Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znowu nadpłata w mpec |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znowu nadpłata w mpec |
Treść jest ukryta
|
|
pisać komentwać pozdrawiam ---
|
|
Stanley jest ok.Mam taki zestaw od8 do 36 ok.5 lat ,używam codziennie i zero problemów.Tylko za 300zł tego nie kupisz.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kamin60 chłopie pytasz się o poradę a sam niby wiesz co jest "siett" a co nie to i sam kupuj,jak ci yato hu...we to kup chińszczyznę za 100zł i takim badziewiem rozkręcaj sobie w garażu rowerek.
|
|
3 tys z silnikiem 1 sezon łódka ma
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=qklFpvW7IME
|
|
Tak jak i wszystkie inne gwarantują Ci przyszłość;D
|
|
wie ktos moze gdzie w Lomzy moge zabrac dziecko do jakiegos salonu zabaw??? istnieje w lomzy cos takiego??? z gory dzieki!!!
|
|
Kolejna próba wdeptania kogoś w błoto! Dla mnie to śmiechu warte!Pan Zbyszek jest naprawdę dobry w tym co robi a przede wszystkim skuteczny!!! Sam korzystałem z jego usług i gdyby nie on to firmy ubezpieczeniowe i ZUS wypieli by się na mnie i g...wno nie odszkodowanie które mi się należało jak "psu buda"!!
|
|
do alka80 Wiem tyle co i Ty - czyli niewiele - sprawę znam z dedukcji i z tego co tu klepiecie, plus to co wiem od kumpla... Ani ja, ani Ty nie wiemy co tak naprwade się tam dzieje - moze sytuacja opisana w GW juz dawno jest nieaktualna... a może Pan K juz podjal odpowiedni kroki i jeszcze lyso Ci bedzie... Natomiast jesli rzeczywiscie zrobil cos nie tak - to niech stwierdzi to niezalezny sad - a nie jakas dziennikarzyna... Jesli tak bardzo skorumpowal sady i wszystkie inne instytuacje lokalne... to przeciez sa inne miasta... A tak na serio - to czy naprawde wierzycie, że po soczystych doniesieniach wszędzie gdzie się dało Pana D - nikt by się tym nie zajął, gdyby naprawdę było czym się zająć... A może Pan K ma w kieszeni też Ministerstwo Sprawiesliwosci i rzad Tuska? Jej...nie miałem pojecia, że mieszkam w miescie, gdzie jedna osoba trzyma w lapach centrum dowodzenia tym miastem i tym krajem... A...dla zainteresowanych - wiem, że ostatnio byl u niego w N Obama... ;) - to tez powinno was ambitni obserwatorzy zycia towarzyskiego naszego grodu zainteresowac... A moze o tym tez trzeba tu napisac... ;)
|
|
monika83 sklej piiizde ruro !! ile by wygral bez chlopacow ??? ja pieerdole.... w programi powiedzial ze czesc dostana, bylo ogladac ze zrozumieniem a nie pieeerdolic ... kuuurwa noz sie w kieszeni otwiera ... naprawde wspolczuje panstwu manczakom, ale skoro historia chlopcow zapewnilka lekarzowi wygrana to dlaczego sami nie startowalin w programie ?? haha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |