Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To was, pisiory, zaboli |
Ale o co chodzi, z tymi kartami wstępu u księdza Proboszcza ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To was, pisiory, zaboli |
Jak w dieslu poszedł pasek to zawory na bank do roboty, dobrze by było żeby przy podstawieniu zaworu nie rozwaliło ci tłoka, bo to również jest możliwe, także sama wymiana paska to raczej odpada, tu już wchodzą większe koszty. Na przyszłość radzę dbać o wymianę rozrządu na czas, a nie będzie takich problemów. Pozdrawiam. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
muj kolega ma ducato2 i już 3razy mu pękł i nic nie było. założył nowy i ok. ciekawe co z moim:) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A czy to nie Ty tego psa zgubiłeś ?
|
|
tak jak widać... ;d ![]()
|
|
z tego co wiem czarna dziura jest umarłą gwiazdą, w której skończyło się 'paliwo'. Np. na Słońcu następuje fuzja wodoru w hel i równoważy ono grawitację. Gwiazda zapada się i jej gęstość jest tak duża, że tworzy niewyobrażalną siłę grawitacyjną, która przyciąga nawet światło. NP. 1cm3 tej materii równy jest masie całej ziemi. Trudno sobie to wyobrazić.
|
|
jesteś żałosna, że jeszcze nie oślepłaś od tego kompa ! załatwiasz tez sie z komputerem ! sex zapewne wirtualny , no bo jak by inaczej ! czasami, to mi szkoda ciebie , masakra..
|
|
:))))) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
Ja również jestem zdania, że w dzisiejszych czasach nie ma sensu nagrywać video gorszej jakości od HD. Skoro jest taka możliwość, to lepiej trochę dopłacić niż po latach żałować oglądając badziewie na dużym ekranie.W Łomży w HD nagrywa osoba o nicku pawelas72, która umieściła teledyski na Youtube. Widziałem te teledyski u niego podczas prezentacji i zdecydowałem się na tego kamerzystę. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
stuknijmy sie kieliszliem za ten nowy rok
|
|
:) ![]()
|
|
możesz zostać za to ukarana. forum to nie miejsce na takie sprawy...
|
|
Uważajcie ma użytkownika Sebo19... ten wariat zabija jednym strzałem...
|
|
Wielu bęcwałów postrzega internet jako anonimową formę szkalowania ludzi, podając ich dane personalne. Za takie występki powinny być kary, najlepiej finansowe oraz ujawnienie danych personalnych delikwenta, który publicznie pomawia.
|
|
Dzis, 30 grudnia w Jednaczewie kolo Lomzy 'Ambulans Grupa Ratownicza' jezdzil wokolo wsi na sygnale ciagnac za soba rzad 5 sanek z dzieciakami. Moze ktos zna tych ludzi i im powie ze sa kompletnymi nieodpowiedzialnymi idiotami! Film: http://www.youtube.com/watch?v=FB8laslD7Ws [krotki, i slaba jakosc - taki telefon]
|
|
ja nie znam, i lubie doszukiwac sie bez ustanku , i niech mi wieje wiatr w oczy
|
|
Łomża to zadupie nic sie nie dzieje
|
|
HEHEHEH DOBRY!!!!!
|
|
to dobrze że w poprzek , bo BL to przeważnie na kopercie stajo , a ich jazda po miescie masakra , przewaznie tych małolatów jedzie jakimś starym gratem a czuje się jak by na wyscigach był przewaznie na leginów lewy pas i gaz dodechy a potem się wcinają
|
|
jak w temacie
|
|
Co robicie w sylwka? Może jakaś wspólna domówka ?
|
|
masakra
|
|
Jeśli było ogółem dużo miejsca na parkingu to można mu podarować,po co się znowu tak spinać na BLM-y,dalej mam was objeżdżać wstyd robić i ciągle udowadniać wam że i tak nie umiecie jeździć?
|
|
Którą z łomżyńskich pizzerii polecacie najbardziej??
|
|
ha tez bym chciała to wiedzieć, moze na starym rynku coś bedzie
|
|
no to jak i kiedy?
|
|
kozaki łomżyńskie,brak słów na takich przydupasów.
|
|
Lubię grać w tibię. Zawsze ekscytuje mnie w niej nie zapomniane przygody i grafika. Opowiadajcie o waszych przeżyciach z tą niesamowitą grą!!
|
|
avec plaisir W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
pojebalo ich:D
|
|
Wyrazy współczucia dla ludzi, którzy mają nasrane pod kopułką tak jak oni ... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Popieram przedmówcę! Barbados najlepszy!
|
|
Wczoraj moja dziewczyna powiedziała mi, że jest w ciąży..... Najlepsze w tym wszystkim jest to, że z moim psem !!
|
|
Który sklep medyczny polecacie ? Poszukuję poduszki elektrycznej.
|
|
GRUSZFELD!!!!! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Umc
|
|
ty stara pierdolona ***** ze wsi!
|
|
pies się znalazł ?
|
|
Wzwód Kontrolowany ? :0 istnieje takie coś ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |