poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A co w innych instytucjach?!

Trzeba wyjeżdżać z tego kraju i tego miasta bo tu nie da się żyć. Jeszcze z taką emeryturą... śmiech. Nie chce być polakiem. Zrzekam się.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A co w innych instytucjach?!

W miejscu gdzie ja jeżdzę jest bezpiecznie. I nie słyszałam, żeby w okolicy były jakieś obozy pracy, są plantacje gdzie jest dużo ludzi (ok 400 osób) i wiadomo to jest dużaaaa grupa to może tam być nie dobrze, bo słyszałam ze jak tak duzooo ludzi to potrafia kraść całe skrzynki z truskawkami hehe. A tam gdzie ja jeżdżę ludzie są bardzo mili, są też rumuni ale oni też są fajni nawet da się z nimi dogadać hehe i często jest śmiesznie z nimi. Ale tam także jest za pozno za zapisy, bo w starym roku się trzeba zapisać więc niestety nie pomogę. Powodzenia w dalszym szukaniu :)

pozdrawiam :)

Łomża to wiocha

Marta03 a możesz powiedzieć w jakie jeździsz mniej więcej okolice? Nie okolice Vechty przypadkiem?

Jakie tam bicie - Jeden drugiego popchnął dla zabawy.

no tak w szkole nudno to sobie gówniarstwo inną zabawe znalazło.Porażka.

muszę się zgodzic z przedmówcą, Białystok jest idealnym miastem do mieszkania, pod każdym względem

Treść jest ukryta

a moja znajoma zastanawia sie nad kursem masazu leczniczego, wiecie cos o tyym kursie, np, - czy po tym jest praca w lomzy , itp?

to zróbmy wesele bez młodego, ja z chęcią się pobawię :D

Zanim się zacznie robić zakupy to chyba trzeba na nie najpierw zarobić.Od tego trzeba w Łomży zacząć-zakłady i miejsca pracy.

Przykro to mówić ale Łomża nie jest w stanie mi nic zaoferować, zostaje w Białym.

Orlen 1
Farmal 2
Kaufland 3
parking ul. legionów tz. dolarek i koło blaszaka 4,5

a idzta... moze wiecej miejsc pracy w lomzy bedzie...

Bojkot to moze byc przeciwko PZPN nawet Benhaker wyzwal w tv naszego Prezesa. Przy okazji jest nadzieja Polskiej Pilki. Jest szansa na Ojro u nas, ze repra sie nie zblamanzuje... http://www.youtube.com/watch?v=R5T78LChORo

Powiem krótko - nie wiecie o co chodzi to lepiej nic nie piszcie.

Jak śłyszę bodajże już drugi temat o Tesco w zambrowie to mnie kiszka łechce ze smiechu hahaha, Tesco Express należy dodać. Podejżewam że sfrustrowani i zazdosni mieszkańcy wiosek pod zambrowem i zambrowa wypisuja dtakie dyrdymały by nakarmić swojego ego. Fakt w Łomzy nie ma i pewnie szybko nie będzie np Tesco ale w końcu za pare lat coś tu powstanie i co wtedy bedą zakładać frustraci na forum??? zambrów ma lepszą sygnalizację świetlą czy np w Zambrowie powstaje salon masażu .....u nas w Łomży nic nie ma hahahah. Przeprowadżcie się od zZambrowa Kolna Jedwabnego itd. Jak ktoś chce to i tak jedzie do Białego Lub Warszawy na zakupy hahah.

prosze mi wyjasnic , dlaczego tak sie dzieje?

Za to, to nie ale jak by wcześniej kupili to by mieli przyjaciela i obrońcę.

hahahh to teraz pewnie mu gorąco;-)))

Dzwoniłam i dziś przelew "poszedł " więc jutro będę miała :-)

Trzeba było chodzic i dawać zarabiać a nie teraz marudzić ze szkoda bo ciekawy lokal bo z ciekawości to sie nikt nie utrzyma !!!!!!!!!!

Treść jest ukryta

zobacz jakie są autobusy i w jakim stanie,jak działa ogrzewanie w autobusach a potem pisz o paliwie gamoniu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org