Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"dobra zmiana\" w KACZYMSTANIE- ochłopy dla emerytów i rencistów |
żal cię dziku. pozdro ludzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"dobra zmiana\\\" w KACZYMSTANIE- ochłopy dla emerytów i rencistów |
jak wpłacą haracz, to dostaną pozwolenie na otwarcie
|
|
Brzeczyszczykiewicz to ty naucz się czytac ze zrozumieniem i uwagą. Takie haslo jak piramida padło w tym poście. Jak nie umiesz czytac to się nie udzielaj
|
|
hej moze ktos wie gdzie mozna zamowic meble na zamowienie tanio i dobrze?
|
|
dopiero ruszyla tam robota ale nie polecam teraz sa peczki takze precyzyjna praca a malo platna i patrza ci na rece jak cholera
|
|
a dożo zaj..bne te twoje mieszkanie?
|
|
No np. to że u mojej kuzynki z spożywczaku na ul. Hohoła w tym tygodniu są najlepsze brazylijskie pomarańcze w cenie 1,34 zł /kg, no i że takiego spożywczaka to w Łomży nie ma, jest debeściacki. Mają kasę fiskalną i wagę, i otwarty jest codziennie oprócz sobót, niedziel, wtorków i czwartków, świąt państwowych, kościelnych i międzynarodowych, 24h/dobę, od 18 do 23... A na promocji tych pomarańczy będzie występowała gwiazda hiphopu DJ Orange wstęp wolny po 20 zł Co myślicie czy takie pomarańcze są lepsze od saudyjskich bananów? Proszę tyko o poważne opinie. A zna ktoś nr telefonu do tego spożywczaka? Bo wiedziałem ale zapomniałem
|
|
Dziękuję za kontakty do projektantów. Jeżeli ma ktoś namiary na Pana Roberta Karwowskiego to też poproszę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |