Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier przedstawiła program odbudowy polskiej żeglugi i przemysłu stoczniowego |
i jak? udalo komuś się dostać do innego ort?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier przedstawiła program odbudowy polskiej żeglugi i przemysłu stoczniowego |
PDF-XChange Viewer, bije na łeb Adoba, a po za tym masz możliwość wprowadzania pewnych zmian do dokumentu. Adobe to syf. Pozdrawiam
|
|
Re: Premier przedstawiła program odbudowy polskiej żeglugi i przemysłu stoczniowego |
no właśnie smugi kondensacyjne normalne zjawisko silników odrzutowych patrze ze sami się nakręcacie to jak będziecie wychodzić to tylko maski załużcie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
to nie forum komputerowe. nigdy google nie uzywales ?
|
|
Na początku lutego opolscy policjanci przeszukując mieszkanie 29-letniego opolanina Karola U. oprócz amfetaminy znaleźli również ciało zagłodzonego amstaff’a. Szczątki leżały w kuchni. Pies przywiązany był do kaloryfera na smyczy tak krótkiej, że nie mógł nawet sięgnąć do stojącej obok miski. proszę chętnych o podpis pod petycją. Link do petycji: http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238
|
|
no i doczekaliśmy się końca świata a nastąpi to w 2036 roku. Asteroida o nazwie Aphopis leci w kierunku ziemi i 13 kwietnia 2029 roku będzie bardzo blisko nas a jeżeli w 2029 roku okaże się, że asteroida uderzy w ziemię zostanie nam 7 lat na znalezienie metody zapobieżenia katastrofy a jak tej metody nie będzie to amen.
|
|
a na ile kart ma wejscie?
|
|
Jechałem do Wyszkowa w zimę. Sypał śnieg z deszczem. Zawierucha. N poboczu stały panie, bez parasola w miniówce z dużymi dekoltami. Popatrzyłem na nie, i tak sobie pomyślałem: ''..ujowa robota". nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Teraz leci. Naginają rzeczywistość oczywiście.
|
|
FANKA BOCIANKA TO NIE JA MAM DEPRESJĘ, A POZA TYM TO WIDZĘ ŻE TY JĄ MASZ NAGMINNIE SKORO TOBIE POMAGA COŚ TAK IDIOTYCZNEGO...
|
|
NO TAK CZESIO TYLKO WODA POTRAFI ZAŁATWIAC WSZELKIE PROBLEMY, KTÓRE POTEM SĄ SPOTĘGOWANE PRZEZ GŁUPOTĘ , PICIE ALKOHOLU POGARSZA A NIE POPRAWIA SYTUACJE , W KTÓREJ JESTESMY.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |