niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paskudna twarz PiSlamu

Chyba że znasz osobiście dzieciaki,które są w ciężkiej sytuacji.Wtedy możesz obdarować je prywatnymi prezentami.A co do zbierania pieniędzy,to prędzej zaznasz nieprzyjemności niż uzbierasz na te prezenty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paskudna twarz PiSlamu

a juz myslalam ze straznik ochrony to ten co pilnuje ochrony zakladu przed pensjonariuszami...

wzialabym ale bedzie niemowlak w domu!! noo i kota przyblede mam :)))))))

sprytne cholery:)))) ale kiedys rozmawialam z cyganem ---powiedzial jedno ,ze Cyganie nie moga byc ukarani za kradziez , poniewaz ukradli gwozdz ktorym byl przybity Jezus i od tamtej pory maja zezwolenie:)) Nie wiem prawda czy nie???? ale uchodzi im bezkarnie.:)))

Jeden z lepszych ostatnio:

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Milena, po przeczytaniu tak obszernego tematu , stwierdzam ze twój poziom inteligencji pozwala ci tylko na oddychanie

Od zawsze powtarzam !!!!!!!

Nie kupujcie dzieciom laptopów na Mikołajki :):):):):)

/

ale sl.uchajcie przeciez skoro sa to nasze skrzynki prywatne, a nie Poczty Polskiej to nikt nie ma prawa wrzucac do nich ulotek. Przeciez mozna kazda ulotke wrzucona do skrzynkiw ziac do reke i czarno nia bialym bedzie widac skad ona przyszla i tam zlozyc zazalenie, postraszyc jakims paragrafem i beda pamietac, ze tam sie ich nie wrzuca.
Mnie tez wkurza to, ze czekajac na jakis dokument musze bgrzebac w tych papierach zanim cos znajde

przyzwolenie ale chyba w swojej parafii, bo co mnie obchodzi, ze cos kiedys, kazdy zarabia na siebie i czy buchnal biednemu czy bogatemu to jest jedno i to samo okreslenie: ZLODZIEJ!!!

tonieja:

Co do niemowlaka to moja siostra obie córki wychowuje z psem i nie ma obaw. Może dzięki temu Twoje dziecko nie będzie miało alergii? Może złapie kilka ludzkich odruchów od tzw. "małego"?
Ja miałem do niedawna kota i psa. (Kota musiałem uśpić...). 8 lat ze sobą mieszkali. Doskonale sobie rozgraniczyli mieszkanie. Kot, który mieszkał 4 lata dłużej, zdominował psa (kilkunastokrotnie większego :-) ) i po prostu pies nie wchodził mu w drogę. Co nie znaczy, że się źle czuł, po prostu mieli swoje własne kąty w mieszkaniu.

Re: Paskudna twarz SYJONIZMU

zgubiono klucze z breloczkiem LEE.

ja mam na sprzedanie samsunga u600 różowy

ojej i co przykro ci? chcesz to ci batonika kupie

jak w temacie,gdzie w Łomży?

Kiedyś budowane jak w Łomży kilka samochodów było, teraz autek pełno i wszędzie jest problem nie tylko tam i nie tylko w Łomży, a nawet nie tylko w Polsce.W Angli to dopiero ciasnota .

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Zależy od tego, jakie opłaty ta znajoma zalicza do czynszu. Oczywiście ogrzewanie, pewno fundusz remontowy,wodę, gaz i prąd. Opłaty w blokach komunalnych są mniej więcej takie same za 1 m kwadratowy. Wynosi to ok. 4,30 za 1 m2, w tym wliczone jest ogrzewanie. Oddzielnie wnosi się opłaty na fundusz remontowy, za wodę, gaz i prąd. Ale i wtedy za mieszkanie o pow. 26 m2 opłaty chyba nie wyniosą 450 zł.

/

A klienci firmy Introlan powinni sobie wlasnie zdac sprawe, ze sa szpiegowani przez administratora? Co zreszta jest nielegalne... jesli autor tematu pracuje w tej firmie, to ladnie sie podlozyl...

Re: Paskudna twarz iSlamu

w patrolu kiedys były!

/

jechaliście po ,,wieśniakach" a teraz to przydałoby się wyjechać na wieś mięsko wędzić

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Niestety ale ciężko coś takiego zrobić.
Pare lat temu, wpadliśmy ze znajomymi na podobny pomysł ale chodziło o zbiórkę dla konkretnego chłopca. Nic nie wyszło niestety. Na takie sprawy trzeba pozwolenia itp. A jeżeli tego nie zdobędziesz , będziesz kwestował nielegalnie i bedziesz miał problemy. Możesz sie wykręcać ,że zbierasz dla siebie ,do tzn. kapelusika ale do tego też maja prawo sie przyczepić.
Biurokracja.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org