Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z ostatniej chwili, sms - jadę na Żoliborz - Barak Omama |
Witam Poszukuje Ludzi, którzy zostali oszukani przez tą firmę i nie boją się powiedzieć tego na głos. Ponieważ ta firma bezkarnie działa już za długo! nie dość że traktują ludzi jak zwykłych roboli których można wykorzystać, nie zapłacić im należytych pieniędzy za pracę lub co najgorsze nie zapłacić grosza i nic za to nie mieć ! proszę takie osoby o kontakt na e-mail sskam@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z ostatniej chwili, sms - jadę na Żoliborz - Barak Omama |
A to drań!!!A ja tak się starałam;-(ehhh
|
|
Zapraszam Was we dwie , gwarantuję świetną zabawę.
|
|
Nie ma sprawy dam radę bez problemu ale szykujcie się bo czas goni , będziecie bardzo zadowolone.
|
|
Pytanie do kobiet. Czy jako instruktora wolicie kobiete czy mezczyzne? Rozumiem ze pewnie czesc z kobiet moze wstydzilaby sie czy cos.Zastanawiam sie nad kursem i nie wiem czy znajde prace
|
|
Masumi czekam na telefon gdzie mam podjechać.
|
|
Ja jestem na miejscu;-)
|
|
sexoholik przedstawiciel dużej firmy wędliniarskie JBB :)
|
|
Masumi już wyjeżdżam , będę czarnym Volvo, do zobaczenia.
|
|
Czekam i do zobaczenia;-)
|
|
Moze wie ktoś z was w ktorych sklepach w Łomży kupię wędliny z Podgórza ?? niemoge tego nigdzie znalesc... Pozdro
|
|
zapraszam na radia !!! http://www.radiopoower.xaa.pl/index.html 2. Na tym Radiu Często Będą Poszczane Piosenki ŁKS-u :D http://ap-radio24.tk/
|
|
Niestety ja nie znam numeru do prowadzącej :) ja po prostu poszłam na zajęcia i się zapisałam od reki :) Mężczyzna instruktorem??? hm...myślę że byłaby to odmiana i nowość i zapewne przyjęłoby się o ile Pan Instruktor nie faworyzował by pewnych pań :) jak to się często spotyka nie tylko w tego typu zawodach :)
|
|
Od kiedy i dlaczego?
|
|
ok dzieki..... ciekawe czy te sklepy sa otwarte tylko do 18 ...??? w stokrotce kauflandzie wiem ze napewno niema :(
|
|
D ale tylko niektóre, tel. działa jako modem i są bardzo wolne, porównywalnie jak internet szerokopasmowy a połączenie linią telefoniczną przez modem. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
popraw mnie z czym sie myle cwaniaczku 100mario.... prcuje w tej branzy wiec jestem w temacie.... czekam na twoje uzasadnienie co jest zle ..???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
u nas nikt tego dobrze nie zrobi, nie ma takiej firmy, ludzie od nas wożą do Białegostoku, bodajże do Księżyna, są najlepsi w regionie, prostują, odnawiają, malują, polerują, wszystko co chcesz
|
|
http://media2.pl/telekomunikacja/74120-play-bedzie-tlumaczyl-sie-z-4g.html
|
|
Treść jest ukryta
|
|
PLAY BEDZIE TLUMACZYL SIE Z 4G CZY TY JESTES TEPY CZY JA ??? "PLAY uruchamia niby 4G" "Konkurenci są zdania, że Play (biorąc pod uwagę jego zasięg oraz ograniczenie prędkości) nie powinien nadużywać znaczenia sieci czwartej generacji." "organizacja ta dała zielone światło do używania określenia 4G dla HSPA+ " DALEJ SADZISZ ZE TO 4G ?????
|
|
A po co mają się wygłupiać ? wiedząc że o tym co najważniejsze i to w najlepszym stylu my tu na forum opisujemy i poruszamy merytorycznie i bardzo naukowo przecież.
|
|
dużo dzieciaków grywa. a w czym problem?
|
|
Mam je ale przecież mówiłem że nie moge ich zatrzymać.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja osobiście mam z Orange i bardzo polecam ;) nie miałam z nim problemu nigdy. ;)
|
|
fazer a jak niby mamy pomagać "narodowi" ? Zabierać pijaków z pod bloków? Człowieku, nikt nie ma lekko w życiu ale każdy z nas może tym życiem pokierować jak chce. Nikt nie zmusza takich ludzi do picia, oni mogą temu zaradzić a co taki psiak ma zrobić, kiedy właściciel wyrzucił go gdzieś w polu? Sam coraz częściej zauważam błąkające się psy i naprawdę nie wiem skad bierze się tylu pacanów, którzy je wyrzucają. Przecież taki zwierzak czuje tak samo, odczuwa głód, zimno, więc zamiast wyrzucać gdzieś w polu oddawajcie psy do schroniska!
|
|
bizness nie wiem jak twoje blueconnecty i orange czy plusy się sprawują ,ale moje play kładzie na łopatki blueconnecta mego brata. Więc nie pitol mi tu ,że play jest cienki skoro nie mam zasięgu z sieci era w komórce tu na wsi,a internet z play chodzi aż miło.
|
|
Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 20-02-11 20:47 D ale tylko niektóre, tel. działa jako modem i są bardzo wolne, porównywalnie jak internet szerokopasmowy a połączenie linią telefoniczną przez modem. ___________________________________________________________ Zgadza sie, ale nie o uzycie telefonu jako " klasyczny modem" mi chodzi, tylko o wykorzystanie telefonu jako "przekaznika" pomiedzy stacja bazowa a komputerem. W tym przypadku telefon mozna byloby porownac z "modemem 3G (lub 4G)" wiecej info znajdziesz tutaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Tethering z tym ze informacja w jezyku polskim jest znikoma, przelacz na angielski. http://www.junefabrics.com/index.php a tutaj znajdziesz soft pozwalajacy na uzywanie niektorych telefonow jako "modemow 3G" ps. telefony niektorych operatorow sa tak poblokowane, ze nawet uzycie oprogramowania nie umozliwi skorzystanie z internetu.
|
|
Forum raczej nie pomoże... Daj ogłoszenia do gazet, nie tylko łomżyńskich, na słupy ogłoszeniowe, koniecznie u weterynarzy, w internecie. Musisz się sprężyć - dopóki szczeniaki są małe masz większe szanse na oddanie, potem będzie coraz gorzej. Może to wiesz, ale nie zaszkodzi przypomnieć - koniecznie trzeba odwiedzić weterynarza i przynajmniej poprawnie odrobaczyć.
|
|
Było o tym pomyśleć zanim te wulgaryzmy zaczełeś wypisywać teraz już za póżno. Autor: Łomżyniak33 (---.play-internet.pl) Data: 20-02-11 02:41 chce usunoc konto, poniewaz nie podoba mi sie poziom dyskusji - wulgaryzmy, brak logicznej dyskusji. jestem po imprezie i nie widze jak to zrobic. pozdrawiam i dzieki za odp. do jutra
|
|
nic takiego w tym programie nie ma ktoś się przyczepił jak menda do jajek.
|
|
Jak w temacie co i dlaczego jest lepsze?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |