poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uwaga pomoc od PIS dla młodych bezrobotnych

milicja milicja

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uwaga pomoc od PIS dla młodych bezrobotnych

michalina widze ze masz doswiadczenie w ym co mowisz gratuluje szczesliwej rodzinki hahhaahhahahahahahahahahahahahahhaahhah

lenie smierdzacezamiast siedziec na forum zapdalac do pracy bo jest

michalino!Gdzie Twoja kultura?

HAHAAAAAAAAAAAAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH:)))))
DLACZEGO LUDZIE TAK SIE SMIEJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Treść jest ukryta

a i 13stki nie dostaje :)
nie mam tez płatnych 2mies wakacji i ferii

Treść jest ukryta

Witam Wszystkich,

mam pytanie czy cos sie zmienilo w lomzynskiej porodowce w ostatnim czasie? Kto z lekarzy teraz pracuje na ginekologii ? Jakies nowe doswiadczenia w kwestii porodow w Lomzy, opieki ? Jak wygladaja teraz sale poporodowe (podono mieli laczyc oddzialy ginekologiczne z poporodowka czy jakos tak) ?

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

następnym razem zapamiętajcie facjatę, numer rejestracyjny itp. i pochwalcie się

Panie Kierowniku Administracji osiedla "Jantar" jak zaczniesz Pan rano pracę, to proponuję ruszyć na obchód osiedla i sprawdzić stan parkingów, bo w końcu od czegoś Pan tu jest i chyba za coś odpowiada. Jeśli przez ponad tydzień nie jest Pan w stanie wyegzekwować odśnieżenia osiedlowych parkingów to może czas poszukać innej pracy gdzie byłby Pan skuteczniejszy.
Albo bądź Pan chłopem, weź łopatę i daj dobry przykład jak się odśnieża parkingi, ja już raz to zrobiłem z tą różnicą, że mi nikt za to nie płaci, Panu między innymi z mojego czynszu pensja przychodzi na konto co miesiąc.

Mógłby Pan mi jeszcze podpowiedzieć do kogo mam napisać petycję o Pana odwołanie, do Zarządu Spółdzielni Mieszkaniowej, do Rady Nadzorczej, Prezydenta Miasta czy może Biskupa ? I na koniec, na kogo ma być ta skarga, gdyż nawet nie wiem jak się Pan nazywa, szukałem na stronie Łomżyńskiej Spółdzielni Mieszkaniowej ale tam widnieje jeszcze nazwisko poprzedniego Kierownika naszej Administracji.

Bez wyrazów szacunku
DS

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org