Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pierwszy raz po 1989 r. mamy żałobę po demokracji |
,,RONIX,, - ,GRAFFIT,, - ,,JOCKER,, - ,,PARTNER,, - ,,DIAMANT,, - ,,SYSTEM,, - To nie jest auto reklama - to jest to - dla ucha jak balsam dla ciała. - Chcesz wierz nie chcesz nie musisz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pierwszy raz po 1989 r. mamy żałobę po demokracji |
Drogi NO NIE Mam propozycje .... Zajmij się może bardziej zarabianiem pieniędzy na swoją rodzinę, niż dzieleniem pieniędzy, które zarobili inni ???? Trudne ? Za trudne ??
|
|
Mój znajomy ostatnio pytał się na forum czy warto iść na sylwka do barbadosu i większość z was pisała że tam jest strasznie i nie ma już miejsc, co do czego byłam tam w święta z koleżanką na imprezie i wybawiłam się świetnie i lokal jest bardzo ładny i idziemy tam na sylwestra więc nie rozumiem czemu wszyscy piszą że już dawno nie ma miejsc i jest tam tak źle skoro to nie prawda, chyba ci którzy tak piszą nigdy tam nie byli, a co wy myślicie o sylwku właśnie tam?
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: Sylwunia92 Posty: 1 Nie mam więcej pytań.
|
|
slyszalam , same zle opinie o tusku, mimo tego ,ze jest wredna swinia, ai stan gospodarczy w jakim znajduje sie polska jest jego dzielem jednym sie powodzi drugim nie ciesze sie ogromnie ,ze jest pewna czesc spoleczenstw , ktora potrafi spekulujac ,dochrapac sie swego ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Dlaczego się nie weźmiesz za siebie ? Dlaczego oczekujesz, że świat się dostosuje do Twoich mizernych możliwości i da Ci SZCZĘŚCIE ?? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Jak cię czytam...to dochodzę do wniosku że ty poza tym a nawet i tamtym bla,bla bla załóż sobie swój temat i dyskutuj kto ci broni .. Najwyraźniej w tym nie masz nic do powiedzenia to nie insynuuj nie pomawiaj bo tak można i w drugą stronę!
|
|
Noniek ....
|
|
dlaczego Twoja rodzina głoduje ?? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
.. bo TUSK nie dal ? :-)))))))))))) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Ty jesteś za przeproszeniem "pierdolnięty"?nie rozumiesz czego dotyczy temat?
|
|
Chłopie .... Od jutra rana wstajesz, wychodzisz z domu do pracy i zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz,zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz,zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz,zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz,zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz,zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz,zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz,zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, zapiedralasz, ... i WIESZ CO ?? ... to WYSTARCZY :-)))))))
|
|
nie jestem przyzwyczajona do biernego dyskutowania, zazwyczaj targana bylam przez niezrealizowane obiecanki, ah obiecanki, teraz jest marazm , zastoj, dreptanie w miejscu biednego spoleczenstwa polskiego, wysluchiwanie zarzotow i wymogow politykow tego swiata, wieczne zaciskanie pasa,
|
|
Dziękuję już się" przedstawiłeś" Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)-proponuję ci te słowa wziąć sobie do "serca" Wiem że chcesz "udawać""robić"za błazna na tym forum i wychodzi ci to całkiem nieźle /tylko czasem MYŚL!
|
|
kazdy tak mowi bo puchalak to kanciarz i zlodziej ale jesli fajnie to idz i baw sie dobrze
|
|
:-))))))))))))))))))))))))))))) U Ś M I E C H N I J C I E ......... S I Ę :-)))))))))))))))))))) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: Pierre_Dolain Posty: 484 podziel sie swoimi zyskami jak ja dziele sie swoimi?tak juz sie krytykowac wac panna potrafisz , wac pan aby zapie rdalac nalezy miec cel, jakas satysfakcje , ja jej nie mam - Czy każdy kraj może mieć swojego führera ? Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką) ![]()
|
|
szczebiotko Nie podzielę się, przykro mi ... :-)
|
|
Otóż tak .............. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Zawory niekoniecznie, zależy od silnika, jak 1991 rok produkcji to może nic nie pogięło. Jak się trochę znasz to pokręć wałkiem rozrządu jak nie będzie strasznych oporów to ustaw na znaki załóż pasek i próbuj odpalić. ( w fiacie może być tak że znaki ustawienia mogą być na pasku)
|
|
Trzeba byłoby sprawdzić kompresję, jeżeli są małe różnice między cylindrami to się nie pogięły. Trzeba wiedzieć, że zgięty zawór nigdy nie dopasuje się idealnie w gniazdo, co będzie skutkować małą kompresją. mar
|
|
:) mar
|
|
chyba że jutro wolicie, tak też można
|