Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jestem wami ziobrzydzony |
w Domu Kultury ;) 11.03
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jestem wami ziobrzydzony |
no właśnie tego niewiem...;/
|
|
Drogi Andreo ty masz chyba rozdwojenie jaźni i twoje babskie gadanie wyrażane przez Inspektorkę blokuje w tobie podjęcie męskiej decyzji jako Grubaryba radzę Tobie jeśli Cie nie stać z twojej piekarskiej pensji to zapożycz się u znajomych i rodziny i znajdź dobrego psychoanalityka ;> Hahaha ;>
|
|
kurczę ja też nie mogę nigdzie znaleźć informacji o biletach;/
|
|
No i puksnie się imprezka małolatkom koło nosa :):):) Żałobę miejską ogłoście że nie załapałyście się na waszego idola z przedszkola :):):)
|
|
jak wyżej
|
|
wczoraj rano wszystko działało,a po południu już nie można było nic oglądać
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mogę wam podać nr. telefonu do INTROLANU :):)):):):)
|
|
9 kompania , helikopter w ogniu
|
|
Na drogi cukier i całą drożyznę jest rada:DUŻE PODWYŻKI WYNAGRODZEŃ!!!
|
|
Wydawało mi się że Dr Poppe był zamieszany w jakąś aferę korupcyjną i że nie pełni już funkcji ordynatora. Widocznie mam złe informacje.
|
|
Hej, mam pytanie: czy ktoś korzystał może z usług tego zakładu? a dokładnie to chodzi mi o usunięcie owłosienia laserem.Jakie były efekty, proszę o normalne wypowiedzi :)
|
|
Tak oryginalne
|
|
Nie korzystałem z usług tego zakładu, ale przechodzę często obok. Nie odpowiem więc na pytanie googel. Jedno mogę za to powiedzieć: właścicielka to ładna dziewczyna !
|
|
moze za internet nie zaplaciles;)
|
|
Przy okazji Dnia Kobiet, społeczność Zespołu Szkół Drzewnych i Gimnazjalnych w Łomży organizuje akcję pomocy siedemnastoletniej Paulinie Sokół, uczennicy I LO w Łomży. Rok temu Paulina uległa wypadkowi na pływalni miejskiej. Na skutek nieszczęśliwego wypadku jest osobą niepełnosprawną, która wymaga ciągłej rehabilitacji. 7-8 marca 2011r. * loteria fantowa ( hol przy wejściu do szkoły) * kiermasz książek (hol przy wejściu do szkoły) ceny już od 2zł * zbiórka pieniędzy wśród uczniów i pracowników szkoły 8 marca 2011r. * kawiarenka – szkolny kącik słodkości * kwiaciarnia – kwiatek dla Pań UWAGA!!! edycja limitowana Kup kwiatek swojej dziewczynie i podaruj odrobinę serca Paulinie.
|
|
znacie kogoś kto robi tanio i dobrze meble na wymiar albo ze starych przerabia ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |