niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pseudodebata

no wlasnie podajcie gdzie mozna dawac te rozne rzeczy dla tych dzieci

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pseudodebata

do Andrzeja W. ul. Woj polskiego11/2 lub tel. 216 76 82
artykuł o tym Gazeta Współczesna

dr Skrętek czy jakoś tak .. nie pamietam dokłądnie .. moja siostra go czasami odwiedza ;)

Oj cos ta IDEA zaczyna nawalac :/ Dzis brak zasiegu(wracalem z Bialegostoku przez Rutki... tam tez niebylo zasiegu), niedawno cala Polska niemoga przez jakies 3 godz wysylac smsow :/ Ale za to sposrod wszystkich operatorow jest najuczciwsza... przekonalem sie na wlasnej skorze:D

dochodzi połnoc, a zasięg znowu pada! Co jest?! :/ Idea!!! :(

Zasięgu nie było - no cóż zdarza się, ale mój telefon trochę na tym ucierpiał :] Przekonałem się wkońcu, jak duże wstrząsy i uderzenia może wytrzymać :D Byłem gotów iść do salonu i ich znowu op******** ... nakrzyczeć. A co dzisiaj jest lepszego od idei i jeśli tak to w czym ?

<< PoZdRo DlA pOsIaDaCzY tElEfOnÓw KoMóRkOwYcH >>

ludziska to jest tylko telekomunikacja nic innego robi was w głąba TPSA pozdrawiam

WITAM WSZYTSKICH

A Ja polecam FINE kupilem juz tam 2 komputery i wszystko dziala spoko ( pierwszy komputer kupilem 2 lata temu a teraz drugi nie caly miesiac temu )

POZDRAWIAM i polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org