Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polscy kibice do niemieckich fanów siatkówki: „Brońcie swoich kobiet, a nie naszej demokracji!” |
panie figa cos sie tak zacietrzewil spusc popowietrze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polscy kibice do niemieckich fanów siatkówki: „Brońcie swoich kobiet, a nie naszej demokracji!” |
niech sobie ulży i uleczy swoje kompleksy ;)
|
|
Re: Polscy kibice do niemieckich fanów siatkówki: „Brońcie swoich kobiet, a nie naszej demokracji!” |
A co?? Robią kopę w kartofle??
|
|
"kupuja nowe samochody po 200 tys a nawet i po 300 tys . dostaja kase na maszyny za hektary" :P HAHAHAHAHAHAHA... Heh mieszkam aktualnie w Łomży ale pochodzę ze wsi i co najważniejsze nie wstydzę się tego. Ale mam 1 zasadę a mianowicie jak czegoś nie wiem to po prostu się na ten temat nie wypowiadam. Samochody za 200, 300 tys. rozbawiło mnie to na maxa bo jest zupełnie na odwrót... nie będę opisywał jaka to praca na roli jest męcząca bo nigdzie nie ma lekko. Najpierw to dotacje na rozwój trzeba dostać... A żeby dostać trzeba spełniać określone wymogi... Czyli gospodarstwo musi się cały czas rozwijać bo nikt nie da kasy na ciągnik za 150tys jeżeli będziesz miał 2hektary pola... Poza tym jak już je otrzymasz to nie kupisz nic innego (np. samochodu) bo mogłoby się to dla ciebie źle skończyć (już są odpowiednie kontrole do tego przeznaczone)... na koniec dodam, że Ci "wieśniacy" kupują sprzęt za swoje pieniądze (z reguły biorą kredyty na to) i dopiero potem jak wszystko gra dostają zwrot pieniążków i nie wiem czy nawet 50% zwracają czy nie mniej... Także trzeba było kończyć szkołę o kierunku typowo rolniczym, kupić trochę ziemi i złożyć wniosek o dofinansowanie dla młodych rolników i kupic sobie w końcu ten samochód za 200tys HAHAHAHAH
|
|
nie sluchaj go w dupie byl i gowno widzial ja mialem wesele tam i mi sie bardzo tam podobalo jedzenie wysmienite obsluga bardzo dobra przynajmniej byla teraz nie wiem kto tam pracuje W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
wyplacaly to moze byc obywaten, bank produkuje wirtualne pieniadze, ale to trzeba wiedziec
|
|
i nic poztymmm
|
|
Przepraszam... Nie!!!! Wystarczy poprawnie!!!
|
|
musisz zmienić nazwisko na muchadzyna
|
|
Re: Polscy kibice do niemienom ckich fanów siatkówki: „Brońcie swoich kobiet, a nie naszej demokracji!” |
To po prostu paranoja :/ My nic nie mamy musimy jeździć do innych miast jak nie do Warszawy to do Białegostoku by po galerii pochodzić i sobie coś kupić bo u nas to nie ma nic sesnego... bo taka prawda. Fakt zmniejszyło by się chociaż trochę bezrobocie, popieram to opinie tam wetrzyj , była by i rozrywka, ale niestety my nigdy nic nie osiągniemy nawet brak lodowiska w tym roku porażka ale nie o tym ten temat, po prostu jesteśmy bardzo ale to bardzo daleko w tyle. A tak na uboczu w innych miastach budoja i to szybko nawet w centrum i na obrzeżach i nie maja takich problemów jak my przez jakiegoś tam błazna... pff... My Chcemy Galerie !!!!
|
|
Witam! Jestem z podlaskiego ale chcem zlozyc papiery i zdawac do komendy stołecznej w Warszawie.Czy wie ktos jak sie to tam odbywa i i czy lżej jest sie tam dostac?Bo u nas strasznie ciężko.Mało etatów.Jeśli ktoś sie orientuje niech napisze coś na ten temat. Dzięki.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=T316F0Ubq7E może to to ??
|
|
NINA88 te 88 to nie jest jej rocznik tylko wiek niejakiej niny.
|
|
Tommek daj namiary.
|
|
dno dentystką
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |