poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Maruda

thomas zreszta co tu duzo mowic, jakie zachowanie takie kochanie....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Maruda

tor: franio30 (---.elomza.pl)
Data: 16-02-11 19:44

idź na dziwki.

AZ TAK NISKO UPADŁES, ZE CHODZISZ NA DZIWKI I INNYM RADZISZ TO SAMO..............NIEŹLE.......HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

to raczej cie nie interesuje ten segment tak?

Internet 8MB mam już trzeci rok.

Do Aska. A że prezes z Białego to tam już wiedzą jaki kurs akcji będzie:Przecieki już w Białym chodzą

Ten samolot sfotografowałem dzisiaj:
http://img638.imageshack.us/i/chemitr.jpg/

P@wcio CO POWIESZ O NECIE W VECTRZE?

Anty74:

A na jakiej podstawie ty chcesz odzyskać tą kase?? masz jakies dowody wplaty? bo tak naprawde ja dalam jej kase na ladne oczy, zadnych dokumentow nic nie mam, bo niby nasze karty byly w gabinecie ale zostały skradzione. wiec jak na moj gust to mamy marne szanse na odzyskanie czegokolwiek;/ w tym momencie mi jedynie zalezy zeby jakis inny ortodonta mnie przyjął...

jak macie jakies namiary na ortodonte ktore podejmie sie kontynuowac leczenie bedee wdzieczna;)

Moim zdaniem jedynie co mozemy zrobic to gdzies to zglosic, albo zlozyc jakas skarge, tylko jeszcze nie wiem... bo jakby nie patrzec tak sie nie postepuje z pacjentami....

taaa tylko co jak nie masz hajsu na koncie? nie jedziesz? heh ... automaty z biletami? dobra sprawa ale w w wiekszym miescie... lomza do takowych nie bardzo sie wlicza bo jest raptem kilka mpk'ow... to co tylko w 8 i 10 mają byc automaty? bo tylko te glownie sa "oblegane" ...kioskow jest jak psow w schronisku wiec nie jest grzechem kupno biletu w kiosku... Automaty sa spoko ale jak juz beda to beda problemy a to ze poniszczone, a to nie mialam/lem drobnych na bilet... łomża jest tylko łomża i kazdy sie do czegos przyczepi ...

...Prawdziwe takie

megan kiedy ty sie wreszcie wyleczysz z tego pijanstwa? moim zdaniem nigdy

Pierdo*icie od rzeczy "znawcy tematu".... ktoś wyżej podał dobrą stronę gdzie można sprawdzić bieżący AUP w naszej strefie TSA02D. Wczoraj latały na 100% F-16. Migów 29 nad Łomżą już dawno, dawno nie było. Zacząć trzeba od tego, że F-16 są koloru srebrnego a MIGi 29 są czarne. Przy takiej pogodzie jak dzisiaj lub wczoraj widać to gołym okiem. Jak ktoś nie widzi to niech się: a) przejdzie do lekarza od oczu b) nie odzywa się.

P.S.
Jeżeli dla kogoś dwie równoległe smugi na niebie w odległości od siebie ~1km są dowodem na lot MIGa (no bo ma dwa silniki;)) to.... nawet Hitler nie wyobrażał sobie takich rozmiarów samolotów. Wunderwaffe!!

kurcze słabo jakoś z waszymi informacjami. Set111 idę to tego Deutsche - znalazłem ich przy Dworcu ( mam nadziej, że oni coś podpowiedzą )

Szukam osoby, która zrobiła jakiś czas temu tapetę ŁKS-u i wrzuciła ją tu na forum.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org