osoba napotykająca na okazję zrobienia biznesu w marketingu sieciowym jest wystawiana na niesamowitą wręcz mieszankę przesadzonych deklaracji, źle rozumianych koncepcji, nieprawdziwych faktów, złudzeń, zniekształceń i kłamstw. Weź grupę ludzi, którzy nie mają absolutnie żadnego pojęcia o sprzedaży i marketingu, którym inna grupa ludzi również niemająca zielonego pojęcia o sprzedaży i marketingu mówi, żeby znaleźli kolejną grupę ludzi i nauczyli ich robić pieniądze. Oczywiście niektóre techniki sprzedaży i marketingu uczone w firmach MLM były skuteczne 20 czy 40 lat temu, ale przecież mamy już XXI wiek i internet! Stare techniki już nie działają tak jak dawniej! Ideą przyświecającą mi w napisaniu tego poradnika jest otworzenie oczu Czytelnikowi na inne możliwości. MLM nie musi być tak potwornie trudny.
|
|
"Wojewódzki Zakład Transportu Mleczarskiego w Łomży zawiadamia w prasie, że ma zamiar upłynnić zupy regeneracyjne w słoikach o pojemności 1 litra, i wylicza: zupa pomidorowa (2000 szt.) - cena 100 zł, zupa fasolowa (2000 szt.) - 97 zł, zupa kapuśniak – 97 zł, zupa krupnik – 91 zł, zupa grochowa – 96 zł. Eksperymenty upłynniania zup przeprowadzano w naszym kraju niejednokrotnie i niektóre bary mleczne zanotowały pewne sukcesy na tym polu..." Dalej Marek Przybylik w tekście "Sporofit dla Bóstwa" w "Życiu Warszawy" z marca 1985 r. pisze: "Nie byłoby więc sensacji, gdyby Zakład Transportu Mleczarskiego nie miał ambitniejszych planów. Chce mianowicie upłynnić również płytę dętkową z kauczuku. Nagroda Mistrza Techniki czeka". z: http://www.narew.info/kultura/44-kultura/812-warszawa-lomza-nasz-czlowiek-w-stolicy-dariusz-sipowski-twierdzi-ze-marek-przybylik-i-szklo-kontaktowe-odslaniaja-szklana-rzeczywistosc-niepowazna
|
|
cena atrakcyjna, w kinie kosztuje 15 zeta,dzieki ,ale juz ogladałem czarny czwartek
|
|
Szrot Jedwabne kiedyś mieli takie auto po dachowaniu.
|
|
Jesli masz wolny termin na 10.03 to daj znać.Wybieram się do UP po pierwszą wypłate,
|
|
jeśli chodzi o same OC to najtaniej będzie w MTU chyba
|
|
tylko i wylacznie allegro !!!
|
|
zamknij jape niesęśnico!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=21P2Gb1CtDk hahahah
|
|
Autor: xdkolixd (---.lomza.mm.pl) Data: 27-02-11 20:18 zamknij jape niesęśnico a ty poczekaj 2 tygodnie az mi sie zechce
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=UujO_YwaB_I
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |