poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GIGANTYCZNA KARA ZA ŚMIECI

Daj jakiś kontakt to Ci powiem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GIGANTYCZNA KARA ZA ŚMIECI

Jak jest fajna to on się przeprowadzi.

S&P

zajrzyj na skrzynkę w WP czy doszło.

Internet z IST działa coraz gorzej! Czy w Łomży istnieje jakaś możliwość podłączenia szybszego internetu za podobną cenę (59 zł)?

siewie

użytkowników ist przybywa i dlatego zwalnia

Witam!
U mojej cioci na działce rośnie stare drzewo, które zaczyna zagrażać bezpieczeństwu. Jako, że kiedyś obiło mi się o uszy, że wycinanie drzew jest nielegalne, postanowiłem to sprawdzić. Znalazłem artykuł "Nielegalna wycinka drzew". I faktycznie - nie wolno samemu wyciąć drzewa, nawet jeśli jest na naszej własnej posesji. Jest tam parę słów o konieczności pozwolenia na wycięcie drzewa. Czy ktoś z Was wie, gdzie w Łomży jest jakieś doradztwo w tej kwestii?
Z góry dziękuję :)

sprawdz też polmozbyt na szosie na zawady, dziś widziałem ich reklamę obok bp i piszą że się tym zajmują

niekoniecznie

S&P

Zgadza się mucho... Mamy wiele wspólnego z GNB. Dzięki naszej współpracy powstały nowatorskie produkty takie jak lokata jednodniowa, którą wprowadziliśmy jako pierwsi, czy też inne podobne przy współpracy z innymi firmami (Pareto, Libra, Lucro, Taxcare). Aby oferować klientom produkty bankowe - trzeba być bankiem. GNB, dzięki współpracy, dało nam spore pole do popisu w tej dziedzinie. Jako, że znamy produkty na rynku i potrzeby klienta oceniam te powiązania na plus. Wystarczy wejść na Money.pl i porównać oferty banków, sprawdzić ile mają gwiazdek i kwoty wejścia by się przekonać, że pod tym względem jesteśmy bezkonkurencyjni. Mogę też śmiało powiedzieć, że współpracujemy również z Noble Funds, których rachunki private bankingowe są bezkonkurencyjne i umożliwia to naszym klientom dostęp do funduszy, których inne TFI nie mają w ofercie (jak na przykład fundusze afrykańskie robiące b. dobre wyniki). Ostatnio nasze logo pojawiło się w reklamie kredytu hipotecznego PKO BP, jako najczęściej przez nas sprzedawany. Czy to również coś złego?

Zgodzę się z Kasią, że jest pełno na rynku firm zajmujących się doradztwem, których doradztwo sprowadza się do pośredniczenia w sprzedaży 1-2. produktów. Ostatnio o jednej z tych firm był ciekawy artykuł na Onecie. Bierze się to z kasy jaka za tym idzie. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych dywersyfikuje sprzedaż poprzez firmy zewnętrzne, które nie są powiązane z nimi logiem, bądź sami takie zakładają. W większych miastach jest to plaga, z którą nie da się walczyć. Jak rozpoznać takich doradców? Wystarczy zapytać o kredyt hipoteczny, bądź lokatę. Założę się, że szybko zmienią temat ("lokata nie jest najlepszym rozwiązaniem" lub inny argument). Drugi sposób:

http://zwiazek-doradcow.org/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=4&Itemid=4

Jest tu lista firm sprawdzonych, które wchodzą w skład Związku Firm Doradztwa Finansowego i ciekawe informacje na temat tych firm.

Chciałbym też nawiązać do tego cytatu: "Może to powodować naciski ze strony właściciela na sprzedaż tych a nie innych produktów. Pomimo, iż w ofercie firmy jest 15 banków, doradcy mogą oferować 2-3 jako ”najlepsze“ dla klienta". Są też inne powody:) Na przykład wycieczki sponsorowane przez jakiś bank za sprzedaż jakiegoś limitu:D Spotkałem się z tym... Działa to podobnie jak u firm farmaceutycznych. Działać też to może w drugą stronę. Są banki, z którymi nie da się współpracować... Ale i tak wszystko zależy od dwóch osób - doradcy i klienta.

Masz rację Kasiu. Inwestować trzeba. Widok rosnącego kapitału na koncie - bezcenne;)

Co do wspomnianego forum to przyznaję, że pomysł jest fajny. Dużo osób na coś takiego przychodzi?

hahaha jaka zwala:P :) niahhhhhhh

Treść jest ukryta

Korona 350 zł od pary - brak alkoholu tylko szampan.

kup w sklepie internetowym www.perfumeriaparyska.pl na Mazowieckiej tam maja super portfele setki do wyboru jakosc jest super 100%skora

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Kompleksowe wykończenia mieszkań. Łazienki, szpachlowanie, malowanie, sufity, zabudowy płytą k-g, elektryka, układanie paneli.
tel. 508448180
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów i innych odp. bud. Kucie posadzek, tynków przycinanie drzewek ozdobnych, koszenie trawy, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
różne
Sprzedam tanio kosiarkę spalinową. Sprzedam rower damkę.
tel. 793191250
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org