środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego nie było prezydentai połowy rasdnych z PiSu na spotkaniu z Panią Anders?

Myślę, że byłoby duże zainteresowanie. Z tego co słyszę w Łomży jest dużo lokali dla młodzieży, zaś dla starszych osób nie wiele. Ale nie szukaj odpowiedzi na tym forum, bo tu siedzi gównie młodzież.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego nie było prezydentai połowy rasdnych z PiSu na spotkaniu z Panią Anders?

Dość utrzymywania panów w czarnych sukienkach za publiczne pieniądze!
Dość utrzymywania kleru z naszych podatków!
Państwo polskie nie jest już w stanie udźwignąć tego jarzma!
Zobaczcie ile miliardów rocznie kosztuje nas utrzymanie kleru:

http://www.youtube.com/watch?v=K2isBQSYTl0&feature=player_embedded

Re: Dlaczego nie było prezydentai połowy rasdnych z PiSu na spotkaniu z Panią Anders?

Rodaków w stanach się pytaj a nie tu .

Najlepiej zapytaj tych co w Kanadzie siedzą od 50 lat i o Polsce śnią dniami i nocami . To są prawdziwi Polacy patrioci my to nie , my patriotyzm mam y głęboko w ................:):)

Jak to czytam to żałość mnie bierze że stać was na samochody a nie stać was na utrzymanie ich w przyzwoitym stanie i tak aby przegląd przeszły bez problemu, tak że popieram opinię << fordeo >> i naprawdę dawno powinni pozamykać te stacje które podbijają dowody bez kontroli

tylko polak tak potrafi, a za granica podpierdoli ci robote da w leb i okradnie....
bilgarzy ruscy romuni albance itd itd trzymaja sie razem i pomagaja sobie jesli komus z nich dziala sie krzywda szli 1 za2...... bylem za granica i nie mialem polskiego towarzystwa..........
polak pomylil "wolnosc" ze "wszystko mi wolno"
demokracja to duzo wiecej obowiazkow niz sie wydaje

ktoś coś

ten mail mi podajesz?:)

rudy błazen z druhem

co ty masz?
chyba chorą głowę.
Sama do siebie piszesz . Wszyscy to widzą i się śmieją :) hahahahahahaha

ludzie jacy wy naiwni, nie pierwszy raz tu ktos pisze ze cos otworzy ze ma pieniadze na interes a wy wierzycie w te fantazje

za zaczęłam płacić jak byłam prawie w trzecim miesiącu ale to było 4 lata temu może teraz się pozmieniało najlepiej się zapytać w Krusie

w najgorszym wypadku zapłacisz za przesyłkę i to wszystko.

sami swoi

Treść jest ukryta

ja jak nie miałem kiedyś komentarzy to nie chcieli mi wysyłać :) z resztąteraz to rozumiem, nowicjusze często zmieniają zdanie...

34,2 PLN

Ze słuchu,czy z nut tam uczą?

można jakis namiar do tej osoby?

mario, daj spokój z tymi taryfami,bo jak mieszkańcy bloków przekalkulują ,że im nocna taryfa pasi to dopiero będzie się działo.

jak nie zaznaczył opcji 'za pobraniem' to właśnie tamten łaski nie robi i musi wpłacić na konto

DiDi

niestety linki które podałem nie działają nie wiem dlaczego,

tu poniżej -wysyłam działające:

http://daro1926.wrzuta.pl/audio/1zUk3mXy1XA/dsktl_-_do_samego_konca_tylko_lomza/

http://w219.wrzuta.pl/audio/9p8q7Iolcbu/dsktl_-_wszystkie_chwile/

http://dsktl.wrzuta.pl/audio/8rjxYll6djQ/dsktl_-_promo/

http://twojanuta.pl/mp3,1482g,dsktl-lks-lomza.html//

http://www.wrzuta.pl/szukaj/audio/DSKT%C5%81/1/

mario,czy magnesy na licznik na taryfę G11 i G12 mogą być te same;) ?

Ja rysuję (:

ty jestes chlopakiem i cie nie rozumiem, na hu...j nam taki wyklad kolego sympatyczny

tak to jest ....................................................coś w tym jest

rudy błazen z druhem

Dzieci lulu siuśiu paciorek i spać

Wpis jest jednym z tych desperacko bezsensownych.
W sumie i pod względem logiki i pisowni i w ogóle treści jaką autor chce przekazać - bo czy można to w ogóle nazwać treścią??
No,ale skoro już mamy taki temat to podsumujmy -
najważniejsze w sumie jest jak zauważył/a mój poprzednik/poprzedniczka.
Tylko,że to nie jest do końca tak,że "Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć."
Bezwzględnie kobiety są po to by je Kochać.
Niestety kochając już,człowiek powinien się starać zrozumieć obiekt swoich uczuć ;) .
Ktoś mądry mi kiedyś powiedział
"Jeśli chcesz Ją zrozumieć,zamiast wierzyć w to co mówi - popatrz Jej w oczy,pomyśl o Niej,zwróć uwagę na Jej zachowanie i wiedz lepiej od Niej o co Jej chodzi - ale nigdy tego nie ujawniaj przed Nią samą.Po prostu coś zrób."
Cóż,muszę przyznać ,że owa osoba miała w 100% rację.
Trzeba niestety wiedzieć,czego i kiedy kobiecie potrzeba,zamiast się z Nią "licytować" o to kto ma więcej racji ,albo wypytywać o rzeczy które dla nas są często nie do zrozumienia,ponieważ mamy inne zasady i tryb myślenia.
Pozdrawiam i mam nadzieję,że nikt się już nie popisze swoją "błyskotliwością" jak kolega który jest autorem wątku. Miłego Dnia ;)

rudy błazen z druhem

nie zadne wymagania. poprostu moglabym tu wypisac to co kazdy mowi i jest to oklepane : inteligentny bo wiadomo lepiej zeby mial mozg a nie tylko miesnia;-P
kulturalny,z poczuciem humoru

fionix masz rację

a ja nie szukam blachary co na kasę leci Tylko równie normalnej ,takiej z mózgiem,a nie tylko z tipsami i brunatną skórą od solarium

:))))
chętnie cię poznam :)

Zakochanie się to stan przejściowy, ....

... a co do kobiet, hmm .. Pan Bóg wiedział jak pobudzić emocje

Tak "antku" - masz rację...Zakochać się można wiele razy w taki sam sposób - kocha się zaś na różne sposoby a Miłością łączącą kobietę i mężczyznę aż do śmierci - tylko raz...

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Allinko - nie warto.

rudy błazen z druhem

tak faktycznie tak wywgląda stolica Czeczeni Groznyj ale u nas takich zdjęc sie publicznie nie pokazuje bo ważniejszy jest obraz zniszczonej przez ruskich solicy czyli zgliszcza i ruiny plus biedni czeczeni. Taki jest w Polsce obowiązujący stereotyp podczas gdy prawda jest całkiem inna. Podobnie stereotypy lansuje się wobec Białorusi ta sama taktyka. Komu na tym zależy odpowiedzcie sobie sami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org