czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zdelegalizować KOD

poparlam druzyne nibieskich!!Oni sa warci tych pieniedy. To wspanialy czlowiek, ktory od wielu lat pomaga chorym dzieciom..Trzymam kciuki, aby plany tej rodziny sie spełnily!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zdelegalizować KOD

Na trasie nie spotkałem się z niepuszczeniem świateł przy patrolach policyjnych, ale po tej wpadce jeżdzę spokojnie i nie ignoruję prędkości zwłaszcza przy miejscach niebezpiecznych. Poza tym fotoradary przenośne często są tak ustawione, że jadący z naprzeciwka ich nie zauważy, bo są schowane np. w krzakach, jak choćby na początku Kolna od strony Pisza. Z drugiej strony te fotoradary nie stoją tam bez przyczyny. Możemy gadać, że policja czy straż chce zarobić, ale ten temat pomijam. Prawda jest taka, że jest dużo samochodów na drodze a wielu kierowców chce wykazać się swoimi umiejętnościami na drodze. Pół biedy jak zrobią coś sobie, gorzej jak stanie się coś złego komuś przypadkowemu na drodze. Jedyna rada to nie ignorować przepisów i nie będzie mandatów. Jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, że ktoś dostał mandat za nic.

"chirurg onkolog dr Leszek Kozłowski Białystok, sama korzystałam polecam,w pon. jest w Łomży w por onkologicznej od godz 15"

Ktoś ma nr do tego lekarza, aby umówić się prywatnie?

Mam już skierowanie, niestety trzeba czekać miesiąc :/

dostał słodycze i jeszcze mało, nie możesz zrobić czegoś bezinteresownie tylko za wszystko kasa?

http://www.youtube.com/watch?v=k0PZtm2u61U

Należy dodać, że w przypadku kolizji (oby tylko) dochodzą Ci koszta jakie wypłaci ubezpieczalnia :) pzdr i powodzenia mi się nie udało ;)

Mandat 500zł, za prowadzenie pojazdu mechanicznego bez wymaganych uprawnień, i po zatrzymaniu laweta albo pchanko, bo nie pozwolą ci dalej jechać

300złmandat. laweta lub drugi kierowca z prawkem

ja mam seata 2000r. 1,9tdi 110koników . mam go ok 4lat i nienażekam ani na silnik ani na skrzynie i blaszki się nie sypią:) I niby ten sam producent

ok, udało mi się zdobyć numer. Dzięki wszystkim za pomoc.

rudy błazen z druhem

zaraz oberwiesz w nochala

w berka w klasy w chlopka w kotka i myszke w szeryfa wchowanego w dom w lekarza w sklep w ganianego w tylko te sprawy

Dziękuję eLKa.
Franio : Przecież nie pójdę z dzieckiem do ortodonty na ładne oczy, to chyba normalne, że w takim wypadku prosi się o opinię. Nie rozumiem Twojego złego nastawienia do tego tematu.

ile jeszcze tych tematow nazakladasz? Zadzwon do spzitala i sie zapytaj, a nie co 10 min nowy temat.

http://www.youtube.com/watch?v=dqTkjos1HQI

nie wazne czy bedzie ta klinika czy nie...skoro czesc ma isc na chlopakow to mam nadzieje, ze pojdzie...a glosno to jest zawsze o wszystkim i o niczym. Ludzie nie zazdroscie tak innym...i tak zle i tak nie dobrze, zamiast sie cieszyc, ze wygrali to za za dupe sciska, a komu kto broni wyslac smsa i sie zglosic? Na babke, ktora chce kase na wycieczki nic nikt nie powie, na kasanowe rozwodnika, ktory ma dziewczyne a nadal mieszka z zona tez nikt nie powie, a niech idzie mieszkac do narzeczonej, to samo facet co chcial kase zy jego corki z Angli wrocily, a co one tam zostaly zeslane jak kiedys ludzie na sybir? Co 200zl na bilet powrotny nie maja, bez przesady. Tak, wie cwygrali ci co powinni wygrac, chory chlopak na schizofrenie tez dostal nagrode wiec nie wiem o co kaman? Moze wezmiecie od tego lekarza cala kase i sami otworzycie ta klinike?

Dobrze liczysz.

Detroit Techno Militia

http://www.youtube.com/watch?v=TL5e8wYJGoY

Techno to jest techno a nie ttiesto vandajek

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Filantropi w Łomży śmieszne :)

mam konto i nic mnie tam nie wciąga..wklejają jakieś filmiki, zdjęcia, zaznaczają : lubę to, itp itd

Zazdrość ?? A skądże znowu . Nie pomyślałem o tej gotówce nawet przez sekundę . To jest surowa ocena tego programu , na zimno oceniam to co widzę , ty za to 17-nastka nie jesteś obiektywna, sama mówisz ,że coś cię z nimi łączy ... Chciałbym pozostawić bez komentarza twoje odpowiedzi , ale nie zrobię tobie tej przyjemności , bo kim może być osoba która zakłada temat o "ochronie na milano" i szeroko się w nim wypowiada ... O ile znajdę czas przestudiuje twoje wypociny ...

zaleć na makową :)

"Niech się święci 1 MAJA :):):):)

22 Lipca Świętem Narodowym :):):):)"

Sztama z Mietkiem?

boshe interesuję się piłką ręczną od kilku lat

Chyba że ktoś chce mieć w kontaktach pania Barbara Kwarc i Kononowicz i tym podobnych ludzi to dobrze trafił.

NIE POLECAM!!!Sala goła!W innych salach masz chociaz ozdobione.TU płacisz mniej ale jeszcze dodatkowo płacisz za dekoracje i za firme wiec lepiej zrobic w sali, która to posiada.Jedzenie nie dobre!!!Zła akustyka...

sto procent prawde ale zanim trafisz na odpowiednia osobe to niestety ale troche czasu minie ;) nie ma tak od razu hop-siup:)

rudy błazen z druhem

Jak wybierałem internet to korzystałem z porównywarki cen ze strony: http://www.dostawcy-internetu.pl/search.php?w_nazwa=%C5%81om%C5%BCa&x=0&y=0
Wybrałem vectre i nie żałuje.

Jak w temacie.

Witam. Mam pytanie. Gdzie w Łomży kupię porządne szachy i jeśli się orientujecie to w jakiej cenie?

potwierdzam informacje

Wie ktoś może gdzie w Łomży kupię blachę perfomowaną taką jak na zdjęciu?

:Dkwzelo napisał(a):

> ... kupię blachę perfomowaną...

jaką blachę?

rudy błazen z druhem

A ile tego potrzebujesz? Stalową czy aluminiową ?Napisz jakie paramerty perforacji i jaka ilość cię interesuje ?

No niestety prawda. Ale stracony czas chyba da się jakoś nadrobić. Ja tam wole jakość nie ilość. A glebe nie raz zaliczyłem a że co nie którym kobietom
wadzi moje nie zdecydowanie wole 10 razy przemyśleć zanim coś zdecyduje. Co nie oznacza że nie potrafie być spontaniczny:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org