poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GIGANTYCZNA KARA ZA ŚMIECI

Daj jakiś kontakt to Ci powiem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GIGANTYCZNA KARA ZA ŚMIECI

Jak jest fajna to on się przeprowadzi.

S&P

zajrzyj na skrzynkę w WP czy doszło.

Internet z IST działa coraz gorzej! Czy w Łomży istnieje jakaś możliwość podłączenia szybszego internetu za podobną cenę (59 zł)?

siewie

użytkowników ist przybywa i dlatego zwalnia

Witam!
U mojej cioci na działce rośnie stare drzewo, które zaczyna zagrażać bezpieczeństwu. Jako, że kiedyś obiło mi się o uszy, że wycinanie drzew jest nielegalne, postanowiłem to sprawdzić. Znalazłem artykuł "Nielegalna wycinka drzew". I faktycznie - nie wolno samemu wyciąć drzewa, nawet jeśli jest na naszej własnej posesji. Jest tam parę słów o konieczności pozwolenia na wycięcie drzewa. Czy ktoś z Was wie, gdzie w Łomży jest jakieś doradztwo w tej kwestii?
Z góry dziękuję :)

sprawdz też polmozbyt na szosie na zawady, dziś widziałem ich reklamę obok bp i piszą że się tym zajmują

niekoniecznie

S&P

Zgadza się mucho... Mamy wiele wspólnego z GNB. Dzięki naszej współpracy powstały nowatorskie produkty takie jak lokata jednodniowa, którą wprowadziliśmy jako pierwsi, czy też inne podobne przy współpracy z innymi firmami (Pareto, Libra, Lucro, Taxcare). Aby oferować klientom produkty bankowe - trzeba być bankiem. GNB, dzięki współpracy, dało nam spore pole do popisu w tej dziedzinie. Jako, że znamy produkty na rynku i potrzeby klienta oceniam te powiązania na plus. Wystarczy wejść na Money.pl i porównać oferty banków, sprawdzić ile mają gwiazdek i kwoty wejścia by się przekonać, że pod tym względem jesteśmy bezkonkurencyjni. Mogę też śmiało powiedzieć, że współpracujemy również z Noble Funds, których rachunki private bankingowe są bezkonkurencyjne i umożliwia to naszym klientom dostęp do funduszy, których inne TFI nie mają w ofercie (jak na przykład fundusze afrykańskie robiące b. dobre wyniki). Ostatnio nasze logo pojawiło się w reklamie kredytu hipotecznego PKO BP, jako najczęściej przez nas sprzedawany. Czy to również coś złego?

Zgodzę się z Kasią, że jest pełno na rynku firm zajmujących się doradztwem, których doradztwo sprowadza się do pośredniczenia w sprzedaży 1-2. produktów. Ostatnio o jednej z tych firm był ciekawy artykuł na Onecie. Bierze się to z kasy jaka za tym idzie. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych dywersyfikuje sprzedaż poprzez firmy zewnętrzne, które nie są powiązane z nimi logiem, bądź sami takie zakładają. W większych miastach jest to plaga, z którą nie da się walczyć. Jak rozpoznać takich doradców? Wystarczy zapytać o kredyt hipoteczny, bądź lokatę. Założę się, że szybko zmienią temat ("lokata nie jest najlepszym rozwiązaniem" lub inny argument). Drugi sposób:

http://zwiazek-doradcow.org/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=4&Itemid=4

Jest tu lista firm sprawdzonych, które wchodzą w skład Związku Firm Doradztwa Finansowego i ciekawe informacje na temat tych firm.

Chciałbym też nawiązać do tego cytatu: "Może to powodować naciski ze strony właściciela na sprzedaż tych a nie innych produktów. Pomimo, iż w ofercie firmy jest 15 banków, doradcy mogą oferować 2-3 jako ”najlepsze“ dla klienta". Są też inne powody:) Na przykład wycieczki sponsorowane przez jakiś bank za sprzedaż jakiegoś limitu:D Spotkałem się z tym... Działa to podobnie jak u firm farmaceutycznych. Działać też to może w drugą stronę. Są banki, z którymi nie da się współpracować... Ale i tak wszystko zależy od dwóch osób - doradcy i klienta.

Masz rację Kasiu. Inwestować trzeba. Widok rosnącego kapitału na koncie - bezcenne;)

Co do wspomnianego forum to przyznaję, że pomysł jest fajny. Dużo osób na coś takiego przychodzi?

hahaha jaka zwala:P :) niahhhhhhh

Treść jest ukryta

Korona 350 zł od pary - brak alkoholu tylko szampan.

kup w sklepie internetowym www.perfumeriaparyska.pl na Mazowieckiej tam maja super portfele setki do wyboru jakosc jest super 100%skora

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org