poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Premier przedstawiła program odbudowy polskiej żeglugi i przemysłu stoczniowego

i jak? udalo komuś się dostać do innego ort?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Premier przedstawiła program odbudowy polskiej żeglugi i przemysłu stoczniowego

PDF-XChange Viewer, bije na łeb Adoba, a po za tym masz możliwość wprowadzania pewnych zmian do dokumentu. Adobe to syf.
Pozdrawiam

Re: Premier przedstawiła program odbudowy polskiej żeglugi i przemysłu stoczniowego

no właśnie smugi kondensacyjne
normalne zjawisko silników odrzutowych
patrze ze sami się nakręcacie
to jak będziecie wychodzić to tylko maski załużcie

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

to nie forum komputerowe. nigdy google nie uzywales ?

Na początku lutego opolscy policjanci przeszukując mieszkanie 29-letniego opolanina Karola U. oprócz amfetaminy znaleźli również ciało zagłodzonego amstaff’a. Szczątki leżały w kuchni. Pies przywiązany był do kaloryfera na smyczy tak krótkiej, że nie mógł nawet sięgnąć do stojącej obok miski.
proszę chętnych o podpis pod petycją. Link do petycji:
http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238

no i doczekaliśmy się końca świata a nastąpi to w 2036 roku. Asteroida o nazwie Aphopis leci w kierunku ziemi i 13 kwietnia 2029 roku będzie bardzo blisko nas a jeżeli w 2029 roku okaże się, że asteroida uderzy w ziemię zostanie nam 7 lat na znalezienie metody zapobieżenia katastrofy a jak tej metody nie będzie to amen.

a na ile kart ma wejscie?

Jechałem do Wyszkowa w zimę. Sypał śnieg z deszczem. Zawierucha. N poboczu stały panie, bez parasola w miniówce z dużymi dekoltami. Popatrzyłem na nie, i tak sobie pomyślałem: ''..ujowa robota".

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Teraz leci.
Naginają rzeczywistość oczywiście.

FANKA BOCIANKA TO NIE JA MAM DEPRESJĘ, A POZA TYM TO WIDZĘ ŻE TY JĄ MASZ NAGMINNIE SKORO TOBIE POMAGA COŚ TAK IDIOTYCZNEGO...

NO TAK CZESIO TYLKO WODA POTRAFI ZAŁATWIAC WSZELKIE PROBLEMY, KTÓRE POTEM SĄ SPOTĘGOWANE PRZEZ GŁUPOTĘ , PICIE ALKOHOLU POGARSZA A NIE POPRAWIA SYTUACJE , W KTÓREJ JESTESMY.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org