Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lokalizacja sztabów wyborczych |
"A ta pani Anna Mira po tym swoim kalece bez tylnych łap niech też gówna sprząta bo to nie sanatorium dla niepełnosprawnych jajników." :DDDD Qrcze! No nie wiem jak się do Ciebie zwracać, bo pomyślisz sobie, że Ci każę sp....ć, a jakżesz bym śmiała...:)) A szacuneczek mam, a jakże, bo i mnie leży na sercu problem omawiany. Mam tylko jedną małą prośbę: nie smarować klamek przy domofonach, jak to miało miejsce na naszym Kurdwanowie, bo cóż są winni niewinni?? Gdyby nie moja rodzina stojąca na balkonie wołająca rozpaczliwe "UWAŻAJ!!!" byłabym naruszyła pułapkę nie-na-mnie-zastawioną... A fe! W końcu koprofilikiem nie jestem! ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Cholera go wie |
No teraz to już jestem pewna, że jesteście zwyczajnie nienormalni. Pies musi gdzieś **** i musi szczekać. Bo to jest tylko zwierzątko. A wy debile chcecie rzucać w te psy kamieniami albo straszyć petardami? Powaliło wam się w tych durnych łbach? Proponuję jeszcze kopać dzieci, które płaczą albo śmiecą, strzelać do wróbli i wron. Rozkładać kolczatki na ulicach, żeby samochody nie jeździły.
|
|
Re: Lokalizacja sztabów wyborczych |
Oj, toś se nagrabił teraz...:D -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
Przed likwidacją województw, to Łomża miała swój sprzęt, a Białystok swój. Łomża nie była placówką terenową, tylko stała się po powstaniu woj. Podlaskiego i na całe nieszczęście została w jego granicach. Pozdrowienia. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Witam. Dzieki za pomoc. Dzwonilam do interneo i prawdopodobnie jest mozliwosc zeby ich internet u mnie dzialal wiec chyba sie na niego zdecyduje. Jezeli ktos kto jest klijentem interneo moglby sie podzielic opiniami na temat tej firmy i ich uslug bylabym wdzieczna. Oczywiscie jezeli ktos ma jeszcze jakies pomysly co do innego dostawcy to tez prosze pisac. Dzieki. Pozdrawiam.
|
|
Oni naprawdę nas nie lubią? Ja studiuję w Białymstoku i nie zauważyłam, aby ktoś chociażby krzywo na mnie patrzył. Może chodzi o to, że to my nie mamy do nich zaufania. Mam dobrą radę. Zapomnijcie, że istnieje coś takiego jak podział terytorialny i uśmiechajcie sie do wszystkich. Nie zauważycie wtedy żadnej żadnej wrogości z niczyjej strony :)
|
|
O! To w Łomży tera księżyc widać???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |