Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolniewicz sprowadza glupia babe na ziemie |
Do 18go maja urlop
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolniewicz sprowadza glupia babe na ziemie |
My tam sie kapiemy i jest spoko. napewno przydalo by sie jakies pol metra w kierunku brzegu, ale to tylko tak straszenie wyglada. jak chcesz to zapraszamy dzis o 17. w kupie razniej. jak ktoś cie asekuruje to nie ma obaw. w tym miejscu nie ma prądu wiec jest bezpiecznie
|
|
Pop rock???????? kariery na ty nie zrobisz!!!!!!!!!!!
|
|
Kompanie się zimą w lodowatej wodzie to zabawa nie dla każdego. Wiele osób po tym cudownie czuje się ale są również przypadki zatrzymania krążenia , o zapaleniach płuc nie mówię. Tak jak napisał fanka bocianka wchodzenie do przerębli wykutej w rzece w miejscu o głębokości 1.70m to ryzykowanie życiem. I to nie jest straszenie. Wystarczy poślizgnąć się , zasłabnąć. Prąd pociągnie pod lód , święty Boże nie pomoże , gość jest już trupem. Na wiosnę jak rodzina będzie miała szczęście to go znajdą. Na zachodzie robią takie wycinki w rzekach , ale od brzegu do 1.5m. Do tego jest zabezpieczenie , słupki z siatką wbite od strony w którą płynie prąd. Nawet jak ktoś wpadnie to one go zatrzymają nie pociągnie go pod lód.
|
|
To jest niesprawiedliwe...
|
|
Dzięki wszystkim. znalazłęm ten sklep Mpiporo, to jest na kopernika przy tym sklepie z drukarkami i faksami. Ceny całkiem normalne jak w necie, akcesori i tykiew też. Wziołem na próbę rozamonte w saszetkach może swoją przekonam do yerby:). A i przy okazji kupiłem sobie melaske do shishy.... to jest to kubek yerby i shisha... aż się człowiek rozpływa. Ale to chyba niedawno go otworzyli bo wcześniej go nie widziałem tam. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |