niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najważżniejszy mecz krajowego futbolu pokazywany jest

amen

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najważżniejszy mecz krajowego futbolu pokazywany jest

posrany z ciebie czlowiek w takim razie, na$ram ci na wycieraczke a ty sie do tego dostosuj. Oto chodzi? no ludzie sraja przeciez...

w toalecie
koty w kuwecie
mniejsze zwierzaki wklatkach ktore myje wlasciciel
ptaki znikomy problem przynajmniej w naszym kraju
nie mowa tu o bezdomnych zwierzetach

Przyklady dawalem z informatyki, bo to moja dzialka, ale mozna to odniesc do dowolnej dziedziny. Informatykow potrzeba calkiem sporo, jak na moje oko, no ale moge sie mylic... Brakuje nam az tylu bankowcow? Nie pomyslalbym :) Ale byc moze taki jest trend, nie sledze tego. Co do agentow ubezpieczeniowych, to nie wiem nawet czy wyzsze wyksztalcenie jest od nich wymagane?
Fachowcy w swoim rodzaju... farmaceuta ok, do tego trzeba skonczyc studia :) Ale na murarza to chyba niebardzo?
Zrozum, ze jesli mamy rozmawiac o takich zawodach, to nie nalezy to do tego tematu... Po cholere komu studia, zeby zostac murarzem? A temat byl o uczelniach... Ja sobie doskonale zdaje sprawe, ze w Lomzy zapotrzebowanie na ludzi z wyzszym wyksztalceniem jest znikome, tym bardziej nie rozumiem, po co sie tak ludzie pchaja na te nasze lokalne uczelnie...

Ma znaczenie jeśli tylko ta osoba jest specjalisto w danej dziedzinie i tyle w tym temacie. Średni specjalista po nie wiem jakiej tam uczelni, bez pleców nie dostanie takiej posady jak marny specjalista po słabej uczelni z plecami

Oczywiscie to bylo do @twójPsychiatra

SN4P, ale sam wiesz, ze jesli ta sama osoba pojdzie na uczelnie slaba albo dobra, to w tym drugim przypadku zapewne nauczy sie wiecej :)

ale pisałem że nie chodzi o pozycje znaczące dla firmy

No to podaj mi przyklad specjalistycznego stanowiska nieznaczacego dla firmy, bo chyba sie pogubilem...

:))

a skionszka jest w mlynie a mlyn jest w pieciu a piec jest w szufladzie a szuflada jest w podlodze a podloga jest na dahu a dah jest w piwnicy a piwnica jest na wierzowcu a wierzowiec jest na fsi a wies jest w palkestynie a palestyna jest w afryce poludniowej a poludnie jest w kompasie a kompas jest w monitorze a monitor jest w domu a dom jest w ogrudku a ogrudek jest w grabinie a grabina jest w chlewie .

I co nalezy do jego obowiazkow? Zarzadzanie ludzmi, czy planowanie jakichs procesow? Powaznie pytam, bo nie mam z produkcja nic wspolnego.

No tak ale na takiego kierownika przy ogłoszeniu o prace prosza o w/w niby nie napiszą tam że gościa po podstawóce na to stanowisko przyjmą, częstą jest tak i przy ogłoszeniach przez UP czy UM

Heh...
Zamiast czekać, użyj opcji szukaj. Takich tematów było sporo.

Ja ciebie tez pozdrawiam,ale intuicja zle ci podpowiada :)

No najlepiej by było się przejść do Orange. Możliwe, że wykupiono jakiś pakiet, który co miesiąc zabiera kasę z konta (chociaż nie wiem czy orange takie ma). Sądzę, że tam wszystko wyjaśnisz ;) Powodzenia ;)

Jeśli brałaś kredyt to Ci go odbierają albo masz włączone granie na czekanie a ono kosztuje 2 zł miesięcznie

Może nie w Łomży, ale w Nowych Kupiskach znajduje się dobry stolarz. Jak jedziesz od Łomży to w Nowych Kupiskach skręcasz w prawo.

http://www.heveliusforum.org/Artykuly/Biuletyn2/Biuletyn2_Artykul_Schaefer.pdf

A poza tym grawitacja jest w istocie zakrzywieniem czasoprzestrzeni.
Czyli jasiu - Ty jesteś zakrzywiony i ja jestem zakrzywiony - przestrzennie i czasowo...

Dodam jeszcze, że istnieją teorie, że świat jest czymś w rodzaju oprogramowania (pomysł wykorzystano w Matrixie), my jesteśmy czymś w rodzaju obiektów w C++, i że realne życie poza Forum Łomża nie istnieje...

Czy pierdzenie w stołki i kasa to jest tylko to na co stać te nowych prezydentów i sztab doradców. W mieście brud,smród i ubóstwo i nie widać nawet żadnych ruchów. Na ulicach już nie tylko dziury ale kanały, brawo , brawo panie prezydencie, "ja nie będę się kłócił tylko będę działał"
Od tych ludzi nie oczekuje niczego, bo co od wołu żądać -bryłę mięsa. Jak tam pan J B od wizerunku Łomży, ani go słychać ani go widać, a taki był aktywny o IV RP ,przecież nie będzie krytykował sitwy swego tatusia.

Dokładnie to może być to. Każdy sms od numeru 60400 kosztuje pięć złotych dziennie, aby przestać otrzymywać wiadomości od tego numeru należy jak najszybciej wysłać SMS o treści "STOP ORANGE" lub "STOP KLUB" na 60400 lub zalogować się do Orange On-Line, przejść do zakładki "Usługi" i dezaktywować "Przychodzący SMS Specjalny".

ku.rwa za darmo? chyba was po.jebało he he
I jeszcze może wam je podwieść ?
Skąd biorą się ku.rwa tacy ludzie?

Jak by ktoś miał trochę banknotów obojętnie jakiej waluty i chciał mi oddać to bardzo dziękuje

ja lepiej za darmo nie chce

KUPIE 10000ZŁ ZA 100ZŁ TYLKO POWAŻNE OFERTY NA email.....

Słuchaj "atari" skąd masz takie durne informacje i po co siejesz coś czego potwierdzic nie możesz w żaden sposób??? Jeżeli na prawdę uważasz że "panny" znajomi to takie wiarygodne źródło informacji to szerze głupoty współczuje. Oczerniasz szanowaną osobę nic nie wiedząc. Wiesz co to jest schizofrenia? Człowiek chory na schizofrenie nie jest zdolny do wykonywania pracy jakiejkolwiek, a co dopiero do kontaktu z pacjentami. Blisko znam się z rodziną, znam całą sprawę dokładnie i krew mnie zalewa jak widzę takie głupoty. Proszę nie wypisujcie takich poważnych zarzutów bez jakiejkolwiek wiedzy. Nikt nie chcę chyba byc o choroby psychiczne pomawiany, bo to na pewno nie jest nic miłego dla dzieci pani Anny, czy też dla niej samej czytac coś takiego... Faktem jest jednak to, że liczyc się można z dłuższą nieobecnością pani doktor, która mocno przeżyła sprawę sądową(wygraną oczywiście) w Białymstoku. Nie piszcie więcej głupot!!!!!!!!!!!!!!!

?

ja polecam Olmar-Meble :) jestem bardzo zadowolona z ich mebli :)

taki sklep Soulmate na ulicy Kopernka jak idąc w góre w strone ekonomika to na przeciwko parku

W tedy sie weżmie jak czarna mafia ( czytaj kościół ) dołoży sie do interesu a nie tylko dojenie przez tyle lat , i mam nadzieję że teraz sie to skończy !!!

Była zima więc śniegu dużo i ta twoja ścieżka była śniegiem zasypana lub była góra śniegu więc pancie z małymi pseudo pieskami nie mogły się wdrapać na ten śnieg więc srały na kancie więc teraz jest to na chodniku to normalne po zimie więc czego się spodziewasz ? z choinki się urwałeś czy dopiero się urodziłeś ? a właśnie nie ma co masz hobby przy niedzieli liczyć i ogladać psie gówna

Autor: kuzniar (---.centertel.pl)
Data: 06-02-11 11:26

sponiwacenia szlachetnej pani redaktorki

nigdy nie wypowiedział się, ani nie zdemoentował,

...jak szczór uciekając do USA

kolejnych oszczerst...

I az prszykto mi,

Czasem warto sprawdzić pisownię słów w słowniku.

Witam ostrzegam przed kupowaniem w tym sklepie butów,ponieważ chcąc oddac je na reklamacje napewno nie zostanie uznana przez p.Kwiatkowskiego.Bujam sie juz z butami okolo 2 miesiecy wysyłam odmowe ze sie nie zgadzam z tego pana opinia a on uparcie odsyla mi buty i wypisuje bzdury.Zanim kupicie tam buty zastanowcie sie ja juz tego błędu nie popełnie.Nigdy nie mialam problemów z reklamowaniem obuwia ale przez ten sklep zmienilam zdanie:(

Ty myslisz,że kupisz raz w życiu buty,a potem przez całe życie będziesz ich reklamowała .żeby co parę miesięcy w nowych chodzić?

Gdzie najszybciej dostanę się do okulisty, na ubezpieczenie NFZ?
A gdzie prywatnie polecacie i ile kosztuje wizyta?

Robert na pewno przeczyta ten temat i bardzo się ucieszy, skutkiem czego ręka zagoi się sama na jutro.

Jw

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org