niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Wybory" ? To tylko formalność. A obserwatorzy OBWE mogą nam naskoczyć !

Fotoprzestroga

Na łamach naszego serwisu "od zawsze" poruszaliśmy problematykę związaną szeroko pojętym bezpieczeństwem ruchu drogowego. Wbrew panującym tendencjom często wskazywaliśmy jednak, że wcale nie nadmierna szybkość jest główną przyczyną wypadków.

Na tragiczne statystyki składają się bowiem nienajlepsze samochody, fatalne oznakowanie i jakość dróg, pijani kierowcy i piesi.

By zwrócić Waszą uwagę na niebezpieczeństwa panujące na drodze pod hasłem "Fotoprzestroga" rozpoczęliśmy publikację zdjęć z wypadków.

Więcej na ten temat link poniżej:

http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=644122

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Wybory" ? To tylko formalność. A obserwatorzy OBWE mogą nam naskoczyć !

No chyba jak bym ze 2 miechy siedział i myslał to bym tego lepiej nie ujał.Pieknie ujete ,nic dodac nic ujac,popieram w całej rozciagłosci tematu

Tu moze cos znajdziesz:
http://przepisy.e-box.pl/phpbb/index.php?sid=fdfd593a8f3e033a43478baf0d450f5c

Yo !
Zapewne wiekszosc z was była na koncercie OSTREGO..
był to zapewne najlepszy koncert w Łomży
ten freestyle był bo prostu zaj*****

ja mam wspomnienia ekstra
walnał mi auto na koszulce z tyłu i rzucił swoją bluze ..
nieprawdobobne wieszkosc zapewne nie uwierzy...

czekam na OSTRego ....

p0zdr0

PokóJ !

ja wiem kto to zrobil

to byli ci zuchwali kapucyni a ze ty jestes jakos kacialo zostales poprostu w.y.j.e.b.a.n.y 100 lat ci zycze aby wiecej takich to czesci bedo tansze do samochodow i radio sie taniej kupi

ma ktos moze nagranie z tego koncertu ? audio albo video bez roznicy

Najpierw niech hycel zajmie się bezpańskimi psami i kotami, ( o ile taki u nas jest, bo ja nie widziałem) dopiero wtedy sie czepiać właścicieli piesków

Kalibra przeciez nie ma ;p

Najlepiej utajnione (tj po cywilnemu w kostumach) młode policjantki.

Pytanie możliwe ze trudne i nie wiem do kogo ,ale dziś rano widziałem na przyczepie granitowe kraweżniki przy ulicy Sienkiewicza .Nie wiem dla kogo i po co aż tak mamy dopieszczać tą ulicę ? Jesli ktoś wie coś na ten temat to prosze niech się wypowie .

Witam Łomżyniaków a z nienawiścią witam warszawiaków też . Wiec przechodzę do rzeczy , więc tak ! w czwartek jechałem do Augustowa i za Grajewem dokładniej za Rajgrodem gdzie budują drogę napotkałem kilku szalonych warszawiaków dokładniej jechali na czerwonym świetle i pod prąd w stronę Augustowa no cóż mieli szczęście że nic nie jechało z naprzeciwnej strony . Ale jak już dojechałem do Augustowa jechałem na wąskiej asfaltowej drodze na której też jeżdżą Tiry i tak Se jechałem wstrone Raczek a przedemno jechał kamaz (wywrotka) i bez zwalniania mknąłem przed siebie a tu nagle za tej wywrotki wyjechał Audi na numerach warszawiackich a jak mnie zobaczył przed sobo to się zdziwił i myślał że zahamuje albo coś a ja tylko gwałtownie zahamowałem a ten do poborza się wjebał gdzieś tak pół metra przedemno no cóż musiałem w tym miejscu zatrzymać swojo wyprawe przed głupiego warszawiaka który wyjeżdza za górki . Dużo jest doświadczeń z tymi warszawiakami i można by było pisać godzinami ale mnie jedno główkuje co ci warszawiacy tak mają że tacy z nich szaleńcy ? że dorobił się nowego auta i może ulice traktować jako autostradę ? Czy w warszawie czas płynie szybciej albo może się wyżywają unas ? Bo w warszawie stojomiejscu i nieraz żeby wyjechać z wawy trzeba stać kilka godzin ja to wiem bo jeździłem i znam sytuacje ale to nie załatwi problemu że stoisz godzinę w korku a jak jużtrochę luźniej się zrobi to walić do setki . Więc chyba unich czas szybko płynie a samochód razem z nimi 

Kefas te ronda to juz by byla z deka przesada:PPPPPPPPP

DORN ! razem z suka zżarl meble!!!!!

Może w przyszłości tak jak teraz wygląda Farna i jak w przyszłym roku będzie wygladać Sienkiewicza będą wyglądały wszystkie ulice w kwadracie Dworna, Giełczyńska, Rządowa, Al. Legionów, w tym nasz najwspanialszy "czerwony plac". Fajnie by było, wszystko stylowo zrobione, ławeczki, latarnie, kosze na śmieci, spacerujący ludzie, kulturalnie bawiąca się młodzież w barach, siedzące pary na ławeczkach, ech, rozmarzyłem się. Szkoda, że jest to prawie nierealne.

bagrmosen

warszawiak za kierownica to najgorsze co cie moze na drodze spotkac:) a zwlaszcza szalony warszawiak jadacy ( w sumie lepiej tu pasuje mknacy ) na Mazury w cieply piatek popoludniu. pogrom:P

a takich debilow, jak ty miales pecha spotkac, zycze jak najmniejszej ilosci:)

P. S. po co oni gnaja? śmierc i tak ich dogoni. hehe

madaj troche ci sie pomylilo:) mam rodzine w bialym i wiem ze owszem nazywaja nas londynczycy. tylko, ze powod jest troszke inny:) jestesmy londynczycy bo jezdzimy lewym pasem ( kazdy wie, ze powodem jest zla nawierzchnia prawdej czesci jezdni). dlatego ejstesmy londynczykami. a co do "warszawiakow" to sie zgadzam:) sama kiedys to przezylam jako pasazer:( jak jeden duren na warszawskich numerach spieszyl sie do domu i na 4-tego zaczal wyprzedzal:) palant, kretyn, burak pospolity :P

najgorszymi kierowcami są lalusie z warszawy dla nich wszędzie jest zielone światło i nie patrzą czy ktoś przecodzi przez pasy czy nie. onie poprostu myslą, że jak są z warszawy to im wszystko wolno.

Czyja to wina, jeżeli w słoneczny dzień (12-07-05) rowerzysta na przejściu wpadł pod koła dużego samochodu na skrzyżowaniu ulicy Wojska Polskiego i Poznańskiej.

jak juz o rowerkach to moze by tak zrobic " mase krytyczna" w lomzy
coraz wiecej nas jezdzi ......moze bysmy sie spotkali
tak jak sasiedzi w bialym
www.masa.bialystok.prv.pl
www.masa.za.pl

ja pamiętam czasy kiedy wokoło strzelnicy rosły zboża i szemranego towarzystwa czyt. zasmarkanych gówniarzy nie było wcale

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org