Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wołyń,żaden Polak nie zapomni o tym |
Tam znajdziesz gierki na różne platformy, czyli na psp również. w sympatii jest sporo gier na psp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wołyń,żaden Polak nie zapomni o tym |
Ja w tym tyg idę na wizytę do doktor Głębockiej.
|
|
nie dawajcie sie naciagac tym firmom, wszystko wyglada ladnie pieknie, pieniadze rosno macie ich wiecej, a za jakis czas okaze sie ze ich niema bo ktos z nimi zniknol
|
|
RE Protagoras: Ok oprę się na tym co jest. Nie przeczę temu co napisałeś, a nawet można było napisać więcej. Są agresywni i nie chcą reformować się pod nasze zasady i przyjmować naszej kultury. Tylko, że takim pisaniem niczego nowego do dyskusji nie wnosimy. Skoro już są pomyślmy, jak koegzystować, nie jak ich stąd wypędzić, czy zakazać przyjazdów, bo chyba w tym akurat się zgodzimy, że się tego zrobić nie da. Co do zasiłków nie zgadzam się. Dzieci wychować za cos trzeba. Tylko trzeba dawać te pieniądze tak, by te dzieci były wychowywane i kształcone. Niewiedza jest źródłem konfliktu, frustracji i stereotypów. Nie mam planu, jak to robić, bo nie jestem ekspertem od tego. Ale sam widzę, że takiego planu w Polsce brak, albo jest źle realizowany.
|
|
"Detox" to z pewnością przeżyje Twój portfel :D
|
|
hahaahahah smieszni jestescie
|
|
dokładnie jest inspekcja radiowa. trzeba zgłosić sianie i zakłucanie i ok.PIR
|
|
RE Rahtid: Nie sądzę, by Czeczen, który złamie prawo, nie był w jakiś sposób sądzony. Jesli masz przykłady umorzonych spraw, tylko dlatego, bo ktos jest Czeczenem albo innym obcokrajowcem to wal. Może po prostu takich przykładów nie znam ja. Co do podmiotów w prawie międzynarodowym to tylko jedną z kilku grup są w nim osoby fizyczne i prawne i raczej uchodzą za beneficjentów tych praw, a nie ich podmioty. Pisząc więc o podmiotach miałem na myśli akurat wszystkie poza os. fizycznymi. Przed mniejszościami, jak i przed rasizmem chroni prawo. Jak działa to osobna kwestia. Nikt nie zabrania nikomu założyć instytucji o charakterze nierasistowskim broniącym społeczność przed napływem obcokrajowców i problemami stąd wynikającymi. Co do Rumunek to nalezało miec dowody na naruszenie Twoich dóbr osobistych i iśc wtedy z tym na policję. Jesli by nie zareagowali możesz interweniować u RPO lub w siedzibie głównej policji z danego regionu (warszawska policja podlega chyba pod Radom) i tam poskarzyc się na brak lub złą reakcję. Gdyby to samo spotkało uchodźcę z Twojej np. strony tez musiałby miec dowody przede wszystkim. Co do tego, że z uchodźcami powinno sie postepować tak samo zgadam się. Co do zapomóg dopiero byłaby masakra gdyby im zacząć je odbierać. Ja bardziej od ich wypłacania skupiłbym sie na szukaniu rozwiązania w jakis programach aktywizacji tych ludzi. Spójrzmy choćby na Białorusinów w Białymstoku i nie tylko. Oni się tam uczą, jednoczesnie zachowując cechy narodowościowe. Wielu pracuje i tam mieszka i nie ma problemu. pomaga UE. Mam wrażenie, że nie funkcjonuje to tak samo w przypadku Czeczenów, choć przyznam, że powodów dokładnych dlaczego tak jest nie znam... i gdybał nie będę.
|
|
są dobre i nie wyższe od 50 cm. Możesz się z kimś zamienić.
|
|
Bardziej mi chodziło o przestrogę przed podawaniem jakichkolwiek danych na różnego rodzaju forach.
|
|
Witam, celem postu jest przestroga przed Przedsiębiorstwem Handlowo Usługowym w branży budowlanej ze Szczuczyna. Pan Hubert B. zalega mi ze znaczną kwotą od kwietnia 2010 roku. Nakaz zapłaty i komornik też nic nie pomagają a Sz. P. w między czasie zakłada drugą działalność importującą drewno kominkowe.. Ostrzegam przed tym "biznesmanam". pozdrawiam
|
|
Allegro nie jest portalem społecznościowym tylko aukcyjnym. Nie ma możliwości zmuszenia go do wystawienia komentarza, to już jest tylko i wyłącznie jego sprawa.
|
|
lookpimp@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |