Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stary temat, ale szukam dziury w całym. SKOKi |
nie te forum tu trzeba miec silny charakter tych wszyskich paziow czytac i im odpisywac nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stary temat, ale szukam dziury w całym. SKOKi |
spoko zaprezentuj się jakoś to pogadamy dlużej nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
chodzi ci o krzyżowki? mam tego caly karton "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
a mowilam odsnierzac a nie podklady to dojebalo na calosci i jutro bendzie krzyz panski z dojazdem Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Kupic takiemu rower
|
|
|
eee rower czy ja wiem to jeszcze szprychy od kolarzowki założy i siodełko od chulajnogi i tez bendzie problem że coś nietak f
|
|
Na drugim miejscu masz widze Compense i pomimo różnicy w cenie polecam, tylko pamiętaj że OC poszło znacznie w górę, jeżeli kopytka Ciebie nie zabolą pofatyguj sie na mazowiecką do Pana Przesława, nie powinienes żałować. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Miłość jakoś mi żadne rekolekcje do rzucenia palenia nie były potrzebne. Jak ktoś jest ciapa i nie ma silnej woli to sobie wmówi cud Boży. Bulimia jest chorobą i wydaje mi się, że bez odpowiedniej psychoterapii ciężko będzie ją zwalczyć. f
|
|
to niemoje nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Grzesiek jest z Nowogrodu a nie Kolna
|
|
hehe no na dworcu najl;epsze sa reklamy po to sie tam chodzi jak na jakis koncert nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
No ja osobiście nie mam, ale chcę poznać zdanie innych
|
|
łomżyńskie firmy odśnieżające pługi w górę - unikajcie przepałów, a odwilż niebawem to za was odśnieży - już niebawem :)
|
|
Ja trochę nie rozumiem tego co napisałaś? jeśli wiedzą o tym Twoi znajomi to czemu nie próbują pomóc? mogłabyś mi wytłumaczyć czemu zaczęłaś wymiotować, jesteś grubsza dziewczyną i chciałaś schudnąć czy może wydaje Ci się, że jesteś gruba i to jest Twój sposób na zgubienie kilogramów?
|
|
nie spamuj doktorku "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
dlatego bo nie zażywałem
|
|
"Luźne obyczaje, narkotyczny szał, lewackie poglądy to jest ich wolności znak. Bez żadnych ambicji chcą przez życie iść (...)"
|
|
Powiem tak, co do obsługi to mam tam mam w dup*e czy robi laske czy co tam ,niech nawet mine walnie kota srającego ale żeby jedzenie było OK ale co tam widać że człowiek się spieszy i nie stoi nad głową i nie patrzy się co robią to później efekty widać ,wziąłem na wynos a tu tak mięcho nakrojone jak bym kotleta na 4 kawałki pokroił ,pomidory 3 razem sklejone to samo z 3 ogórkami sos tylko na bułce był wysmarowany a reszta żarcia kompletnie nic i na dodatek zimne a co najważniejsze płaciłem za dużego a dostałem jakieś gówno za przeproszeniem! NIE POLECAM kiedyś również wziąłem na wynos to jakieś białe robaki znalazłem na tej foli no Wstyd i Hańba ,kiedyś jak mieli na Ks.Anny to był OK jak wziąłem to najadłem się jednym a tu to kpina. Najlepszy to chyba na PKS-ach wziąłem również na wynos dojechałem na zakład a on cieplutki jak bym minute temu dostał :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |