Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska premier oddała się Czechowi |
lauracrow1 odpuść sobie może tematy o dieslu i pilnuj żeby ci się młynek do pieprzu nie zatarł, więcej się nie kompromituj rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska premier oddała się Czechowi |
NIe zostal na nastepna kadencje to ma wyje*ane teraz na to miasto, tam gdzie trzeba to sobie odsniezy.. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
gdzie kupić starsze egzemplarze gazet i czsopism. kiedyś na Al legionów był taki punkt , ale teraz jest tam jakiś bar!
|
|
a czy przypadkiem te klucze nie miały niebieskiej nasadki??
|
|
smooth jazz Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
podobno w którejś biedronce są, ale nie mam pewności
|
|
takie sniegi to kota moze juz psy zjadly
|
|
Bardzo proszę o kontakt, ja zgubiłem klucze w tym klucze od auta, na kluczach byly nasadki: zolta niebieska oraz czerwona. Prosze o kontakt 503 363 994
|
|
UL.WOJSKA POLSKIEGO MIĘDZY BTS A BIEDRONKĄ PUNKT Z PIECZĄTKAMI I GAZETAMI. TAM JEST PRZENIESIONY.
|
|
Nie wiem,kim jestes,ale teksty,ktore tu piszesz sa bardzo fajne.Powiedz cos o sobie.pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |