Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dildum - apel |
Ja lubię w wakacje zaliczac kilometry, np: Rozewie - Rysy, Kraków - Orzysz -Nowy Sącz, Wisła - M. Północne, Kraków - Lwów i tp. Musze coś wykombinować w te wakacje!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dildum - apel |
Wystarczy przejzec http://www.jomonster.org.pl i wszytko jasne:] Mi sie podobal: Pier...le nie robie :]
|
|
Małgoś, już życzyłem ale robię to ponownie - więc wszystkiego naj... a zresztą wiesz sama. :) Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
A ja mam, bo mam dosyć ciągłego zamieniania miejscami kanałów, co prawda ostatnio tego nie robią, ale wcześniej to koszmar, co ustawiłem sobie kolejno to oni zmienili na pasmach, a sam powiedz czy to nie dziwne, że tak długo nie ma możliwości stereo?? Od dawna większość programów nadaje w stereo a oni nie, tylko wymyślili sobie nadawanie Internetu, bo to świeża kasa, no tak, ale właśnie tak wygląda brak konkurencji, W Nordcomie nie pracuje, ale kupuje większość sprzętu komputerowego, bo mają naprawdę markowy a i jak mam problemy z uruchomieniem to zawsze mogę zadzwonić i się poradzić i nie zbywają mnie tylko starają się pomóc, może i to wygląda na wazelinę, ale ja naprawdę jestem z ich usług zadowolony. A i jeszcze dodam, że w tej chwili aktualny ich pakiet nie zgadza się z tym, który proponowali, wycofali wiele kanałów a cena jest nadal wysoka i to jest uczciwe??
|
|
Żeby w Łomży mieszkało tak z 50 tysięcy osób więcej i wyglądało jak przyzwoite miasto . Zbych
|
|
Mam pytanie:) Czy zna ktos jakies ciekawe miejsca gdzie mozna sie wybrac pod namioty? <W okolicach Łomży>
|
|
A co do chrzcin, Heniu, to przecie można je u Was zorganizować...:). O koszty niech się Twa główka nie trapi - chrzciny mogą być przecie kameralne, tylko rodzice chrzestni i tzw. chrzczony... Chrzczone może być też winko marki winko, co Ty na to?? :D Aha, Stefan wprawdzie jeszcze nic nie wie o tym w co Go usiłuję "wrobić" :), jednakoż sądząc po ostatniej z Nim rozmowie myślę, że mi nie odmówi, boć to istna bratnia dusza ma - przynajmniej na to się zapowiada...:)) Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |