poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Narodowcy ośmieszyli lewaków u Lisa

Tym tekstem zdradzę Wam jak wzbogacić się bez wysiłku przy pomocy internetu, tak więc życzę miłej lektury.
Czym charakteryzuje się "inwestycja doskonała"??? Minimalnym wkładem przynoszącym tysiące procent zysku??? Dokładnie. Jak zarobić kilka tysięcy złotych inwestując tylko 5 zł??? To proste. Wystarczy Ci ten tekst i Twój czas.
Inwestuję od dawna pieniądze na różne sposoby. W celach dywersyfikacji ryzyka szukałem zróżnicowanych możliwości i ciekawych rozwiązań. Na pewno znacie historie o piramidach i wysyłaniu maili… Oparte na amerykańskich pomysłach zarabiania bez wychodzenia w domu systemy naprawdę działają! Spróbowałem z ciekawości, licząc na to, że przelane 5zł wróci do mnie i przekonam się, że więcej nie zarobię. A tu pozytywne rozczarowanie Po miesiącu na moim koncie oszczędnościowym zaczęły pojawiać się 4. cyfrowe sumy. Nie dziw się więc, że teraz Ty to czytasz;) Wystarczyło, że spędziłem kilka wieczorów wysyłając maila do znajomych z pracy, z gry on-line, naszej klasy, forum dyskusyjnego, pomysłów było co raz więcej. Gdybym posiedział więcej pewnie mógłbym pisać o 15 tys jak chłopak, który jako pierwszy wysłał mi podobny tekst…
Jak to działa??? To proste. Jakiś czas temu dostałem tekst, którego długość odstraszała, dlatego postanowiłem pozostawić część, która wyjaśnia w miarę prosty sposób działanie tego „fenomenu”. Dlatego kopiujcie cały mój tekst, wysyłajcie go i postępujcie z radami poniżej:
„To jest NAJTAŃSZA ,NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobieni prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak krótkim czasie. OK. To zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nie ważne z jakiego kraju pochodzisz albo w jakim przebywasz. Wszystko czego potrzebujesz to:
- Konto w banku(najlepiej z możliwością obsługi przez internet , ale nie koniecznie
- Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo
Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobićmusisz coś od siebie dać. Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować 5 zł. Jak mówi Robert T.Kiyosaki - jeśli nic nie zainwestujesz - nic nie zyskasz.
Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi. Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą(tytułem):
Proszę dodaj mnie do swojej listy mailowej.
CHCĘ , ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A),ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM.
Gdy przelejesz 5 zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć:).Nie wiem czy wiesz , ale już czerpiesz z tego programu wielki korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Oto obecna lista:
1.Nr konta: 89 8915 1013 0012 8658 3000 0010
2.Nr konta: 02 1020 4753 0000 0802 0023 3288
3.Nr konta: 69 1050 1025 1000 0090 4107 5616
4.Nr.konta: 83 1050 1025 1000 0090 4128 1198
5.Nr.konta: 91 1050 1025 1000 0090 4107 5608
PAMIĘTAJ .Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz xxx ze względu na ochronę danych, jeżeli dobrze przepiszesz nr. konta pieniążki i tak dojdą.
Gdy już przelałeś 5 zł na konto nr.1 (wraz z tą dodatkową-TO BARDZO WAŻNE),następną rzeczą , którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony, pózniej konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5 miejscu)dopisz swoje konto. NIE WPISUJ NUMERU SWOJEGO KONTA NA 1.POZYCJĘ,PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ.
NIE BĄDZ ZACHŁANNY.
Robisz to wszystko to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie(korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie www)do np.40 osób(zapamiętaj że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się.
POTRZEBUJESZ DOWODÓW .TUTAJ SĄ PRZYKŁADOWE OSOBY które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.
A tutaj troszkę matematyki.
Kiedy wyślesz swoje maile( lub rozpowszechnisz tę stronę w inny sposób)będziesz na 5 miejscu tej listy to najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób możesz spodziewać się że 5 z nich zrobi dokładnie to co ty. Wtedy już będzie o tym programie wiedziało 200 osób. Z tych 200 osób udzieli się 25, to dalsze 1000 maili. Aż dojdziesz do 1 pozycji na liście to wtedy będzie już 3 125 osób, które będą wpłacać pieniążki na twoje konto.
DOBRZE CI RADZĘ ZAINWESTUJ A NIE POŻAŁUJESZ”
Proste, ale czasem w prostocie można znaleźć najlepsze rozwiązania. Powodzenia!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Narodowcy ośmieszyli lewaków u Lisa

Dexter
Zbrodnicze umysły :)

Sądzę, że w każdym motoryzacyjnym. Ja widziałem w Kauflandzie za 29,99 zł dokładnie, 1kg.

szczebiotka jak możesz sie podzielic a znasz to strone
http://www.deviantart.com/ ludzie maja talent szkoda ze ja nie mam bardzo ciekawe zdjecia i rysunki

a jakie to masz autko że tak dobierasz???

Treść jest ukryta

Miałam pieprzyk na brzuchu i od niedawna jak nosiłam ciasne spodnie to obcierały one o niego i zaczął mnie bolec. Po miesiącu nie przestawał i poszłam do dermatologa bo też bałam się że to może jakiś czerniak szczególnie że wcześniej też lubiłam chodzic na solarium. Byłam u dermatologa który przyjmuje w szpitalu taki starszy pan i on skierował mnie do gabinetu onkologicznego w łomży również w szpitalu do chirurga onkologa dr Kozłowskiego, który przyjmuje tylko w poniedziałki. Zapisałam się i czekalam z miesiąc. Na wizycie lekarz powiedział że usunięcie takiego pieprzyka nie jest refundowane i ze może go usunąc za 130 zl prywatnie bo kiedyś jeśli dalej by spodnie obcierały to coś mogłoby z niego niedobrego wyjśc. I zgodziłam sie i zaraz na miejscu go usunąl wcale nie bolało trwało to dosłownie 3 sekundy:)
Pieprzyk pojechał razem z lekarzem do białegostoku gdzie oczywiście musiał zostac zbadany. Po dwuch tygodniach zadzwoniłam do lekarza tylko spytac sie o wyniki i wszystko było ok.
Mśle że ci pomogłam troche. Moge jeszcze podac nr do dr Kozłowskiego 601331281

Witam,

być może odświeżam zaległy wątek, ale po wizycie u p. Czarneckiegio w IRIS znajdującego się w ośrodku Czartorii, stwierdzam że powinienem wyrazić swoje uznanie.

Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami, jak jestem sceptykiem w sprawach niestandardowej medycyny (oraz standardowej..) tak tutaj rewelacja!
Badanie trwa 5 minut, gdzie kompleksowo dowiadujesz się o obecnych problemach oraz tych co mogą wydarzyć sie w przyszłości.
W pakiecie dostaniesz zestaw ziół do leczenia.

Tak skutecznej (już jestem wyleczony) i kompleksowej usługi lekarskiej nigdy w życiu ni miałem. Na pewno pojadę tam jeszcze.

Wydaje mi się że reklamy nie trzeba robić panu Czarneckiemu, ponieważ już teraz ciężko się do niego dostać, co mówi samo przez siebie.

w biedronce

piramida finansowa, zajebisty pomysl. tylko pogratulowac ;) idiota

auto to m3e46, wedlug eurotax wartosc na poziomie 52-62kpln, przyjmujac wartosc 50kpln wychodzi:
przy 60% wychodzi:

tuw OC+AC+NNW 2481 zł

compensa OC+AC+NNW+ASS 3126 zł

uniqa OC+AC+NNW+ASS 3240 zł

ptu Oferta specjalna OC+AC+NNW+ASS 3314 zł

hdi OC+AC+NNW+ASS 3508 zł

ptu OC+AC+NNW+ASS 3587 zł

pzu OC+AC+ASS+NNW 3609 zł

benefia OC+AC+NNW+ASS 8303 zł

Wiec jakby nie bylo, TUW jest bezkonkurencyjny, tak wiem PZU potanialo sporo bo placilem duzo wiecej, jednak za te 1200pln wole dziecku cos kupic :)

to więcej byście może tu zarobili: prawo natury jest takie, żeby zarobićmusisz coś od siebie dać. Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować 5 zł. Jak mówi Robert T.Kiyosaki - jeśli nic nie zainwestujesz - nic nie zyskasz.
Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi. Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą(tytułem):
Proszę dodaj mnie do swojej listy mailowej.
CHCĘ , ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A),ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM.
Gdy przelejesz 5 zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć:).Nie wiem czy wiesz , ale już czerpiesz z tego programu wielki korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Oto obecna lista:
1.Nr konta: 89 8915 1013 0012 8658 3000 0010
2.Nr konta: 02 1020 4753 0000 0802 0023 3288
3.Nr konta: 69 1050 1025 1000 0090 4107 5616
4.Nr.konta: 83 1050 1025 1000 0090 4128 1198
5.Nr.konta: 15 1030 0022 3001 7296 8252 5301 Pamiętaj! .Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz xxx ze względu na ochronę danych, jeżeli dobrze przepiszesz nr. konta pieniążki i tak dojdą.
Gdy już przelałeś 5 zł na konto nr.1 (wraz z tą dodatkową-TO BARDZO WAŻNE),następną rzeczą , którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony, pózniej konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5 miejscu)dopisz swoje konto. NIE WPISUJ NUMERU SWOJEGO KONTA NA 1.POZYCJĘ,PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ.
NIE BĄDZ ZACHŁANNY.
Robisz to wszystko to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie(korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie www)do np.40 osób(zapamiętaj że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się.
POTRZEBUJESZ DOWODÓW .TUTAJ SĄ PRZYKŁADOWE OSOBY które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.
A tutaj troszkę matematyki.
Kiedy wyślesz swoje maile( lub rozpowszechnisz tę stronę w inny sposób)będziesz na 5 miejscu tej listy to najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób możesz spodziewać się że 5 z nich zrobi dokładnie to co ty. Wtedy już będzie o tym programie wiedziało 200 osób. Z tych 200 osób udzieli się 25, to dalsze 1000 maili. Aż dojdziesz do 1 pozycji na liście to wtedy będzie już 3 125 osób, które będą wpłacać pieniążki na twoje konto.
DOBRZE CI RADZĘ ZAINWESTUJ A NIE POŻAŁUJESZ”
Jak wam się uda to flaszka dla mnie !

Piramidy finansowe sa nielegalne.

no właśnie *** Czego w tej chwili słuchacie? ***

to mieszanka

iron maiden

plan b - she said

siema, zrobilam prezentacje powerpoint i mam pytanie jak wstawic ja zeby byla muzyka? oczywiscie na kompie jak odtwarzam prezentacje to muzyka jest a co mam zrobic zeby leciala i na youtube? pozdrawiam

co zrobic na obiad jutro zapropunujcie tylko cos dobrego

Ja kiedyś dla znajomej z ekonomika robiłem prezentację w Sony Vegas Video, nauczycielce bardzo się spodobało i oceniła pracę na 6. W tym programie można zrobić wszystko od początku do końca a dodanie muzyki czy nałożenie efektów jest proste.

Ziemniaczki, sztuka mięsa w sosie własnym, duszona marchewka z groszkiem.

Hejka, hmm, tak nieśmiało napiszę, ale srokro prosisz o pomoc, to ... osobiście uważam - z doświadczenia, że uzdrawia Miłość, ma ona niesmowitą moc i raczej prawdziwa Miłość pochodzi tylko od Boga ... z uzależnień trwale może wyleczyć "mały cud" , ponieważ człowiek sam z siebie jest za złaby i należy się do tego przyznać. "Małe cuda"- takie prawy :)) zdarzają się na rekolekcjach , np. ojca Baschobory - chyba tak się pisze lub np. ojca Manjackala , bywają w naszym kraju od czasu do czasu ... z autopsji - jarałem szlugi i takie tam inne , od udziału w rekolekcjach po prostu nie "smakuje" mi to i mnie nie ciągnie , masa ludzi się wyzwoliła z przeróżnych nałogów (poza tym z innych przyczyn warto to przeżyć) ... polecam, pewnie jakiś lincz pojawi się na forum za świadcectwo wiary, która nie jest ... na "topie" ... ale po prostu to pomaga i tyle...warto spróbować !!

Kolejna piramida...

Treść jest ukryta

oklepane to juz

trójka

Inne koncowki sa... to prawda, ale od ropy jest szersza.. Efekt.. Do ropy dolejesz benzyny a odwrotnie juz nie..

Zbychu jezdziles z ta Twoja Beemka na reklamacje do tego pierwszego mechanika? Jak Cie zalatwil? Poprawke wykonal?

schab zawijany z serem, cebula i boczkiem, puree ziemiaczane i surówka z czerwonej kapusty :)

również miałam okazję się u niego leczyć.. Moja mama także. Od dziecka miałam problem z migdałami, On dał mi jakieś zioła i tabletki, po tygodniu choroba mineła i od paru lat nie miałam problemu z Nimi!

Naster

aviva OC+AC+ASS+NNW(50000pln)- 2608 zł ale udzial wlasny 2300pln :/

jajecznica

radio chlew

jest przeniesiony ten punkt podobno gdzieś w okolice ekonomika

kebaba u bettera

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

podobno jednemu typowi z zambrowa odrosła noga jak mu zagranico krokodyl odgryzł. ktoś może potwierdzić ?

siemka pazie

rudy błazen z druhem

Słyszałem Zbychu,że jak tą Twoją Bume testowali to z opon dym nie chciał iść;p

Fernando to nie Twoje, klucze nie mają nasadek tylko dwa breloki. Może uda mi się wstawic ich zdjęcie

Polecam z zapoznaniem się z ofertą Hestii, Axa i Aviva. Odradzam Allianz...

Poza ofertą, które mało się różnią, polecam sprawdzić wypłacalność firmy, z którą się wiążemy i firmy, z którymi współpracują jeżeli chodzi serwis.

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Timberlandy za 280 to jakieś ruskie musza być albo z lumpeksu

Fernando
marna prowokacja

widzę piątki nie obchodzone bez mięsa a takie miasto poborzne

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

nawet grajewo tu zaglonda

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

dam tobię radę zrób jak moja znajoma ważyła conajmniej 130kg też chemią itd truła się przedramie to miała jak moje udo ;] ale nie chciała się poddawać i poszła na operację zmniejszania żołądka 1 nic nie pomogła więc potem poszła na drugą i w między czasie poszła do pracy.... prawiwej pracy a nie siedzenia na 4 literach czyli do fabryki okien w laskowcu starym (ten kołchoz dla ludzi) pracowała tam potem na drugą operację poszła i wróciła do pracy jako że tam wali się po 12 godzin i jest zakaz jedzenia podczas pracy było jej łatwiej schudnąć teraz nie wiem czy waży z 65kg. namiarów na nią nie posiadam więc ci nie dam jak chcesz pogadać z nią to pytaj ludzi w zambriowe o ową dziewczynę

Proponuję coś takiego:Proponuję coś takiego: Danie główne.

Widzę że co nie którzy sobie żartują..Myślę że to nie jest temat do żartów bo może ta osoba nie może dostac się do samochodu lub mieszkania..

czyzby?

jestem podobnego zdania
ale warto dać nr do slusarza za wczasu bo potem bendzie za późno

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

MTU oc 585pln ac 3025pln

razem AC/OC/NNW- 3430pln

Tomasz Niecik jest z Grajewa może on z Tobą pójdzie? Połowinki / Półmetek są w wieku 17/18 lat więc może zaśpiewa Ci nawet swój przebój :)

Cztery osiemnastki tylko w moim samochodzie! :]

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Wklejam jeszcze raz bo patrzę że z tamtym coś się stało....

Uploaded with ImageShack.us

Ciekawe jak teraz upewnisz sie czy klucze oddajesz w rece prawowitego właściciela!

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

marna prowokacja

Ile kosztuje wizyta do niego?

Lie to me

O ja piernicze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KASZPIROWSKI Z Czartorii ????????????????????????????

:):):):):):):):):):):):):):):)

http://www.youtube.com/watch?v=ctcOtM8k5qI&feature=player_embedded

Własnie, ile kosztuje wizyta?

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

z lumpeksu to ty jestes, wiesz co sprawdz czy cie na allegro nie ma = )

h0j ale po co komu te klucze ? Jeszcze żeby był adres podany to wtedy strach byłoby je oddać nie wiedząc do konca czy to jest prawdziwy właściciel..

Po co karmić trolla?
m1ch4lina (a raczej Michałek czy Dawidek) to jakiś zakompleksiony dzieciak, być może właściciel kilku nicków na tym forum. Ignorować, głodny zdechnie.

witam gdzie polecacie wybrać się do sauny lub inne miejsca żeby się zrelaksować

motoon i for2na to ta sama osoba

< wieczne im odpoczywanie >

przenies sie do dzialu o polityce tu piszemy o powazniejszych tematach jak np klucze buty sauna
jak nie to posypio sie bany i bendziesz pierwszy

masz coś do nich ?
jakieś ale ?

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org