wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żółta kartka

7angelfree, ciężko zrozumieć co w tym pierwszym zdaniu napisałeś, ale znam kilku jehowych co normalnie pracują , jeżeli o to ci chodziło...
Katolicyzm to na początku ery też uważany był za zwykłą sekte (wtedy to byli ogólnie chrześcijanie) i tylko za sprawą cesarza rzymskiego, który przyjął tą wiarę, sekta stała się religią ogólnoświatową, bo cesarstwo rzymskie było wtedy "całym światem"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żółta kartka

Ruszyła liga koszykówki w Łomży a na głównej stronie jak zwykle cisza, tylko jakieś wiadomości sprzed 6 lat, trochę kiszka. Może ktoś weźmie to do siebie i doceni fakt że jest trochę młodzieży w Łomży która uprawia inny sport a nie tylko piłka nożna.

7angelifree nie wypowiadaj się jak nie znasz prawdy. Otóż religia Świadków Jehowy nie jest sektą. Znajdź sobie definicje słowa sekta i dopiero wtedy mozesz porównywać. Świadkowie nigdy nie przepowiadali Armagedonu a zbawionych nie ma być 44000. Gdzie takie coś znalazłeś??

Natomiast do Egzaminator:
Sikorskiego 277

Zawsze na tej posesji ktoś jest. Możesz się dowiedzieć o której odbywają sie zebrania. Jeśli natomiast chcesz wiedzieć więcej zapraszam na:
skubi38@interia.pl

http://www.youtube.com/watch?v=LzFWekZq3MQ

Wstep na studniowke chlopakow z MEchaniaka;) calkiem ciekawe;)

A z Bredy albo Rotterdamu pasowałoby ?

Nadeszła zima a wraz z nią pojawiło sie wielu narzekających.
Trzeba zrozumieć i docenić naturę ...

To jest tak zwana pompa powietrza wtórnego ona tłoczy powietrze w wydech zaraz po dopaleniu gdy silnik pracuje na ssaniu jest zbędna możesz ją odłączyć jak hałasuje

Chuchajcie to stopnieje.

rudy błazen z druhem

to jeć kolego do białegostoku i zobacz co tam sie dzieje. A tak wogle to słyszałem ze mają 3 godziny na usunięcie śniegu po zaprzestaniu opadów, a sól sypią do teperatury -8 stpni jak zimniej to już nie sypią bo wtedy i tak nie rozpuśći śniegu. Zamiast siedzieć przed kompem wyjcie lepiej z dziećmi i ulepcie bałwana to będzie lepsza frajda

To prawdopodobnie kibole z tego co widziałem.

domnisoara demolka Jestem na gg

ja

...a z Jezusem to jest tak:

"Umarł papież i poszedł do nieba. Puka do bram niebios i otwiera mu św. Piotr. Papież mówi: - wpuść mnie Piotrze, bo godnie pełniłem posługę jako twój następca.
Św. Piotr się zdziwił i zapytał:
- jaki następca, kim ty człowieku w ogóle jesteś?
- no jak to? Jestem głową Kościoła Katolickiego,założonego przez Jezusa, następcą św Piotra.
Skonsternowany św. Piotr idzie do Boga i pyta:
- Panie, jest tu jakiś człowiek , podaje się za głowę jakiegoś kościoła, podobno mój następca i jeszcze powołuje się na znajomość z Twoim synem.
Bóg zastanowił się głęboko:
- nie znam żadnego kościoła, nie wiem o co chodzi- pytaj Jezusa.
św. Piotr poszedł do Jezusa i wyłuszczył mu sprawę. Jezus zafrasowany myśli i myśli... aż w końcu ...
- wiem! Tato pamiętasz to kółko rybackie, które założyłem 2000 lat temu? Oni wciąż działają"

Półtora h. ;)

rudy błazen z druhem

z ta policja masz racje sama dzis w piatnicy widzialam jak jechali na kogutach i co?? droga sie rozstapila przed nimi... ku..a zamiast podsypac by te biedne tiry jakos sie mogly wbic pod te gorki by nie blokowaly to wszyscy wszystko mają w d..ie,czekaja az przestanie padac...

Obejrzyjcie sobie odcinek South Park o Mormonach czyt. Jehowych :P na dole macie z tłumaczeniem, polecam !

Odcinek 07×12 All About the Mormons?

http://southpark.info.pl/?p=683

ten wstepik jest EXTRA :D

a co to za rafal ma normalna firme czy taka zlota raczka?

... i nie ma mocnych. :)

Re: 100mario
To na pewno żadna prowokacja - przecież nie mam nic wspólnego zpisem !
Moje zastrzeżenia budzi sens - a raczej jego brak ; bo co tu właściwie wjeżdża na autostradę !? Asfalt ?

Na razie pada , jak zacznie topnieć to będzie lodowisko
.

sezon w Rybnie czas zacząć

a to nie tylko w łomży, w Krakowie też i prawie w całej Polsce, samo życie:)

-------------------
boże narodzenie góry-na narty słowacja

A nie ma za co;)

Możecie spróbować zorganizować takie forum finansowe jak Aktio (czy jakoś tak), na którym byłem w Retro. Z tym, że oni tam sami tą dyskusję prowadzili i była to książkowa sprzedaż... Jak pościeli w Polonezie:D

Soho loho było trzeba było wyjść z jaskini to może też byś się załapała na strzała w ten głupi łeb :)

mogliby otworzyc ;]

Podobno państwo chce wypełnić lukę obilgacjami skarbu państwa...

mezu?

wszystko ok?

az mnie glowa boli jak to czytam, najlepiej niech kazdy sam przejdzie sie i przekona sie.
mi tak srednio smakowalo,
tez widzialam jak jakis pan je z patelni a potem tym widelcem miesza, dla mnie za to wielki minus ;//

ale kiedy czytam o tym jak polowa z WAS byla w USA w PRAWDZIWYM CHINCZYKU to smiac mi sie chce!!!!! ten chinczyk w stanach to najnormalniejszy fast food!! jak kfc czy mc donalds!!!! oarnijcie sie, moze nasz Lomzynski chinczyk nie jest prawdziwym ale chociaz nie jest fast foodem!! kazdy kto ma troche pojecia o restauracjach nigdy nie napisalby ze w USA TO JADLEM PRAWDZIWEGO CHINCZYKA hahahahaha! szok,
a jesli ktos chce najesc sie za 5 zl to polecam w podziemiach Mariott w Warszawie restauracje, male porcje po 5zl chinskiego jedzenia :) http://www.wook.pl/

i nie oszukujmy sie Lomza to Lomza, mamy mc donalds i cieszmy sie ;]]

karturo chodzi mi o opinie np. gości weselnych, wesela na próbę sobie nie zorganizuję dlatego pytam na forum chyba od tego ono jest?

ok ok miła moja :):)

Głowa trochę bolała bo nie było ciebie ze mną i z żalu przedobrzyłem kawałek :(:(

kurcze, ale martwiłam się..

chodz do łózka bo chcice mam!

No to chodźmy bo i mi sie namiot zaczyna podnosić :):)

Umówcie się na kawę,potem spacer w księżycową zimową noc.Po spacerku zmarznięci wrócicie do ceplutkiego mieszkanka no i...bara,bara,bara,riki,tiki,tak.Jesteście sobie przeznaczeni.

PS.Mogę odpowiedzieć na każdy post,to nie jest prywatne forum.

ona ma racje, umowmy sie w parku za 17 minut

Nie dam rady dotrzeć za daleko :(

Może innym razem na 17 ?

jutro?

Przekopałem już ten śnieg, ale to igła w stogu siana dlatego też proszę osobę, która mam nadzieję miała więcej szczęścia

Pozdrawiam i proszę o pomoc !!!

nie mam pojęcia jak będzie z czasem odezwę się.

Nie ma za co, Paweł. Tak się składa, że miałam okazję obserwować to co robisz Ty i Twoja drużyna i wiem, że robicie dużo. Szkoda, że niektórzy potrafią natomiast tylko kłapać ozorem.

dobrze ze glowy nie zostawilas..:P

http://pl.wikipedia.org/wiki/Pani_Bovary

troszke lektury swistachu

ja byłam we wrzesniu na weselu, z jedzeniem było kiepsko i nie mówię o ilości, ja na zagrychę kumplom jakoś estetyczniej potrafię ogórki na półmisku położyć nić oni tam, widać było że wszystko na łapu capu było przygotowane. Największą jednak porażką były brudne talerzyki, które notorycznie pojawiały się na stoliku. Jak zwróciliśmy w kuchni uwagę to Pani ( chyba szefowa ) pokazała nam na stos talerzyków i cytuję : Proszę sobie wziąć drugi. Wesele było na około 120 osób a kelnerki były 2 i poruszały się w żółwim tempie. Siedziałam na końcu i docierały do nas dania jak pierwszy stół już dawno zjadł i poszedł się bawić. Dla mnie 2/10 jeśli miałabym ocenić. 1 za lokalizacje i 2 za bażanta na stole. Cała reszta na minus

widac ze ta dama i chinczyka sie uczepila takiej to powinni do lokalów niewpuszczac niech ŻRE W DOMU ja popieram wszystkie lokale gastronomiczne w łomzy niech to bedzie chinczyk amadeusz belfort czy polonez dobrze ze są . Przeleciała wszystkie lokale pewnie w łomzy
i nic jej niepasuje. Jaki z tego morał ZE Z NIA JEST COS NIE TAK.Mam dla niej rade podobno w Choroszy maja dobra stołówke niech tam wyskoczy haha

Posypanie nic nie da bo za 15 min i tak śnieg to przykryje.

hhehe tego jeszcze nie pilam.. i predko nie wypije bo teraz chora :( i o.:(
ale dzisiaj urwala sie pogoda co:P haha samochody zlatywaly z gorek :P hahah siekaaaa wkoncu czuc swieta:DDDDDDD

Co się stało na Placu przy ulicy Moniuszki 14. Domek przerwócony kilkanaście metrów dalej . ?

Kac.. ;P

plociuchy:P kogo obchodzi gienek i jego klika. niech robia se co chca, mam na to ********, tak samo jak oni na was wszystkich. robicie sensacje z byle gowna..

poszukaj w starych tematach było tego w pyte

Mozna gdzies w Łomży kupić coś takiego???

http://moto.allegro.pl/nagrzewnica-dmuchawa-termowentylator-carpoint-150-i1324370078.html

Pytalem w inter carsie ale nie mają...

Stereotyp plebejskiej części mieszkańców miasta widać po wpisach na tym wątku ...

Czy nie uważacie że co nowa inwestycja w naszym miasteczku Kochanym np. basen, lidl to są zawsze kurde jakieś problemy. To działki źle sprzedali to coś nie prawnie rozpoczęli. Ja się pytam kto rządzi tym miastem chyba ludzie którzy ledwo ukończyli podstawówkę a w urzędach są po znajomościach. W tej Łomży to nigdy nic nie będzie dobrze i nigdy nic nie wybudują. Żal za dupę ściska.

kasia pozno napisalas,obudzilas sie na siusiu ?

rudy błazen z druhem

Harpon narty sobie kup, zdecydowanie szybciej przemkniesz przez miasto :)
Nie masz tez powodu do histerii z powodu półtoragodzinnego koreczka, bo to niewiele w porównaniu z tym co muszą przestać zawodowi kierowcy. A tak na marginesie czego oczekujesz po mundurowych na czym według Ciebie to rozładowanie korka ma polegac ?

Wjechali?
hahahahha
dziecko siedzisz w domku na forum nie jestes w temacie a pierdolisz głupoty o jakich poważnym ludziom się nie śniło.

evela1987@o2.pl

meta
;d;d;d;d;

Ja preferuję Lord na Mazowieckiej. Na każdą okazję.

rudy błazen z druhem

fanka - przecierz pisze że w tym mieście
w wawce to może są i dobrzy

mam pytanie. czy jak wlałem 4litry koncetratu do chłodnicy do stara 1142 to może mi rozerwac blok? dziś przy minus 12 w zbiorniczku płynu była papka. prosze o poradę

1:1 rozrabiasz najczęściej i rozrobiony do -30-40

A ja wam powiem ze Introlan zwiekszyl lacza od dzisiaj http://router.introlan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=50

udzielam pozwolenia ale pisać tylko zgodnie z tematem bo posypio się bany !

pół litra to chyba wszendzie dostaniesz. o co ten szum tematy na forum zakładać. forum nie jest od tego. nastempny zbyszek

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Założyć konto internetowe.

wypad

rudy błazen z druhem

Ty już wiesz dokładnie jak mam na imię ;) hehehe

jesteś moja miła ??? :):):)

Może jest takowy w Łomży? Chodzi o naukę od zera w Rybnie w weekendy. Prośba o kontakt tu lub na adres kradam(małpa)gmail.com

ludzie weźcie się ogarnijcie! Byłam tam i nic takiego się nie wydarzyło wpadło kilku typów (nie ważne kto to) zaczęli robić zamieszanie na parterze ktoś z kimś się poklepał i tyle trwało to może z 5 minut może mniej, generał ich bardzo szybko uspokoił skutecznym sposobem. I co w tym takiego dziwnego? co nigdy nie widziałeś jeden z drugim jak się klepią na imprezach? albo po za? trzeba takie hallo robić?! i zajmijcie się pożytecznymi sprawami i nie róbcie plot!

Witam,proszę Państwa o opinie na temat alergologów w Łomży-pilnie poszukuję dobrego lekarza z tej dziedziny w celu zdiagnozowania alergii u 14-letniej dziewczynki...znam nazwiska następujących specjalistów z tej dziedziny :Bandzul,Poznalska,Majewska,Mierzejewska-kogo polecacie?ewentualnie jakiegoś specjalistę z Białegostoku...

rudy błazen z druhem

ejj a ktoś słyszał co kroi się w jamie??
mi obiło się o uszy że ktoś wynajął całą jamę...

A co zimno sie zrobiło hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org