Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprawiedliwość dla swoich, surowe prawo dla opozycji |
na przeciwko statoila w herbatach świata
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprawiedliwość dla swoich, surowe prawo dla opozycji |
Treść jest ukryta
|
|
wszystkie dobre, ale na reklamie
|
|
obok biedronki na sienkiewicza ale nie kupuj u tego goscia ceny jak z kosmosu - poelcam internet taniej weikszy wyboir i profesjonalniej od zawsze tam biore ;)
|
|
Zwracam się do wszystkich osób posiadających pieski, kiedy spoglądacie z miłością na swoich pupili wylegujących się na kanapach w cieplutkim domu, pomyślcie o tych biedakach , niechcianych , porzuconych przebywających w schronisku. Dzięki 1% z podatku można i im stworzyć namiastkę domu, budując solidniejszy boks z wybiegiem i cieplejszą budą Porzucony kundelek Dlaczego nikt mnie nie kocha i nie pragnie? Czy dlatego, że nie jestem maleńkim Yorkiem, czy też spasionym labladorkiem. Jestem tylko zwykłym kundelkiem z uszkiem ochlapniętym i zadartym ogonkiem Gdybym był szpicem z długim włosem, albo mopsem ze spłaszczonym nosem leżałbym na łożu pana, lub u pani na kolanach. Że nie jestem pekińczykiem z puchatym ogonkiem śpię na deskach w murowanym boksie. Dobrze, że choć w misce smaczna strawa, chociaż lepsza jest kiełbaska z ręki pana. Pudelek ostrzyżony jak panienka, a w mej sierści tańczy pchełka. Cóż nie jestem słodkim ratlerkiem co po parkiecie biega dumnie zaś moje paznokcie są zdarte od dreptania po betonowym dywanie Cóż psią arystokratą nie jestem lecz porzuconym kundelkiem jestem co z tęsknotą patrzy przez schroniska kraty.
|
|
Ja tam nie gustuje w takim naparze nie wiem co ty w nim widzisz, wole klasyczną kawe, jak dla mnie za dużo fusów, ale znajomy coś mówił że gdzieś na kopernika przy parku kupił yerbe. Co do cen to chyba są ok, bo on to straszna żyła i zawsze kupował w necie "bo taniej", więc skoro on tam kupił to musi coś znaczyć ..... pozdrawiam
|
|
hahaha sobie już zniszczyłeś, zamiast mózgu pustka jak w poniemieckim bunkrze;]
|
|
Ha haha hahahaha; )
|