Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STOP powiększaniu strefy parkomatów! |
może lepiej zaczekac aż otworzą nowy basen na Wyszyńskiego, wówczas basen szkolny bedzie swiecil pustkami i karnety będą sprzedawać za polowę obecnej ceny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STOP powiększaniu strefy parkomatów! |
debile, na balkonie se kolka kreccie na swoim terenie prywatnym, to jest obiekt publiczny, a stwarzanie zagrozenia jest karane
|
|
Musisz zadzwonić do wydziału Gospodarki Komunalnej Ochrony Środowiska i Rolnictwa w Urzędzie Miasta. To oni powiadomią schronisko o tym ze jest potrzeba odłowienia pieska.
|
|
Dziewczyno tretuj na Zambrow, Mazowieck badz nawet i Kolno, a Lomze to ty omijaj szerokim lukiem, bo zmieni sie tam ale jak szanowny gbor Poppe pojdzie na emeryture
|
|
Pochwaliłem dzień przed zachodem słońca, akcja odśnieżania przebiegłą błyskawicznie, wjechał, dwa razy od niechcenia zepchnął trochę śnieg, zawrócił zostawiając jeszcze większe koleiny po sobie i pojechał w siną dal. Po cholerę taka robota, mydlić ludziom oczy, że coś się robi. Kierownik dawaj do mnie na parking, mam łopatę pokażę Panu Kierownikowi jak powinno wyglądać odśnieżanie !
|
|
pobieraczek.pl wasze opinie ktos zakladal tam konto
|
|
ja tam na legalu se kręcę, ostatnio na fadomie fajnie było :) Tylko wczoraj jakiś cieć wylazł i lipa była :P
|
|
to oszuści, przekręty robią jakich mało, poczytaj o tym na google
|
|
to jeszcze takie piseki sie wlocza przygarnij kropka
|
|
przyjdzie ci po jakims czasie ze musisz zaplacic kolosalna sume pienedzy za nic ale nie przejmuj sie bo nie musisz placic szukaja tylko ludzi ktorzy dadza sie przestraszyc i zaplaca beda straszyli sadem ale przeciez sami sa piratami wiec moga sie sami osrac, szukaja naiwnych ludzi i tyle. OSOBSCIE NIE POLECAM!! BANDA OSZUSTOW!!
|
|
tak daj ogloszenie zarobisz wiecej oni dadza ci przypusmy 300 setki a sprzedadza za 4 setki a ty to wyposrodkujsz i bedziesz zadowolona
|
|
bronowo starorzecze okoniki
|
|
:) hihihihihihi hihihihhi hihihhi
|
|
www.czat.wp.pl
|
|
zasypalo az po pachy, makabra
|
|
:) przekaze jej wiadomosc , czy mozesz siebie opisac, bo ona jest troche wymagajaca, ile masz lat , czy pracujesz czy jeszcze sie uczys ? ![]()
|
|
nie plac napisz, ze rezygnujesz ( podanie) chyba ze minęło 3 miesiące to masz problem bo w ciągu 3 miesięcy można zrezygnować. Ogólnie to to tam nic nie ma do ściągnięcia wiec szkoda kasy. Pozdrawiam
|
|
Krzysztof 43 lata bez nałogów prowadzę własny biznes(bardzo dobrze prosperujący) spełnię każda zachciewajkę Twojej koleżanki, posiadam duzy dom z basenem w Łomży 3 samochody. Wzrost 175 cm oczy niebieskie brunet. Żartuje To Ty zaczęłaś
|
|
a ja jestem za. nie raz zdarzyło mi się jechać do Ostrołęki autobusem godzinę, całkiem sprawnie można by było dojechać też do Warszawy (jeśli ktoś jeździ do stolicy korzystając z usług pks, dobrze wie, że czasami nie zabierze się w 4 autobusy z kolei, no chyba, że bilet na niedzielny kurs kupi we czwartek)... pociągiem byłoby o wiele krócej, a zawsze była by to jakaś alternatywa dla tych śmierdzących pksów. Poza tym jeśli w końcu wybudują w Łomży te wszystkie galerie, to nie jeden chociażby i mieszkaniec Ostrołęki bądź innej miejscowości będzie wolał podjechać kawałek pociągiem, niż telepać się autobusem (przynajmniej ja bym tak zrobiła).
|
|
jeszcze na początku 2006 r. szefostwo brytyjskiego urzędu podatkowego (HMR&C) odmówiło polskiemu Fiskusowi udostępnienia danych osobowych polskich emigrantów pracujących w UK. calosc tutaj :http://anglia.interia.pl/wasze-artykuly/wasze-artykuly/artykul/polowanie,41345 -------------------------------------------------------------- uprzedzic swoich bliskich i znajomych---------won od ciezko zarobionej kasy!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |