poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński zabronil:)

Rysio z Klanu przyjdzie jeździć w MPT.

Przecież żona Rysia,jak i Cześka pochodzi z Brzezin, i często mówili o Łomży :P:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński zabronil:)

może ktoś inny podpowie???

GDZIE CI MĘŻCZYŹNI PRAWDZIWI TACY?

dokładnie stary....banda kabotynów którzy w p i e r d a l a l a populistyczne slogany i wysysają ksenofobię z mediów.....ale jak wiadomo tępą masą najłatwiej jest sterować bo co? Bo masa nie myśli i nie ponosi odpowiedzialności...ja mieszkałem siedem miesięcy z Czeczenem i szczerze? Wymienię każde polskie sąsiedzkie barachło, którego szczytem aspiracji jest p o d p i e r d o l i ć na policję albo złożyć donos do spółdzielni.....banda pariasów bez elementarnego pojęcia o islamie dla których każdy muzułmanin to mudżahedin obwieszony dynamitem.....zapytaj się czy chcę w Polsce kościół, rząd porażek, zapytaj kto chce Ciebie......

to wtedy powinien iść do psychologa psychiatry

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org