Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opony |
Jestem za tym aby te dwie partie zaczeły dzialac razem. Z tego wychodzi ze jestem za niemozliwym. Niemozliwe=fantastyka. A fantastyka to swietne nakrecanie ludzi aby wierzyli w to co widza i słyszą. Te dwie partie są fantastyczne :P anka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opony |
na farnej obok kiosku jest zajebiście ;D
|
|
przy Matysiakach na długiej po lewej masz wejście wchodzisz po schodkach tam fryga kilku fryzjerów/fryzjerek i jest taki młody chłopak, moge polecić
|
|
heheh racja
|
|
Przy CTO koło blaszaka gość lux strzyże.
|
|
zazwyczaj ludzie niesmiali wybieraja zawod w ktorym maja staly kontakt z ludzmi a ich niesmialosc przeksztalca sie w haryzm
|
|
6 tyg temu zalozylam wkladke Mirene.Dzis poszlam na sprawdzenie i okazalo sie ze jej nie moga znalezc.Niezle co? A przed zalozeniem pytalam czy ona moze sie gdzies zapodziac czy cos? to odpowiedz byla ze nie. Teraz mam isc na sanogram zeby ja znalezli. Czy ktoras z Was dziewczyny slyszala o podobnych przypadkach? Jesli tak piszcie prosze. anka
|
|
katkusik zalosna jestes , bierz przyklad z kolegow i kolezanek ktore wiernie cie otaczaja,
|
|
podejrzewam ,ze sumienia nie maja albo odwrotnie sumienie maltretuje
|
|
:) czy można zaufać kobiecie?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kaktusik To się nazywa , peszek :):):) Wkładka wpadła i po ptokach :):):):):):):) W zasadzie to powinna wypaść , no ale różne dziwne rzeczy się zdarzają :):) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
milosny pachnacy list, z zaskoczenia i nie tylko w walentynki
|
|
Szcześciem nie boj sie nakruszyc, wypelnilam nim poduszki! anka
|
|
Szczebiotko przecież nie chciałaś mnie poznać mnie A do Z. Ja nic nikomu nie musze udowadniać . Jestem jaki jestem a że Ci trudno to zaakceptować to twój problem.
|
|
Witam Ja chodzę do fryzjera na Dmowskiego nad szklarzem i jestem zadowolony po każdej wizycie. POLECAM
|
|
Witam. Mozecie mi poowiedziec gdzie w Łomży mogę poszukać pracy oprócz wiomaru??? Zalezy mi na stalej pracy... magazynier, kierowca, cokolwiek..... jak cos wiecie dajcie znać na maila adameklomza@o2.pl będę bardzo wdzięczny....
|
|
ok 4tyś.
|
|
pytanie do kwzelo: Dlaczego?
|
|
Witam chciałbym zamontować hak do BMW E36. Wiecie może czy w Łomży ktoś sprzedaje używane haki do tego modelu. Najlepiej używane? A może ktoś z Was ma do sprzedania?
|
|
39
|
|
Napiszcie nazwisko tego "doktora".Musi oddać obiecane dzieciom pieniądze!To dzięki nim wygrał.Nikt by na niego nie głosował.Nikt go w pracy i najbliższym otoczeniu nie lubi.Tak mówią w szpitalu.Znają go.
|
|
tez polecam samodzielnie w isntrukci masz podane ile stopni na dane miasto sie ustawia na czaszy anteny i tyle co pokrecic w boki to proste ja sam zamontowałem to w godzine a fachowiec zedze z ciebie koło 100 zł spróbuj sam :) naprawde dasz rade;)
|
|
To nie my wygraliśmy 333 000 zł, tylko pan doktor, który po programie obiecał, że przekaże dla naszych dzieci 50 000 zł”, mówi Krystyna Mańczak. http://superlomza.pl/Community/64258,Blog_Wpis,Wygrani_bez_wygranej__Rodzina_Manczakow_z_Lomzy_dziekuje_przyjaciolom_znajomym_i_calej_Polsce_za_wie.html Marzenia to przede wszystkim pomoc potrzebującym, pomoc takim chorym dzieciom, jakie właśnie w tym programie były. I również pozwoli to zapoczątkować budowę kliniki chirurgii dziecięcej, o której też marzę, od kiedy zacząłem być związany z medycyną. ------------ Zobaczymy co z tych marzeń zostanie.
|
|
tez nosilam apart, a prowadzącym był dr Cwalina. Nosiłam go 2 lata ale z efektu koncowego jestem średnio zadowolona. A więc nie powiem zeby był to super specjalista, poprostu jak sie uda komu:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |