Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pseudodebata |
no wlasnie podajcie gdzie mozna dawac te rozne rzeczy dla tych dzieci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pseudodebata |
do Andrzeja W. ul. Woj polskiego11/2 lub tel. 216 76 82 artykuł o tym Gazeta Współczesna
|
|
dr Skrętek czy jakoś tak .. nie pamietam dokłądnie .. moja siostra go czasami odwiedza ;)
|
|
Oj cos ta IDEA zaczyna nawalac :/ Dzis brak zasiegu(wracalem z Bialegostoku przez Rutki... tam tez niebylo zasiegu), niedawno cala Polska niemoga przez jakies 3 godz wysylac smsow :/ Ale za to sposrod wszystkich operatorow jest najuczciwsza... przekonalem sie na wlasnej skorze:D
|
|
dochodzi połnoc, a zasięg znowu pada! Co jest?! :/ Idea!!! :(
|
|
Zasięgu nie było - no cóż zdarza się, ale mój telefon trochę na tym ucierpiał :] Przekonałem się wkońcu, jak duże wstrząsy i uderzenia może wytrzymać :D Byłem gotów iść do salonu i ich znowu op******** ... nakrzyczeć. A co dzisiaj jest lepszego od idei i jeśli tak to w czym ? << PoZdRo DlA pOsIaDaCzY tElEfOnÓw KoMóRkOwYcH >>
|
|
ludziska to jest tylko telekomunikacja nic innego robi was w głąba TPSA pozdrawiam
|
|
WITAM WSZYTSKICH A Ja polecam FINE kupilem juz tam 2 komputery i wszystko dziala spoko ( pierwszy komputer kupilem 2 lata temu a teraz drugi nie caly miesiac temu ) POZDRAWIAM i polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |