Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowska na KODzie :) |
jaka komedie najlepiej polecacie teraz na wieczor sobie obejzec? moze macie cos do zaproponowania w stylu how high, babci synek ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowska na KODzie :) |
nie chodzi mi o filmiki ? tylko filmy pelnometrazowe ? i nie pytel m ostrone tylko tytul filmu ?
|
|
Najlepsza komedia jaka widziałem to : Wyprawa Apacza dookoła sracza :):):)
|
|
Masz na myśli Artura?
|
|
tutaj się boją instruktorów jak dentysty :)
|
|
|
7angelfree jestem dopiero teraz :) ok to na priv idziemy... daj maila to się odezwę :)
|
|
zapis to będzie jak się ludzie wk*rwią i na ulice wyjdą, bo to zawsze musi najpierw zginąć jakiś człowiek, dopiero urzędasy otworzą swoje gały ($)($) i będą się tłumaczyć i zwalać winę jeden na drugiego jak odbijanie piłeczki w ping ponga zawody wojna już się skończyła, czemu nie wracają ? dlaczego rząd, na który co niektórzy glosują, nas nie chroni i sprowadza bandytów do kraju ? chcą stworzyć drugie Miami ? może już zaczęli na wiejskiej walić kokainę...
|
|
7angelfree już wysłałam Ci maila :)
|
|
Żono moja nie śpij :):):):):):)
|
|
wez wez gejowski opis 10 lat temu bylo jeszcze fajne ale teraz to taki odgrzewany kotlet ni plakac ni sie smiac
|
|
nie zareklamujesz teg w salonie, musisz go odeslac tam gdzie gi kupiles czyli do skepu internetowego, jesli nie mas zadresu na karcie gwarancyjnej to nie wiem...a jestes pewien ze byl to prawdziwy i legalny sklep orange? Tak samo ja dosyc czesto dzwoni kobita z biura oblugi i wysyla kuriera z umowa to wtedy tez w razie problemow telefon musisz odsylac bo na mejscu nikt ci tego nie uwzgkedni. Dlatego ja zawsze wole zaplacic wiecej ale miec dostep na miejscu
|
|
|
chyba w karcie gwarancyjnej telefonu masz napisane co zrobić i gdzie wysłać w razie awarii wiec w czym problem?
|
|
j.w
|
|
a ja polecam w Białymstoku podaje link: http://www.panteontattoo.com.pl/ naprawde profesjonalnie sama tam robilam tatuaz i jestem zadowolona
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ustaw antenę na jak najlepszy sygnał (przy 75% jest OK) i dzwoń na infolinię, lub przez internet.
|
|
A jak ma się sprawa rodziców tych chłopców może oni liczyli na te 50 tys.? w programie lekarz powiedział że potrzebne mu są pieniądze na klinikę oraz na pomoc chłopcom.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |