Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to skandal !!!!! |
Red side of the moon nad Łomżą... imponujący widok...:)) http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to skandal !!!!! |
Zaczyna się budowa mikrorondek przed teatrem lalek. Od poniedziałku 18 lipca 2005r. nastąpią duże utrudnienia w ruchu w centrum Łomży związane z modernizacją węzła ulic Szosa Zambrowska, Polowa, Zawadzka, Giełczyńska. Nieprzejezdne będą następujące odcinki ulic: 1. ulica Polowa na odcinku od ul. Zawadzkiej do ul. Sadowej, 2. Szosa Zambrowska na odcinku od ul. Zawadzkiej do ul. Nowej, 3. ulica Giełczyńska od ul. Polowej do Pl. Niepodległości (wjazd na Plac będzie czynny), 4. ulica Zawadzka od ul. Polowej do ul. Kopernika, 5. Plac Niepodległości będzie ulicą ślepą (brak wjazdu w ul. Kierzkową i ul. Polową), 6. zamknięty będzie wjazd z ul. Kierzkowej w Pl. Niepodległości (czasowo). Do prywatnych posesji w ramach możliwości będzie zapewniony dojazd. Powyższe utrudnienia w ruchu potrwają do 30 września. Pozdrowienia.
|
|
Już byłem - ale w ruchu. Tydzień na jachcie - Giżycko, Sztynort, Ogonki, Mikołajki, Ruciane Nida. Było ciepło, wiał wiatr, super!
|
|
Jusz to dawno wiedziałem =/ eee teraz porawie wszystkie drogi w centrum zamknięte dobrze że nowy most działa i można spokojnie wyjechać z Łomży w strone Mazur :) DiDi
|
|
kiedyś były obozy w Arcusie w BGŻ-cie na Staczach i harcerski. Najfajniejsze były te na Staczach i harcerski. Ten w Arcusie to tylko po to żeby papiery zrobić. Najwięcej zależy od tego jacy ludzie przyjechali na obóz. Ale zawsze warto - szczególnie jak po obozie jest rejs. Wtedy można udać się do Węgorzewa czy do Mikołajek sprawdzić czego się nauczyłeś na obozie.
|
|
Dziękuje za wyjaśnienia. Widać, że jesteś fachowcem w tym temacie. Jestem usytasfacjonowany. Co do polityków to czy oni są z lewicy czy z prawicy, to zawsze pchają się tam gdzie jest kasa do podziału. Zawsze co nie co mogą uszczknąć i dla siebie. Pozdrowienia.
|
|
Na oryginalny pomysł wpadł ksiądz Robert Jakubowski z parafii w Smołdzinie (woj. Pomorskie). By ukrócić pirackie wybryki parafian wydał drukiem wykaz pieśni, jakie należy śpiewać podczas jazdy samochodem. Gdy rajdowiec ciśnie pedał gazu i przekracza setkę, winien śpiewać "Cóż Ci Jezu dam". Gdy licznik wskazuje 140 km/h, kierujący ma nucić "Zbliżam się w pokorze". Przy szybkości 160 km/h należy śpiewać "Pan Jezus już się zbliża", a przy 170 km/h "U drzwi Twoich stoję Panie". Śpiewnik pomysłowego księdza kończy się na szybkości 220 km/h, gdzie trzeba śpiewać pieśń "Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie". Przyjemnej i bezpiecznej jazdy. jAZDO PO MIEŚCIE 167 KM/H Pozdrowienia.
|
|
na zlocie Anek ? o 16 zaplanowano koncert a w tym samym czasie turniej brydżowy. Muzyka do brydża?
|
|
annamira z pewnością nie będzie to Gwiazda E.G. :P
|
|
Uff :)) Oby poza tym nie disco polo :))
|
|
ale bajki z Trójki lepsze od "przebojów", których codziennie niezmienna listą torturuje nas Pan Borowy :))
|
|
i koniec? wyjaśnij, bom blondynka :))
|
|
Ty wy jesteście do komentarzy a ja tylko napisałem informacje :) i błędy to każdy robi ,nitk nie jest idealny [pamiętam jak kiedyś w liceum pani od polskiego napisała ''może bałtyckie'' były niezłe brechty ale to kiedyś :( jeśli wam się niechce czytać i pisać to nie piszcie bo paluszki wam się połamią i nie czytajcie bo wzrok stracicie więc ... a ja pisze z nudów wakacyjnych :)
|
|
Bajka o pałacyku i latarence... ... Pała- Cyk, jak lata ręka...
|
|
Adam , a czego ty posluchasz?? te same osoby to samo bedą pieprzyły bez sensu, bo mowi sie ze ekipa co w radiu BAB pracuje juz sie szykuje do Eski ( czyli wracaja co poniektózy) bo jeden jużspowrotem siedzi hihiihihi wiec to samo bedzie tylko wiecej rzeczy z centrali i muza inna, wiec nie podniecaj sie az tak bardzo
|
|
NIE PRZESZKADZA :)) Ale mój męzczyzna pewnie wpadnie w nerwicę. :))
|
|
...... i skromna (?!?)
|
|
skromniuteńka PRZYSIĘGAM :)))
|
|
"Fundamentalnym celem napowietrzania wody jest poprawianie właściwości fizycznych i chemicznych danego źródła wody. W ten sposób system napowietrzania może w niektórych przypadkach zmniejszać koncentrację substancji lotnych, w innych wręcz przeciwnie, zwiększać ich koncentrację. Napowietrzanie wody jest praktyczne dla: Mechanicznego zmniejszenia ilości rozpuszczonych gazów pozostałych, lotnych syntetycznych związków organicznych i węglowodorów, oraz usuwania części nieprzyjemnego zapachu poprzez zmniejszanie ilości substancji zapachowych. Chemicznej redukcji (poprzez utlenianie) jonów żelazawych i manganowych" Tutaj też: http://encyklopedia.pwn.pl/81269_1.html Natomiast czy to będzie w kranie powietrze z wodą czy woda z powietrzem, nie wiem, sądzę że dalej woda.
|
|
Długi temat i długie zainteresowania :) Szkoda że nie ma wiscigów Tirami hehehe wtedy by był odjazd . -------------------------- running with scissors
|
|
Ci, którzy uzywają magnesów, to moim zdaniem CIEMNIAKI, GNOJE i ZŁODZIEJASZKI :) Ale myslą o sobie, że są szprytni :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |