piątek, 27 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla blogoslawiacych gospodarke PiS

Tester

Nie znam Cię osobiście, ale skoro jesteś inteligentnym człowiekiem.
O czym był pierwszy post ???

Chodzi o brak oświetlenia.

Więc róbmy coś, żeby policja nie musiała na zatrzymywać. Naciskajmy żeby w Łomży budowano ścieżki rowerowe, bezpieczne przejazdy rowerowe przez jezdnie, zwracajmy uwagę innym użytkownikom rowerów na oświelenie. Wtedy policja nie będzie miała się do czego czepiać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla blogoslawiacych gospodarke PiS

aj głupie ludzie :P

http://sport.onet.pl/1149596,wiadomosci.html

Nawet onet napisał o tym "wydażeniu".
Szkoda tylko, że jak ktoś wzbija się ponad przeciętną to od razu hoop do innej drużyny. I jak ŁKS myśli o wybiciu się w górę tabeli jeśli wyprzedaje swoich czołowych zawodników. Żenada panowie. Piłka to nie piłka tylko interes...(interpretacja dowolna)

Różne są opinie na temat kierowców BMW.
A oto jakiego dzisiaj widziałem:

Robson, dlaczego tak sądzisz? W każdym bądź razie mylisz się całkowicie.
Piszę o wypadkach ku przestrodze kierowców jeżdżących jak sam tytuł tematu wskazuje brawurowo i bezmyśnie. Macie przykład brawury i bezmyślności na ulicy Sikorskiego przy nowym moście.

Grabowski jest ok polecam z tym ze teraz jest w remonice do konca miesiaca :(, ja hamuje sie u niego za 50pln, w Białym na polibudzie jest ale tam wychodza dziwne rzeczy :P i generalnie hamownia ta jest dla studentów

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Autko jak autko ale zycie ludzkie jest wazniejsze !!

w ogole mozna sobie z tego zdawac sprawe ? z tego ze jest sie chorym oczywiscie... chyba nie... ale nie jestem pewny. przy anoreksji na pewno nie

wcale nie lepiej stoczyc! staczanie sie nie oplaca :D

hmm, duże podobieństwo :P/zart

wiecie co *** mnie strzela jak o takich rzeczach slysze.troche WYOBRZNI DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A GDYBYSMY TO BYLI MY????????

powiem tobie szczerze ze jest ktos kto od pzdziernika bedzie tam jezdzil autem.ale wtedy sie odezwij to ci pomoge

do Grabosia
nie chodzi mi o taki czy inny rocznik auta tylko o dosyć schematyczne zachowanie pewnych osobników

to że auto z 79 roku może być sprawne nie musisz mnie przekonywać natomiast w rękach takich gnojków jacy spowodowali wypadek na moście może to być śmiertelne narzędzie do okaleczania albo zabijania innych uczestników ruchu drogowego

pzdr

Miałbym to gdzieś, gdyby rozrywki i chatki duchownych finansowane były tylko z datków wiernych. Problem jednak polega na tym, że niektóre gminy nawet 70% budżetu w mniej lub bardziej oficjalny sposób przekazują na cele kościelne. Szpital zadłużony, szkoła ledwie zipie, zasiłki socjalne w wysokości 30 zł miesięcznie, bezrobocie 30%, dziury w asfalcie jak po bombardowaniu moździeżami, a do magistratu przychodzi proboszcz, wali piąchą w stół i za dwa dni dostaje pół miliona dotacji na budowę czegoś tam. Na dodatek nie ma obowiązku przynieść kwitów, że nie wydał tego na maybacha i wycieczkę na Karaiby.
I to właśnie jest największe s...syństwo.

Może ktoś sprawdzi i opublikuje, ile naszego podatkowego keszu idzie z kasy miejskiej na cele religijne (katecheci, dotacje różnej maści, fundacje i organizacje kościelne)? Ciekawi mnie, jaki to procent budżetu Łomży?

czy nie uważacie, że byłaby to duża korzyść dla naszego miasta? powiększyłaby się powierzchnia miasta, liczba ludności, a co za tym idzie większe szanse na jakieś większe inwestycje

Łoj nieprędko Testerku...:( Chyba, że... ktoś będzie jechał bez Kraków ku Łomży, tak przy weekendzie i weźmie pasażera na gapę...:D

Hej. Nie wiem, czy dobrze trafiłem, ale od jakiegoś czasu usilnie poszukuję porządnej firmy zajmującej się bezpośrednio tuningiem aut lub poprostu zamawianiem i sprowadzaniem różnych elementów do przeróbki aut. Czy znacie może jakąś firmę godną polecenia, nie musi być koniecznie z Łomży, mogą być namiary na nią itp. Z góry dzięki :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org