Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...zachowaj się przyzwoicie... |
nie powiem co myslalem bo nie lubie pszykrosci sprawiac ;)) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...zachowaj się przyzwoicie... |
Treść jest ukryta
|
|
Jak wyżej. Czy wyszła przynajmniej jedna impreza w miesiącu?
|
|
a w jakim wieku on był mniej więcej?to jest istotne?:-)
|
|
Hebe21, widze dalej sie reklamujesz :D
|
|
buahahaa
|
|
W Łomży są tylko dobre fryzjerki.Świadczą o tym świetne fryzury łomżynianek.
|
|
Leomessi10 - no i takich imprez trochę było , tylko jak sie jeden z drugim nie interesuje to skąd ma wiedzieć , co do biegów to odbył sie bieg ulicami Łomzy jakoś latem w niedziele , ale jak sie całymi dniami myśli o "call of duty" i innych pierdach na kompie to sorry !!! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
oni są po to by liczyć talary, oni po to są, oni są, są oni, oni
|
|
tak wedlug mnie jezeli jakas grupa osob chce cos zrobic to zrobi wiecej niz mosir niestety mialem okazje z nimi wspolpracowac to tylko blokowali wsztko. a jezeli chcecie imprez trzeba miec pomysl i deteminacje zeby go zrobic. od gadania na forum nic nie przybedzie i lomza nadal bedzie miastem ktory mozna okreslic maxyma " jedyna atrakcja w lomzy jest wyjechac z lomzy" z tego co widzialem zaczelo dozo sie dziac za posrednictwem grupy Speed ASG Sztabu WOSP i SMK Studio skoro jestesmy przy tym temacie wedlog was potrzebne sa takie imprezy jak zjerdzanie na byle czym ? ktora odbyla sie na muszli w ubiegla niedziele?
|
|
przecież od dawna wiadomo że cygani to zlodzieje , a zwłaszcza cyganki . Kiedyś byłem świadkiem jak mloda cyganka została złapana na złodziejstwie w ,,blaszaku,, na ul. Legionów , Policja itp. przyszedł ojciec tej cyganki i wpier...... lił jej mowiąc cyt.. że to za to żeś się dała złapać .... Gonić ze sklepu , pilnować , nic nie rozmieniać , nic od nich nie kupować. A i nie wróżyć .... hihihiihi I samochodów nie kupować od nich a tak poza tym to fajni są....
|
|
a co masz w głowie? Auto to nie wszystko, za kierownicą trzeba jeszcze mysleć;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
zgadzam się z tym kolego myślę że dał bym rade mam te auto już 3 lata i ciągle się czegoś uczę tylko się jeszcze nigdy nie ścigałem ale chciałbym kiedyś spróbować swoich sił. POZDRAWIAM.
|
|
Znalazłam jeszcze taki nr tel. 86 473-66-55 do przychodni na Reymonta.
|
|
Niedługo Czeczeni zaczną wypierdal** na kwity.;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |