Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JUŻ WIEM NA KOGO GŁOSOWAĆ |
Przemku - nie otwiera się
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JUŻ WIEM NA KOGO GŁOSOWAĆ |
Nauczyciele zamiast uczyc, wychowywac pchaja sie do tej polityki za latwym groszem. Jakie jest tlumaczenie bycia dzialaczem politycznym w dzisiejszych czasach w przypadku nauczycieli, wychowawcow, dyrektorow. ? Latwy pieniadz i bycie przy boku przyszlej wladzy miasta ...
|
|
gram w zespole,ale mogę jako dj sam.
|
|
Oj rozumie - gdzi ty jesteś? Wszędy pełno ciebie tylko na tym forum brak.
|
|
Nikt nie myśli że tu strateg, doświadczony menager jest potrzebny a nie kolesie aby kase mogli zarobić. Nie wiem czy nazwiska zastępców mogą kandydatowi głosów dodać???
|
|
na wojska polskiego jest dobry weterynarz polecam
|
|
Ta strona jest blolowana dla tego ta strona powstala tu link http://mirror.wikileaks.info/
|
|
jak podała prasa to my Polacy jesteśmy w czołówce jeśli chodzi o ilość przekleństw i ich używania !!! A może by tak zmienić te statystyki i przestać przeklinać ? ![]()
|
|
ja nie przeklinam wiec odpadam
|
|
ja też ***** nie przeklinam
|
|
w łomży to raczej nigdzie tego nie zrobisz... brak specjalistów a tym co są lepiej nie powieżać takiego zadania bo nie tylko nie zrobią ale jeszcze coś spi....dolą przy okazji... najprościej wejdź kolego na forum jakiegoś klubu opla czy vectry i tam powiedzą Ci gdzie i za ile można coś takiego zrobić dobrze i bezpiecznie
|
|
skad wiesz jak testuja samochody klientow? zaprosili cie na palenie gumy? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
w lomzy chyba nie ma gdzie naprawiac auta
|
|
to moze chcesz pafcio ta swoja mazda sie zlapac z moim bmw?
|
|
masz dobrego luka hehe lepiej eska puść na mam talent a nie świrujesz patrzały w okienku Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |