Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd a blokada rozwoju infarstruktury drogowej w Polsce północno - wschodniej? |
Hahaha. Chcesz sprzedać maszyne do pisania, miałem takie 4 na chacie nikt nie chciał kupic oddałem za darmo ;]. Co do kupna to polecam popytać sie po sklepach, często biorą w rozliczenie stare części!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd a blokada rozwoju infarstruktury drogowej w Polsce północno - wschodniej? |
Alli!odrzuć to "gdyby nie........."pozostałą część zdania przerób na tryb dokonany,terazniejszy i wszystko będzie OK!Nawet ci latawce(na odrzutowcach) z Mielca do czegos sie dają przypasować.Szczęsciarz ten co znalazl guziczek! Hehehehe!Pozdrówka.
|
|
Re: Rząd a blokada rozwoju infarstruktury drogowej w Polsce północno - wschodniej? |
"Szczęściarz" niestety nie chce wykorzystywać swojej przewagi. I za to jest jeszcze ważniejszy. A ja, cóż.....tryb dokonany nie dla mnie. Podobno czas pomaga, a ja zaczynam go niecierpieć, znaczy czasu. dzięki i pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |