niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ci przeciwko PIS niech bie biorą 500+

Cziki już pisałam nazywasz mnie terrorsytą, a sam nie widzisz ze próbujesz odebrać mi możliwość własnego zdania, które to do tego umiem poprzeć odpowiednimi argumentami. Z Ciebie niezły apostoł łomżyńskiej ludności. Myślę, ze masz niską samoocenę i za bardzo się przejmujesz ;).
Ja dopuszczam różne prawdy i różne poglady na poziomie absolutnym każdy jest wolny co nie zmienia faktu, ze w świecie muszą obowiązywać pewne zasady. Ale jak widać o tym można rozmawiać tylko z ludzmi, którzy rozumieją temat głębiej. Carbonara bez jajek to tylko symbol ludzkiej niechlujności oraz konformizmu profanujących różne kultury.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ci przeciwko PIS niech bie biorą 500+

rewolwer (---.dip.t-dialin.net)
Data: 07-02-11 22:42

" Macie wykładnię dlaczego tu nie wejdzie inwestor.

Bo tu jest dżungla."

- super określenie, popieram!

w kazdym podaniu o staz jest rubryczka do wypelnienia odnosnie zatrudnienia na umowe po dbytym stazu, kazdy wpisuje w nia, ze tak oczywiscie zatrudnia ale **** blada nikt cie nie zatrudni, bo oni wola wymieniac sobie co pol roku stazystow i nikt tego nie neguje Powinien byc jakis ostry paragraf na to zeby faktyczne nie robili ludzi w trabe.

http://www.youtube.com/watch?v=PvgjxaMMP2E

Napisalem, ze sciema jest to, ze nikomu nie probujesz tu zarobic, tylko niby dzielisz sie doswiadczeniem...
Napisalas, ze nie jestes doradca finansowym. Jak zwal, tak zwal, ale tak samo jak oni starasz sie wcisnac swoj produkt.
Dlatego mydlisz ludziom oczy, nie piszac nic konkretnego, tylko rzucajac banaly typu procent skladany.
Uczciwiej by bylo napisac wprost o co chodzi :)
Spotkanie twarza w twarz? Nie potrzebuje, bo i bez niego wiem dokladnie na czym to polega...
A co do "znawcow i pesymistow", to akurat uwazam, ze mozna dzis zarobic, mam pieniadze i owszem, niektore inwestycje sie oplacaja jesli sie na tym zna. Natomiast nie jestem przekonany do ludzi, ktorzy nie sa specjalistami w tym zakresie, tylko zostali nauczeni co maja mowic, zeby sprzedac produkt i mydla ludziom oczy, kreslac przed nimi swietlana przyszlosc bez wysilku i ryzyka.

Re: djiluzja:
gg 18544395

Oczywiscie mialo byc : "sciema jest to, ze na nikim nie probujesz tu zarobic". Edytowanie na szybkiego...

Do Dran: czy przeczytałes choć jedno słowo o sprzedaży jakiegokolwiek produktu? Niczego nie mam zamiaru sprzedawać. Twierdzę,że dzisiaj prosto jest zarobić ale niełatwo:) I tym optymistycznym akcentem żegnam Państwa.

Czytalem w innych tematach, gdzie piszesz, ze masz swietny pomysl na biznes i rowniez proponujesz, zeby sie z Toba skontaktowac. Zreszta po co inaczej chcialabys sie z kims spotkac?

"Autor: Ewelina_85 (---.182.86.94.nat.umts.dynamic.eranet.pl)
Data: 05-02-11 19:57

Popieram wypowiedź Kasi Arbuz. A o tym co napisała każdy chętny może usłyszeć na Forum Finansowym, które jest organizowane co jakiś czas w Restauracji Retro. Trzeba się tylko dodzwonić do organizatora i załapać na listę bo ilość miejsc jestograniczona, a forum jest sponsorowane. Normalna jego cena to 500zł, a co jakiś czas wpuszczają bezpłatnie w ramach promocji. Byłam na takim forum w listopadzie a numer do jednego z współorganizatorów to 792-606-503. "

Ta sama paczka, prawda? :)

Dołączam się do twojego apelu, drzewo było rzeczywiście piękne i doskonale komponowało się z dziedzińcem,nawet mi przez myśl nie przeszło, że mogą się go pozbyć wiele sobie obiecuje po tym muzeum ale jakiś niesmak mam już na początku.

"Drzewa nie są zielenią: to nasi starsi bracia unieruchomieni, dawne plemię pokryte sierścią, pełne wilgoci, obrosłe rogami. " Guido Ceronetti

paplik - pisząc o dawaniu dzieci księżom, masz zapewne na myśli pedofilię. W innym poście wychwalasz Świadków Jehowy. Może powiesz mi jak wygląda kwestia (problem) pedofilii w środowisku SJ?

Wiem kto ma czarną dziurę ale nie powiem...

RZECZYWISTE rozkłady jazdy. Proste: zamiast liczyć 2 minuty między przystankami, niech przez 2 tygodnie kierowca zapisuje godzinę, o której się na danym przystanku znalazł. Później kartki do gościa, który na ich podstawie opracuje PRAWDZIWE godziny odjazdu autobusów.

Treść jest ukryta

Poczekajcie trochę, przecież zięć-doradca dopiero zaczął doradzać. Gdy się już rozkręci w doradzaniu, wówczas zapewne doradzi.

Jak żyjesz lat 30 to idź do Yamy albo Amnesii i problem rozwiązany.

Daj spokój,temat jest tak banalny,że niewarto płacić.Napiszesz w pół godziny.

Dziękuje za zrozumienie, bo patrzę że nielicznych na to stać..Chciałam tylko ostrzec przed zakupem jakiegokolwiek asortymentu w tym sklepie... Jeśli ktoś uważa,że towar, który tam mają jest dobrej jakości i są zadowoleni to niech nadal tam kupują nikt im przecież nie broni..Robią to na własną odpowiedzialność..Ja się chciałam z Wami tylko podzielić tym co mnie spotkało, ponieważ uważam że powinniśmy się przestrzegać przed takiego typu sklepami...a jeśli ktoś nie zna sytuacji to niech się nie wypowiada w sposób nie miły na temat,o których nie ma pojęcia.. pozdrawiam

Treść jest ukryta

http://www.youtube.com/watch?v=o8jlD3A6zY4&feature=more_related

mam jekies obiekcje w stosunku do tej piosenki i zale

Dawno nie jeździłem ale na pewno do tej 23 powinny kursować autobusy jak tu piszą ludzie pracują do 22 i trzeba jakoś wrócić w nocy nie wiem czy by było opłacalne np o 3 w nocy ?ale i tak co z tego jak by jakaś hołota wlazła do autobusu by całe miasto przejechali a wiadomo że biletu by nie kupili bo gdzie o tej porze dla tego co do biletów to moim zdaniem powinny być takie automaty w autobusach zamiast kasowników w który wrzucasz zeta i masz bilet odraz skasowany tak to na pewno więcej ludzi by miało bilety a tak jak załóżmy jestem na szosie zambrowskiej na której nie ma kiosku a potrzebuje tylko jeden bilet a nie mam gdzie kupić a jechać muszę więc wsiadam i jadę bez tego biletu a bym to złotówkę dał na ten bilet ale cóż ,teraz kiosków mało jest prawie w ogole może 3 kioski które działają widziałem w obrębie przystanku ?/.

http://www.youtube.com/watch?v=GYdNBR9Lulo

jest dalej jeden specyfik nie napisze jaki bo nie bede przykladal do tego reki-popytajcie dobrze farmaceutow-niechetnie o tym mowia -ciekawe w sumie dlaczego-jak bedzie znajomy to powie kosztuje okolo 200 z zl

w sklepie Pepco w Galerii Stokrotka

paplik "zasady" "proste" w życiu ma

nie czyni drugiemu żydowi tego, co czyni gojom...

Gdzie ten papierniczy u bikowiaka? Bo ze po schodkach to mi nic nie mówi

"Gdzie ten papierniczy u bikowiaka? Bo ze po schodkach to mi nic nie mówi" pasaż handlowy legionów 2

sk.legionow z polowa teraz pewnie juz sie domyslasz gdzie

http://www.youtube.com/watch?v=WbPZxCHVR-E

bonne chance

łącznik pomiędzy al. Legionów a 3 maj. obo danje telekomunikacji.

widze z okna to po co to piszzesz

rudy błazen z druhem

po 22 godzine jak mama czy tata pozwoli oglądać zero scen erotycznych

http://www.youtube.com/watch?v=AIIovpUQiro

masz jeszcze to Kristof, bo pewnie nie kumasz aluzji (trudniejsza niż liczenie gówien):

5.*Korzystanie z chodnika lub drogi dla pieszych przez kierującego rowerem jednośladowym jest dozwolone wyjątkowo, gdy:
1) opiekuje się on osobą w wieku do lat 10 kierującą rowerem lub
2) szerokość chodnika wzdłuż drogi, po której ruch pojazdów jest dozwolony z prędkością większą niż 50 km/h, wynosi co najmniej 2 m i brakuje wydzielonej drogi dla rowerów.

bialy czlowiek ?

do Rahtid

taaaa albo niech opisze ''mieszanie krwi'' :)

Najlepiej ćwiartkę świniaka włożyć w kopertę i tyle i w ten sposób można zatkać WIELEBNEMU usta

DACH BYLK PSZYKLEJONY NA PLASTELINE

Autor: Leszek (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 07-02-11 15:01

Szukaj kogoś kto zajmuje się fotografią a nie photoshopem. Jest taka jedna pani "fotograf" w Łomży, co w photoshopie potrafi odchudzić człowieka o dwa-trzy rozmiary:)

(...) Ci co są to mają zamówień do 2018 roku;)

-------------
No bez przesady.

srakbonara, ja tam wolę opie*dolić bigos z gara

a jak ktoś ,za coś ,zrobi laskę to będzie to łapówką czy sexem?

kielicha

Nie o to mi chodzilo :) Chodzilo mi raczej o dokladnie ta sama paczke, a nie o "my-inwestorzy stanowimy jedna wielka paczke" :) Czyli paczke od Forum Finansowego organizowanego w Retro ;)

franio30 bohaterze, nie wiem czy wiesz ale tam jest ścieżka rowerowa i to właśnie ona jest obesrana i to o niej mówił autor.

a ja się cieszę, żem został poinformowany i ****

he beztalencia :) co wy możecie wiedzieć o tańczeniu madafaka

znam kowala artystycznego, za flaszkę zrobi wszystko

Ja również !

mam od Vectry TV cyfrową PVR HD 500gb i powiem że jest ok

VECTRA jeden + nie odcina neta jak masz wirusy.

Może przez bagażnik spróbuj wejść do samochodu

dzieki wszystkim za rady!!!! jednego udalo mi sie oddac do utylizacji teraz kolej na ciebie szymonku!!!!!!! boj sie!!!!! glupi zawsze widzi wokol siebie glupich Pozdrawiam

Treść jest ukryta

z gory przepraszam za odkrywanie starego tematu otoz praca w tej firmie jest postrzegana dosc krytycznie i ludzie maja racje a jest w niej tak ze przedstawiciel niejest przedstawicielem wymagania jak na taka firme sa za wysokie dyrektor wybiera jak w ulegalkach i jeszcze utrzymuje ze praca jest dobra tak prawda jezdzsz kolego pare dni za frajer od 7 do nocy,lecz przedstawiciele ktorzy tam pracuja sa naprawde wpozadku jedyne co jest do zarzucenia to reszta menarzerii mialem sytuacje ze nawet pani ktora sprzata w tej firmie mowila zeby uciekac gdzie pieprz rosnie,ogolnie powiem tak,szkoda czasu na idiotyczne nauczanie sie produktow jak wierszyka lokomotywa jana brzechwy,i tak cie zagna i stwierdza ze nic nieumiesz marne pieniadze szczerze niepolecam nawet tym ktorzy sa w kropce

Treść jest ukryta

W końcu ktos mądrze pisze.............tylko żeby Pan Prezydent zechciał przeczytać ten apel ;)

To oczywiście lekko rzucony przykład, ale Prezydent ma podobno świetnego eksperta od promocji miasta Pana Babiela, który wymyśli dużo lepszy sposób na wydanie tych pieniędzy z pożytkiem dla Łomży.

@szczebiotka – ty się do mnie nie podlizuj!!!! bo jak tak dalej pójdzie to mogę cie na”zegarek przekręcić”, uważaj!!!
Futerał z tykwy może być?;)

Szczebiotka, mam prośbę, nie pisz w tym temacie już nic więcej, jeżeli Twoje wypowiedzi nic nie wnoszą. OK? Dzięki.

Autor: samuraj (---.cdma.centertel.pl)
Data: 27-01-11 21:43

Tylko wiesz to jest tak jak masz jakieś info i podczas spotkania prywatnego z kumplem to np. lekarza, który wie, że np. jakiś lokalny "bonzo" ma raka i zostało mu raptem kilka miesięcy życia ale oczywiście "bonzo" nikomu o tym nie mówi no i spotyka się ten lekarz z kumplami i gadka a oni rzucają hasło a ty Wiesz Zdzisiu jak temu "bonzowi" się super powodzi a ten lekarz odzywa się, że nie chciałbyś mieć tych jego pieniędzy i tych problemów. No ale Zdzisiu nie daje za wygraną i pyta dalej no powiedz nam jakie ma problemy, lekarz mówi no nie mogę bo mam tajemnicę Hipokryta. No lekarz co ty kumplom nie powiesz no i lekarz mówi no dobra ale Wam mówię w zaufaniu Wiecie no bo jemu to kasa już nic nie pomoże bowiem zostało mu kilka miesięcy życia ale wiecie nikomu ni słowa. I tak po kilku dniach spotyka się owy Zdzisiu w innym towarzystwie i gadka spada na owego "bonza" bo np. Olek u niego pracuje i opowiada jak to jego szefowi się super powodzi a nagle odzywa się Zdzisiu i mówi nie chciałbyś tej jego kasy i tych jego problemów. I tu historia się powtarza i tak dalej ciągnie się info po Łomży, po Polsce, po świecie
Autor: xxxANGELxxx (82.139.162.---)
Data: 27-01-11 21:57

Samuraj dlatego ja pracy nie mieszam w zycie prywatne i trzeba umiec to rozgraniczyc. Ale niestety my Polacy mamy taka, a nie inna mentalnosc, bo wiem, ze w niektorych krajach sa specjalne strony wpisujesz dane i wydzisz ile osoba zarobila w danym roku ile ma zaoszczedzonych pieniedzy za dany rok, jaki kredyt, a wpisujac nr tablic rejestracyjnych widzisz czy samochod za gotowke, czy na kredyt i dla nich to standart :) Ale my niestety jestesmy cofnietym spoleczenstwem :/

Data: 27-01-11 22:38

cKlock napisał(a):

> Lokalizacja Białystok - Łomża
>
>
> czyżby reklama?

Dnia 09.02.2011, ok. godz. 13 pomiędzy szkołą podstawową nr 4, a Starostwem Powiatowym (Stare pogotowie) zaginął mały, biały, kudłaty piesek rasy Shi - Tzu, piesek przyjmuje lekarstwa, brak ich spowoduje utrate sierści. Jeśli ktokolwiek posiada jakieś informacje na ten temat, proszę o kontakt: 511 674 161.

Jedzie ktoś? Chętnie się z kimś zabiore i dorzuce groszem do paliwa!

Jak dobrą to w restauracji "Mazowieckiej", "Satyrze" i "Kameralnej". Jak w przystępnej cenie to bar mleczny na Dwornej.

Szukam dobrego dentysty do leczenia częściowo na na kasę chorych .Dzwoniłem do pana Wróblewskiego ale dopiero za miesiąc może przyjąć mnie i ma takie miesięczne kolejki. Szukałem na forum ale każdy kogo innego chwali. Możecie mi polecić kogoś dobrego sprawdzonego

:(:(:(

Chyba muszę 2 dziury berecie wyciąć :(:(:(:(:(

Moja żona chce mnie w rogi walnąć :):):)

ok. 19 wyjazd gg 7774195

Treść jest ukryta

z inzynierem wyczaruje ci maszyne

lomza taka mala i tyle miejsc z dostepnym serwisem , no no

ja biegam

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org